Kole Posted September 22, 2006 Report Share Posted September 22, 2006 Daklem iako vecina vas gleda vecinu stvari sto vas interesuju tako sto skida ili nabavlja diskove od nekoga ko skida =o) ipak na nashim tv kanalima ima da se uhvati i stogod gledljivo. Ako naidjete na nesto pametno i zhelite da drugima skrenete pazhnju na to onda postujte u ovaj topic. napomena: Ovo NIJE thread za raspravu o emisijama nego samo servis za obavestavanje. Znachi kachite naziv emisije, vreme i dan emitovanja i kanal. Primer: Supersize Me utorak, 26.9.2006, 0:15 (tako da je zapravo sreda rano ujutro) RTS1 *edit, hvala ivane =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 kada? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 kapiram da znate, al za neupucene svakog radnog dana u 00.00 na b92 imate South Park Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 e ovo nije losh topic, iako ja ne gledam tv Quote oO Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 CSI se vraca na prvi kanal - radni dan 23h. Diznijevi crtaci za one koji bi da gledaju - subota i nedelja od 11 do 13h. Za ostale koi oce da postuju infoe, i HRT spada pod "domace" kanale? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 31, 2006 Author Report Share Posted October 31, 2006 od 30.10.2006. CSI: Miami ponovo na B92, svakog radnog dana u 00:30, odnosno posle 02:00 kad ima fudbala nekog i slichnih gluposti... cenim da je treca sezona, jer je Speed upravo zagin'o ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 Sto se HRT-a tice, oni uvek imaju neki "plutajuci" sistem pustanja serija, no ... Ponedeljak - 20h - CSI: Las Vegas. Opet ne mogu bas da provalim sezonu, ali mi se cini da je sesta, odnosno skoro pa najnovija (najnovija je sedma). Utorkom je u 23h - House, koletova omiljena serija, dok je u pola jedan Las Vegas (ne CSI, da ne bude zabune). Sredom je Las Vegas opet oko 00:30h, a cetvrtkom u 23:35h. A istog tog dana oko 21h je CSI: Miami. A za one "nostalgicne", OBN pusta CSI: las Vegas cetvrtkom u 20h, malo starije epizode (recimo 3-4 sezona). RTS-ov CSI je nesto ispred ovog bosanskog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 13, 2006 Author Report Share Posted November 13, 2006 ovaj post ce verovatno da razdushevi samo nasheg rezidentnog fana dresh-horora =o) elem na RTS2 , svaki redni dan posle ponoci Point Pleasant 2005, samo 13 epizoda snimljeno, mistery sa solidnim brojem easy-on-the-eyes zhenskadije =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 uuu, video sam to, jel to ono britansko? sve se nesto spremam da to pogledam neki dan, al' nikako. edit: ne, nije britansko u cilju da ti ne izbrishem ovaj post jer Ovo NIJE thread za raspravo o emisijama nego samo servis za obavestavanje. Znachi kachite naziv emisije, vreme i dan emitovanja i kanal evo imdb link pa se informishi...ono sinotj je bila prva epizoda... http://us.imdb.com/title/tt0435576/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 uh trazim na netu tv program viasat explorera i ne mogu da nadjem ,sem onog sbbovog gde prevode nazive emisija.i ne znam koja je od onih Wildtech.sve u svemu vrh emisija,prosla epizoda je bila o komunikacijama.ljudi ,zivotinja(i opet slicnostima izmedju istih),vanzemljanaca:)fazon ako ih ikad nadjemo ,kako se sporazumeti sa njim.pa je bio i deo o vestackoj inteligencij,kako napraviti robota koji zna da komunicira,uci na osnovu iskustava itd... kapiram da ce biti reprzia,pa ako neko vidi kada je termin nek kaze Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 e ovako.. jedno vreme sam pisala najavu filmova na par 4uma.. LINK valjalo bi overiti.. inache slabo gledam tv.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Enterprajs svakim radnim danom u 00:00 repriza subotom vezano pustaju epizode na svakih sat otprilike pocinje u 12:00 na tv Avala Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 hbo - danas! 20:05 Letopis Narnije: Lav, ve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 23, 2006 Author Report Share Posted November 23, 2006 OMGOMGOMG! upravo pochinje The Sting (aka Zhaoka (da da prevod je iz vremena kad su ljudi bez poznavanja slengap revodili)) na RTS 2 sramota sve vas i mene sa vama sto niko ranije nije javio da ce ovo da ide.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 5, 2006 Author Report Share Posted December 5, 2006 RTS nastavlja Nemechekovu politiku "kupujemo reslove i prikazujemo 3 nedelje posle ponoci na drugom" RTS2 , svaki radni dan, posle ponoci Threshold 2005-6, samo 13 epizoda snimljeno, SF/mystery, Carla Gugino hot momma) u glavnoj ulozi, josh neki likovi pored nje ukljuchujuci i mr. Brent "Data" Spiner =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 9, 2006 Author Report Share Posted December 9, 2006 Nedelja 10.12.2006 u 01.35 h (tj subota na nedelju aka za 12 ipo sati) tv b92 Eulogy http://us.imdb.com/title/tt0349416/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S9-Assassin Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 na prvom programu nama dragog javnog servisa od veceras u 23:00 pocinje serija HOUSE, znam da je ovde neki vec odavno prate al reko nije na odmet da podelim informaciju House M.D. (Dr. House) Nedeljom 23:00 RTS1 http://us.imdb.com/title/tt0412142/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 17, 2006 Author Report Share Posted December 17, 2006 Gohatto (Tabu) Ponedeljak, 18.12.2006 21h TV Avala http://us.imdb.com/title/tt0213682/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 27, 2006 Author Report Share Posted December 27, 2006 Kuca letecih bodezha Sreda, 27.12.2006 21h RTS2 http://us.imdb.com/title/tt0385004/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 Fuck, za vikend sam slucajno naleteo na Donnie Darko(vrh) i The Boost oba na hrvatskim kanalima i ako mogu da primetim daju neki ciklus srpskih filmova, video sam maratonce i davitelja i mislim jos neki samo mi je mozak stao :/ Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 vecheras na pinq u 20h.. :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 14, 2007 Author Report Share Posted January 14, 2007 za nepunih 30 sati od ovog posta 16.01.2007. 02:00 ujutro live prenos Golden Globe Awards Pro 7 (ili neki drugi posteni kanal kog daju po domacim kablovima, Pro Sieben je posten jer nemci ne pokusavaju simultano da prevode, ide clean dodela na engleskom) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 utorak pink 22:30 matrix2 obn 20:00 dzeki braun sreda b92 20:00 dzeri mekgvajer fox 20:00 strsljen chetvrtak cinemaniJa 14:00 13ti ratnik film+ 21:00 chudesna sudbina amelije pulen cinemaniJa 22:00 osmi dan petak pink 23:00 tri karte za holivud tjem da dopunim ako josh neshto iZkopam.. qnotj.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 21, 2007 Author Report Share Posted January 21, 2007 zbogradi chinjenice da je u petak isla poslednja epizoda 6. sezone CSI-a od ponedeljka, 22.01.2007, svako veche u 23:00 i sutradan u 11:00 repriza CSI:NY (ici ce 2 sezone po mojoj slobodnoj proceni) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Ovde uopste niko ne spoinje West wing, ustvari, kad bolje pogledam, serija ima malo duzi staz, pa bice da je zbog toga :) Enivej, ima je na hrt-u, da li od 23:00 ili od ponoci nisam siguran, iskreno na'vatavao sam je u oba termina, sve u svemu, pored csi-a na kecu, jedino sto volim da pogledam na "domacim" kanalima, nekako mi bas lezi serija, diktira brz tempo i, jebem li ga, odise nekom harizmom :) E da, i matriks 3 ce bude u utorak na pinku, 21:30. Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts