Kal1mero Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 e znam da je oftopic : Dali gde ima banjalucki da se kupi ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 imash u ns-u u jevrejskoj ... ownuje tjevap . Najbolji u drzhavi ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Nominujem dekapitaciju za ozivljavanje mrtvih topika. All in favour say I Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 istripovo si Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 probao sam ponovo kebab (ono kod šiša) i moram priznati da je pileći ražnjić u tortilji skroz kul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 rece mi neki lik iz panceva da ima neki jeftin has, ljut, a pritom ima gomila salata (ko u dafu), aj vi pancevci potvrdite postoji li nesto slicno? Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 imash u ns-u u jevrejskoj ... ownuje tjevap . Najbolji u drzhavi ! extra samo steta sto mi se ne ide iz bg-a do ns-a samo zbog cevapa :D ali hvala :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 extra samo steta sto mi se ne ide iz bg-a do ns-a samo zbog cevapa :D ali hvala :D Imas banjalucki na uglu pozeske i valjevske na banovom brdu ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 cica, u jednoj od uličica koje seku knez mihajlovu, izlazi na onaj parkić gde je spomenik vojvodi vuku. mrzi me da tražim sad kako se zove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 cica, u bulevaru nikole tesle, aka novi beograd kod keja, na ulazu u zemun :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 extra samo steta sto mi se ne ide iz bg-a do ns-a samo zbog cevapa :D ali hvala :D veruj mi ide ti se ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 pa ako vec putuje, mozhe pravac na bash carshiju sto se cevapa tiche Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 A to je tako usput :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 veruj mi to ti je sigurno usput :D pitaj protu :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 PA NARAVNO DA JE USPUT OMG ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 secam se pizze-pljeskavice u "pod brezom" kod hotela Jugoslavija... uzmem onu veliku i treba mi 2 sata da je savladam. :) nego, jel negde jos postoji pizza-pljeskavica? secam se pizze-pljeskavice u "pod brezom" kod hotela Jugoslavija... uzmem onu veliku i treba mi 2 sata da je savladam. :) nego, jel negde jos postoji pizza-pljeskavica? Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 JEEEEEEEEFTA pa onda grill 5 :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 ta pica pljeskavica kanda još uvek postoji, mada nisam siguran, nisam bio 3 godine jer je postala sranje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 to vise nije pod brezom, vec lokalna trovaonica "MESKO" !!! NIKAKO tamo jesti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 mesko JA I DALJE FURAM ORAO PLJESDZE \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 mozda ima pizza pljaskavica negde druge? Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Šiš je jako slošio sa somunima, ne znam šta im rade al mi se raspadaju u rukama. Prešao sam na kifle, mnogo se lepše i lakše pojede, ne moram da zasukavam rukave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Nekadasnji pod brezom sad se zove "leskovacko mesko" mada bi bolje bilo da se zove "fabrka antraksa al kaide" Ono je nesto najgore sto sam jeo kroz dug period vremena. Doduse, sto je jos gore bio sam halapljivo gladan pa sam pojeo i svoje i ono sto su drugi zamotali da bace :( Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Šiš je jako slošio sa somunima, ne znam šta im rade al mi se raspadaju u rukama. Prešao sam na kifle, mnogo se lepše i lakše pojede, ne moram da zasukavam rukave. a i više je hleba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 E pre neki dan probah pljeske kod onog roshtilja pored meka - vrh su, i ona zemichka se topi u ustima - nisu neshto velike al nekako su jebano ukusne - verovatno stavljaju drogu ko u mari - mislim isti sindorm, mala pljeska al te tera da je jedesh josh... Inache ostalo nisam probao, tako nznm kako je... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts