lazica Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Skupicemo se Nećete! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 (edited) OMG LJUDI NISTA OD FUDBALA VIDITE STA KAZE TM NEMA SANSE DA SE SKUPIMO Edited October 1, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Kad vas ovakve gledam, prosto mi zao sto ne igram fudbal, da vam to organizujem. Ovako, prosto nije zanimljivo. Ali cu doci da gledam i navijam, osim ako nije van beograda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 mozemo kod stije goree na kosi, ako nas dodje loma uvek mozemo kod njega na pivu. i mojne subotom, daj nedelju ili bilo koji drugi radni dan. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Kad vas ovakve gledam, prosto mi zao sto ne igram fudbal, da vam to organizujem. Da, ali nama se fudbal igra sada, a ne sledeće godine; oku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 pa da, to sam i rekao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 ako se igra sledeceg vikenda, racunajte na mene Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 (edited) opa, arhitekte rulaju :) @urgh, ne moze gruja da se cima do starbaka, daleko mu ;) sejnte ZOVI :* edit: e da, ja cu da se stidim ako laki gleda Edited October 1, 2006 by peja_ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 edit: e da, ja cu da se stidim ako laki gleda nista, ja cu se praviti da sam tu kao slucajno, dos'o na pitje (pod uslovom da je jedan od onih balona sto imaju i kafic), a jos vas kao nisam ni izvalio, pa citam novine i uzivam u "trach" rubrici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 1, 2006 Author Report Share Posted October 1, 2006 ma boli me kara gde cemo igrati fudbal,ako je jebeno jedino resenje kod Stije tamo,meni ne smeta,ali samo sam zamolio ako moze negde drugde da ne moram da se osurim 500kinti za chorbu... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 (edited) ^U slučaju da idem i ja, mo Edited October 3, 2006 by Ivan_tm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 ^Dosao bi i ja do Panceva pa mozemo da podelimo na 3...ali samo u slucaju da je u nekim ranijim popodnevnim casovima da bi mogao da uvatim prevoz za nazad. Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
xnikolax Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Khm, jel zvao neko? Kolko vidim ima nas.. Quote 1336¼ Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 IVAN TM KAZE DA NAS NEMA NESMEMO DA ZOVEMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 3, 2006 Author Report Share Posted October 3, 2006 ^U slučaju da idem i ja, mo Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 IVAN TM KAZE DA NAS NEMA NESMEMO DA ZOVEMO :))) apsolutno,samo da znate benzin je skocio na 150din/L :)))))) Znači, dosta su nam 3 i po litra do tamo i nazad? :) grujomobil je spreman da se napuni vrelim listovima spremnim za natezanje :))) Koja lo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 ma boli me kara gde cemo igrati fudbal,ako je jebeno jedino resenje kod Stije tamo,meni ne smeta,ali samo sam zamolio ako moze negde drugde da ne moram da se osurim 500kinti za chorbu... sedni u beovoz i sidji na manje od kilometar od igralista. tu razliku predjesh autobusom i ustedish 500 dinara Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 kontam da ce sada jedno 5 vas namerno da sabotira ostatak ekipe kako bi po svaku cenu zavrsili na pivu :) i brate, sta je sa sejntom Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 zhiv, zdrav da kucnem u drvo zvacu danas ili sutra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Omladino ako ocete mali fudbal i ima mesta dolazim da vam pokazem kako se SHEVA :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 :))) ako nema mesta za pertua ( a cenim da ce biti ), ja cu licno da se menjam s njim :) MORAM videti to SHEVANJE :)) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 4, 2006 Author Report Share Posted October 4, 2006 sedni u beovoz i sidji na manje od kilometar od igralista. tu razliku predjesh autobusom i ustedish 500 dinara realno,igrace se u nekim ranim vecernjim satima,i uz neobilazno trece poluvreme kontam da necu stici do zadnjeg voza,a i realno,znajuci nase vozove verovatno ce kasniti a i opet tu je neobilazna zelja da se izadje za vikend tako da mi ne pada napamet da odlazak na RUR mali fudbal poistovetim sa eskurzijom Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 4, 2006 Author Report Share Posted October 4, 2006 i sendviche,i sendviche Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 tu sam. ne znam da igram, znam da pijem. Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 ne znaš ni to, al nema veze, tu smo. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts