Jump to content

chekajuci godoa

LaG

Recommended Posts

"so.. they are like... waiting, man... waiting for... um.. this dude, right, and... umm.. this dude, his name... is, like, Goudough, yeah, its like, french i think, and, yeah... they are like waiting and stuff, yeah... and its like, crap, man..."

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

2 lika cekaju godoa i u medjuvremenu sernjaju jedan drugom.

Ja sam pre nekih 10 godina na festivalu autorskog filma gledao sjajan remake godoa, samo sto su ova dvojica (jebote estragon i? ) bili narkomani a godo diler koga cekaju za hors :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

2 lika cekaju godoa i u medjuvremenu sernjaju jedan drugom.

Ja sam pre nekih 10 godina na festivalu autorskog filma gledao sjajan remake godoa, samo sto su ova dvojica (jebote estragon i? ) bili narkomani a godo diler koga cekaju za hors :)

voleo bi da vidim da proba ovu pricu u skoli [:D][:D][:D]

olou! dodjoui krukou koud zlajoua daou teou mikrofilmoujem paou daou teu poshaljouem lagou olou!

[edit] no poshto je lagou neozbiljno mlado shtene... koeficijent MM je vetji od kvocijenta UB tako da nishta od rabote [/edit]

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

Razumem da neko ne može da pročita npr. Tihi Don, ili Anu Karenjinu (eto, ja sam preskočio TD, i žalim zbog toga, i jednog lepog dana ću to sigurno ispraviti), ali ČG je mala, a odlična knjiga, koju sam obožavao... Slično važi i za, recimo, Starac i more, i bezbveze je da neko ne može da odvoji par sati da pročita ovako nešto...

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...