Sting Posted September 21, 2006 Report Share Posted September 21, 2006 Da li postoji neko ko bi hteo da kupi racunar klase Pentium I ? Mozda postoji neka firma koja to otkupljuje, pa ako bi me neko uputio bio bi mu zahvalan. Hteo bi da skupim neku sicu za novi hard pa reko da rasprodam starije mashine :). Takodje imam par starijih racunara od P I pa me interesuje da li bi neko to kupio, ili da ih nosim na reciklazu? :) Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted September 21, 2006 Report Share Posted September 21, 2006 1) baci oglas na netu , al ne nadaj se nekoj kinti 2) probaj da uvalis nekom ko radi s prodavnicama... dusu dali sa "fiskalne kase" 3) ako ne uspes , bolje ih daj nekom , nego na smetliste (evo meni npr ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 21, 2006 Author Report Share Posted September 21, 2006 Naravno da se ne nadam nekoj kinti :). Kao shto rekoh, hteo bi novi hard pa reko da nabacim malo ekstra everica da kupim neshto vece :). Cool je to sa oglasima, ali da li neko uopshte zna koje su cene? Mozda bi trebao da kupim halo oglase i pogledam :). Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted September 21, 2006 Report Share Posted September 21, 2006 daj koje su konfig pa ces dobiti ~ procenu mozda ti se i isplati vishe da ih prodas u komadima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 21, 2006 Report Share Posted September 21, 2006 stavi oglase na pc berzi ili na benchmarku, nacice se neko 100% Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 21, 2006 Author Report Share Posted September 21, 2006 (edited) Elem rece moj deda, i pocne pricu kako je njegov deda kupio ove racunare. To cemo da preskocimo pa evo odma da napishem shta imam :D Moja glavna nada za neki kesh : AMD-K6 3D proccesor (o_0) 350MHz 128 MB RAM Quantum Fireball 6.4 gb Ati Tech. Inc. 3D Rage PRO AGP x2 LG CD ROM (52x ili 48 zaboravih) Floppy (radi) Intel 536EP Modem Takodje ima neku USB karticu ili tako neshto. Kucishte nemam pojma koje je mrzi me sad da gledam, ali tipicno za to vreme kontam. Ova druga dva racunara nemam sad ukljuceno, moracu da ih izvadim iz naftalina ali ako se dobro secam u pitanju je 486 i 386 (mada je mozda neshto jace). Hvala na pomoci momci :). Edited September 21, 2006 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted September 22, 2006 Report Share Posted September 22, 2006 po meni ti se vise isplati da prodas u delovima... traje duze , al ces dobiti vise para ..... recimo 10jura po komponenti... 60-70 jura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 22, 2006 Report Share Posted September 22, 2006 procesor i plocha - 7-8e ram - 7e hard - 10e rage - 2x 5e lg cdrom - 5e flopi - 2-3e modem - 5e ~ 50e, mislim da nema shanse vishe da izvuchesh, ne zbog cene vec zato shto za par eura vishe mozhe da se uzme neshto shto bi teralo win xp. za to starije ako dobijesh po 10e i da ti neko dodje na gajbu da odnese to budi srecan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 Jos jedan savet : u oglasu na PC berzi digni slobodno cenu :) - tamo ima strasnog tehno-taloga. Idealna bi bila situacija da imas neke kontakte u nekom selu/selima. Tu se radi posao.... A ova makinica sto si je naveo nije ni losa...mozes da izvuces oko 60-70 eura. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 24, 2006 Author Report Share Posted September 24, 2006 ju ju :) Pa lepe su to parice, ja vishe od 20-30 nisam ocekivao. Vidim ja da ce meni da padne i nova graficka. A to za selo, pa moracu malo da pogledam :D. Hvala josh jednom. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 choveche pa to moze da tera divx :P znachi multimedijalna makina, internet, office, mp3 !!11! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 25, 2006 Author Report Share Posted September 25, 2006 Da napishem to u oglasu a? Mozda kapne jaca para? =/ Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 OBAVEZNO!!! I dodaj da je 'jaca dvojka' , ako te nije blam, a to opasno pali... Pa uvek bih pre takvo nesto kupio za 50tak e nego dvd player... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts