Jump to content

najbolje pljeske u gradu.

Recommended Posts

• Replies 507
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja mogu da stavim slaninu u meso, ali i da stavim meso oko slanine ili kackavalja, tako da jeste isto filovano i rolovano kod vecine rostilja. U sustini samo se cevap moze rolovati ali to nije sprecavalo nikoga do sada da imenuje kako hoce

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

kakva sad gurmanska? gurmanska je ono kada u smešu za pljeskavicu ubace papriku, slaninu, sir i još sto čuda, pa tako ispeku. punjena i filovana su kada između dva sloja mlevenog mesa imaš sir, šunku, slaninu i šta već, a rolovana je kada je mleveno meso obmotano slaninom.

gurmanska ima samo slaninu, prshutu i sir, dok leskovacka ima papriku, luk i sl, ako sam potrefio dobro [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

tako da jeste isto filovano i rolovano kod vecine rostilj

Daj igi nemoj zezati, pravis valjda razliku izmedju necega sto je FIL i necega sto je ROL :) jasne su prilicno te dve reci. Po meni rolovano nikad ne mozhe biti isto sto i filovano...

U sustini samo se cevap moze rolovati ali to nije sprecavalo nikoga do sada da imenuje kako hoce

pri cemu nemojte zaboraviti da se mozhe rolovati i belo meso ili moje omiljeno - dziga liga piletja :)

shpikovati znachi ispunjavati meso komaditjima slanine, znachi da je ubacheno u meso. ne oko njega, ne izmedju sendvicha dva parcheta mesa, nego u meso. jedino u bgu shto ima slaninu u mesu pljeskavice je gurmanska.

inache malo je glupo korisiti izraz shpikovati za hasove u lepinji jel se to koristi uglavnom za pechenja tj. vetje komade (ne mlevenog) mesa.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

I kod nas ima punjena , i nije isto kao shpikovana , jer u shkpikovanoj ima kachkavalj i slaninica , a u filovanoj ima josh nekih dodataka , chini mi se chak 2 vrste sira , nisam siguran , i nzm shta josh . Brutalna je uglavnom . I to ne za neshto mnogo kinte .

Sad sam gladan :))