Jump to content

Stari Racunari...

Sting

Recommended Posts

Da li postoji neko ko bi hteo da kupi racunar klase Pentium I ? Mozda postoji neka firma koja to otkupljuje, pa ako bi me neko uputio bio bi mu zahvalan. Hteo bi da skupim neku sicu za novi hard pa reko da rasprodam starije mashine :).

Takodje imam par starijih racunara od P I pa me interesuje da li bi neko to kupio, ili da ih nosim na reciklazu? :)

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Naravno da se ne nadam nekoj kinti :). Kao shto rekoh, hteo bi novi hard pa reko da nabacim malo ekstra everica da kupim neshto vece :). Cool je to sa oglasima, ali da li neko uopshte zna koje su cene? Mozda bi trebao da kupim halo oglase i pogledam :).

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

stavi oglase na pc berzi ili na benchmarku, nacice se neko 100%

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Elem rece moj deda, i pocne pricu kako je njegov deda kupio ove racunare. To cemo da preskocimo pa evo odma da napishem shta imam :D

Moja glavna nada za neki kesh :

AMD-K6 3D proccesor (o_0) 350MHz

128 MB RAM

Quantum Fireball 6.4 gb

Ati Tech. Inc. 3D Rage PRO AGP x2

LG CD ROM (52x ili 48 zaboravih)

Floppy (radi)

Intel 536EP Modem

Takodje ima neku USB karticu ili tako neshto. Kucishte nemam pojma koje je mrzi me sad da gledam, ali tipicno za to vreme kontam.

Ova druga dva racunara nemam sad ukljuceno, moracu da ih izvadim iz naftalina ali ako se dobro secam u pitanju je 486 i 386 (mada je mozda neshto jace).

Hvala na pomoci momci :).

Edited by Sting

procesor i plocha - 7-8e

ram - 7e

hard - 10e

rage - 2x 5e

lg cdrom - 5e

flopi - 2-3e

modem - 5e

~ 50e, mislim da nema shanse vishe da izvuchesh, ne zbog cene vec zato shto za par eura vishe mozhe da se uzme neshto shto bi teralo win xp.

za to starije ako dobijesh po 10e i da ti neko dodje na gajbu da odnese to budi srecan :)

Jos jedan savet : u oglasu na PC berzi digni slobodno cenu :) - tamo ima strasnog tehno-taloga.

Idealna bi bila situacija da imas neke kontakte u nekom selu/selima.

Tu se radi posao....

A ova makinica sto si je naveo nije ni losa...mozes da izvuces oko 60-70 eura.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ju ju :) Pa lepe su to parice, ja vishe od 20-30 nisam ocekivao. Vidim ja da ce meni da padne i nova graficka.

A to za selo, pa moracu malo da pogledam :D. Hvala josh jednom.