gruja Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 Danas sam imao dosta vremena za razmisljanje(ko da uobicajeno nemam ) i tako u jednom trenutku pod uticajem sjajnog seta kojeg ne mogu da izbacim iz glave sam poceo da pravim listu uz koju bih VODIO LJUBAV :))) znaci,zajebite ona izdrkavanja u fazonu,PUSTIM SKAZIJA I SLAUGHTERUJEM JE :)))) topik je jasan,dajte te penetrativne pesme,uz koje vam se kobas dize i riba spusta sve nize :)) ukoliko je neko u mogucnosti nek ostavi link ili uploaduje pesmu,pa ako lepo pocnemo nek moderator prebaci topic u berzu sa SKC-a...ja cu za sad samo nabrojati neke pesme koje sam u stanju slusati stalno kad sam sa nekom devojcicom,a ako naidjem na neki link ostavicu... Layo&Bushwacka-Love story (neprejebiva pesmica,takve muzike mnogo zelim,bilo koji rmx da je u pitanju) Paul Oakenfold-Southern Sun (Gabriel Dresden mix) mnoooogo lepa pesmica i mnogo lep zenski vokal,kontam da ipak zenski vokal dosta utice na mene Beber and Tamra - Travelling On (Gabriel & Dresden Campfire Mix) ufffffffffff...ovo je jebeno najlepsa pesma koju sam cuo u poslednje vreme,ne mogu je naci u singlu,imam je samo u setu,jebeno prelepa pesma,sa upadljivim ritmom i jako senzualnim zenskim vokalom Andain - Beautiful things - sta reci,jos jedna prelepa pesma sa zenskim vokalom Rachael Starr-Till there was you John Creamer & Stephane K - I wish you were here Terry Grant ft Jenifer Horne - Ill kill you Shapeshifters-Lola's theme Paul van Dyk - Nothing but you Royksopp-What else is there (trentemoller rmx) Deep Dish-Say hello i sto se tice tih erotskih elektronskih pesmica sa zenskim vokalom ne bi bilo fer da ne stavim aktuelnu Lucky you koja isto budi emocije u meni...i da,nemam favorita medju pesmicama,ali Knife i Air mogu bez problema slusati u neogranicenim kolicinama da ne nabrajam sad pesmice... Muski vokali Underworld-Born sleepy Swayzak-My house Fatboy Slim-Bird of prey Lcd soundsystem-Tribulations Tiga-The ballad of sexor Dirty Vegas-Days go by Moby-Extreme ways Anthony Rother-Father neodredjeni vokali ili bez vokala ;) Underworld-rez Tomas vs Filterheads-Lazy people i Yimanya Funk'd'Void-Diabla Joris Voorn-Incident Agoria-La onzieme marche Coca&Villa - La noche Leandro Gamez-Sin salida Alex Stealthy-Deploring Minilogue-The girl from bottany bay Valentino Kanzyani-Flying Female-Avon(james ruskin mix) casa flava-homa habersham and darius-dune sessions non-electronic Telepop music-Breathe (OMG,obavezno za sve,jos jedan erektivan zenski vokal ;))) Oasis-Wonderwall Portishead-Glory box Faith no more-easy Joe Satriani-Driving at night Cardigans-What its worth u2-with or without you Darkwood Dub-zapremina tela Gnarls Barkley-Crazy Sabres of paradise-Wilmot i naravno Coldplay i Depeche Mode u neogranicem kolicinama... i na kraju,kontam da sam brdo pesama sigurno zaboravio i kojih cu se sigurno setiti kasnije,i takodje kontam da se isto niko nece ni priblizno raspisati ko ja,ali neka,dajte penetrativne mjuze... jebo mamu koji sam EMO Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 Buddha Bar & Caffe Del Mar... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 peter karter, enya, hevia..... i sl. uz dosta svetja.... mada nisam davno bio u tom fazonu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 sad me podseti , Paul van Dyk - Nothing but you (Cirrus remix) mnogo jaka stvar. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 Jel mora da bude dance/house stvar sa basom? Takve stvari su retke... I kao prvo morash da objasnish da li trazhish romatichnu pesmu u romantichno vodjenje ljubavi ili pesmu koja te dizhe da ti dodje da bacish ribu na krevet i da je skinesh :) Nick Terranova - Elektro Fuck (Tribal Fuck Mix) ovu ti pesmu preporuchujem ako si u onom drugom fazonu "s' vratiju sex" P.S. Ako ne nadjesh javi da je okachim ovde u toku dana... + pesma traje 9:03 shto je sasvim dovoljno za jedan sex ^^ Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 bossa n stones kompilacije su ovog leta rulale. mada, nikad nisam bio dovoljno studiozan da napravim namenski listu za prcanje, ili pustim neku postojeću ili pak neki set.. gotivan za tu rabotu je ovaj novi niggerov jazzy, al nisam još isprobao. e, da, volim da pustim neki njanjav rnb više nego elektroniku :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 oldskulerska... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 nekako onda imamo totalno razlichite precepcije shta treba pushtati u datom trenutku. meni je npr coldplay i deepchi suvishe depresivni i zabod za bilo kakvu akciju tog tipa. isto tako ne volim ni previshe vokala (posebno mushkih) dok se znojim jel suvishe distrakuju, tj narushavaju "nashu muzkiku" :) suvishe sam lenj sad da bih se bakcao sa listom, al za "vodjenje ljubavi" definitivno neki downtempo i ambient, za kidanje liquid dnb. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 25, 2006 Author Report Share Posted September 25, 2006 Jel mora da bude dance/house stvar sa basom? Takve stvari su retke... I kao prvo morash da objasnish da li trazhish romatichnu pesmu u romantichno vodjenje ljubavi ili pesmu koja te dizhe da ti dodje da bacish ribu na krevet i da je skinesh :) Nick Terranova - Elektro Fuck (Tribal Fuck Mix) ovu ti pesmu preporuchujem ako si u onom drugom fazonu "s' vratiju sex" P.S. Ako ne nadjesh javi da je okachim ovde u toku dana... + pesma traje 9:03 shto je sasvim dovoljno za jedan sex ^^ 9:03 :))))))) meni treba jebeni set od 2 sata :)))))))))))))0 hahhahaha...kachi stvar slobodno ;) sad cu ja da ti okacim sta ja u principu trazim...mada sam vec na hepi korneru vec okacio Layo&Bushwacka-Love story,sad cu okacim Traveling on,juce sam je konacno nasao na soulseeku... nekako onda imamo totalno razlichite precepcije shta treba pushtati u datom trenutku. meni je npr coldplay i deepchi suvishe depresivni i zabod za bilo kakvu akciju tog tipa. isto tako ne volim ni previshe vokala (posebno mushkih) dok se znojim jel suvishe distrakuju, tj narushavaju "nashu muzkiku" :) suvishe sam lenj sad da bih se bakcao sa listom, al za "vodjenje ljubavi" definitivno neki downtempo i ambient, za kidanje liquid dnb. pazi,u principu ni ja ne gotivim previse muske vokale...a inace ne volim da pustim random cafe del mar ili buddha bar,ali imam i to...dosad nisam bio u fazonu da planski pravim listu,ko sto kaze Ivan,uzdao sam se prilicno u Emersonov mix one i live in Singapoure,a i trenutno ovaj Gabriel&Dresden mix je fantastican za to,ali hocu jednostavno da napravim listu koja ce da se zove u fazonu "sex" i da je imam uvek i zauvek ;),a i muziku za krljanje je uvek lako naci,za ovo se vec treba potruditi... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 Gnarls Barkley-Crazy ne razumem ja bi u sred poco da pevam ovo :) a ne trenutak da osetim :) Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 grujo al zaboravljash jednu bitnu stvar tj zashto su setovi zakon. pesma/stvar u proseku traje 7 minuta. setovi od 30 min pa duzhe (odgovarajuci naravno) imaju sve shto treba da te pripremi od uvertire, zagrejavanja, radnje, kulminacije da ne prichamo o ritmu, intenzitetu i svemu ostalom shto se ne prekida dok pesma/stvari pochinju uvek iz pochetka. al dobro josh si djimla, nauchicesh ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 JA PUSTAM BILO STA SAMO DA JE POJACHANO DOVOLJNO DA ME RODITELJI NE CHUJU DA JEBEM :((((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 25, 2006 Author Report Share Posted September 25, 2006 skidajte molim vas 15mega sam kacio za vas http://download.yousendit.com/405A5DB349A762FF Beber and Tamra-Travelling on(Gabriel&Dresden campfire rmx) e ovo trazim...uz Layo&Bushwacka-Finally a love story definitivno ono sto trazim ;) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 Nick Terranova - Elektro Fuck (Tribal Fuck Mix) http://shareua.com/files/e7bb7a/Nick_Terra...k_Mix_.mp3.html Kruko a i rest preslushajte ovo pa onda kazhite ^^ Elektro ide do jaja uz sex takodje preporuchujem Player & Remady - Doggy Style (Main Mix) ali tu pesmu imam samo iz mixa 2 min a na netu je nema nigde... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 Limp Bizkit- Eat U Alive:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr3nk Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 skidajte molim vas 15mega sam kacio za vas http://download.yousendit.com/405A5DB349A762FF Beber and Tamra-Travelling on(Gabriel&Dresden campfire rmx) e ovo trazim...uz Layo&Bushwacka-Finally a love story definitivno ono sto trazim ;) Skinuo sam i ok je ali probaj preko nekog peera da skinesh: Saint Germain - Sure Thing ili Enigma - Age of Loneliness, to mi prvo palo na pamet. Ja sex dozivljavam tako otprilike ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 26, 2006 Author Report Share Posted September 26, 2006 Nick Terranova - Elektro Fuck (Tribal Fuck Mix) http://shareua.com/files/e7bb7a/Nick_Terra...k_Mix_.mp3.html Kruko a i rest preslushajte ovo pa onda kazhite ^^ Elektro ide do jaja uz sex takodje preporuchujem Player & Remady - Doggy Style (Main Mix) ali tu pesmu imam samo iz mixa 2 min a na netu je nema nigde... ne svidja mi se...ne lozim se na te stvari gde neka riba stenje i tako slicno... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 ^^Jel' u toj pesmi riba stenje na pochetq i kraju? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 Ne samo na sredini ^^ ne stenje kao da je karaju vec kao da je napaljena :) Btw mislim da imam ovu pesmu Travelling On bash taj remix samo da mi proradi lepo upload pa cu da je okachim... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 volim muziku samo za uvod... kasnije mi nije bitno :P a za uvod je dobar armand van helden ! ! ! :) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 ^^ posesivno stvorenje :( Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 Zaplasen pojavom zenskih bica na forumu, kao i opstom muvacinom koja se ovde desava, pre godinu dana sam napisao na nekom topiku "jebote jos samo da osvane topic 'muzika za sexanje' i propade rur" Evo ga taj dan :))))) Inace radio pink i folk-disko mix iz 93-ce Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 Inace radio pink i folk-disko mix iz 93-ce za sahranu nije loshe..vec mi se plache... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 e neka si mu rekao da ti se čepla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 Vecina je odabrala neshto shto je pre za spavanje... meni je jedna od najjebozovnijih pesama Christ Goodbye Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts