Lucky Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Meni je ovo nesto sumnjivo ... nisam siguran da Telekom ima toliki link koji bi zadovoljio nepostojanje agregacije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Ja samo chekam da Ivan dode i kazhe sta su mu rekli, koliko se cheka, kako stoji to sa keshom itd itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 trenutno sam kod beotela, šta mislite da li da prelazim pošto bih da uzmem 512 paket!? b: 2500 t: 2000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 zar nije kod telekoma 512 1800? posto je to za 100 jeftinije od mog 256 kod yubca ja mislim da predjem samo me interesuje da se zakachim bez 5k za prikljuchak =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Ja sam se prijavio pre par nedelja i rekli su mi da ne treba da placam uspostavu iako nisam nishta potpisao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 (edited) sve dok ne stavish potpis na neki dokument ne mogu ti nishta Nadao sam se ovakvom odgovoru. :) Ja samo chekam da Ivan dode i kazhe sta su mu rekli, koliko se cheka, kako stoji to sa keshom itd itd... \o/ Konačno neko osim Lakija da napi Edited November 13, 2006 by Ivan_tm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 (edited) sry Edited November 13, 2006 by `Dr. Nick Riviera` Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Jel zna neko kakvo je cimanje prelaska sa jednog na drugi provajder? Da li se gubi odma slot u centrali pa mora da se čeka ili kako to ide? Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 najčešće se ne izgubi port ali dešavalo se i to, zato što je taj posao u telekomu koji je organizovan ko... nešto veoma dezorganizovano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 evo ovako bio danas i u telekomu i u yubc-u u telekomu mi rekli da ne mogu da podnesem zahtev dok imam aktivan nalog na ybcu, kao i da ovi iz yubca nisu nesto azhurni sa odjavljivanjem (da bi smeshtali ljudima kao ja koji oce da raskrste sa njima i predju na jeftinije provajdere...) no u yubcu mi rekoshe da danas kad mi istekne pretplata samo vratim opremu i cao zdravo tako da teoreCki samo vratim sutra ovima u yubc njihovo i prijavim se bratji telekomovcima i ovi kad krenu u januaru ili kada vec da prikljuchuju adsl to ce biti to... downside je sto sam preko mesec ipo back to dialup = ne mogu da holdujem phorum hostage anymore =o( e da ivane "organizovan kao kjoot on a good day" =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 kolence, ne bih se ja tako igrao.. to što su oni tebi rekli da ćeš januaru dobiti adsl ne treba da shvatiš tako doslovno.. mart-april zvuči realnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 taj rad jes da je 512 1800, ali ne želim da budem bez adsl-a toliko vremena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 jebiga, i've made my bed and now i'm gonna sleep in it =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Po Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Ček, ček, nisam najbolje shvatio, ovaj telekom adsl počinje tek od novaka? Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 uvođenje da, tek u januaru ovo oko prijava ce da bidne malo drugachije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Ah bedak, ne znam onda Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Ček, ček, nisam najbolje shvatio, ovaj telekom adsl počinje tek od novaka? + pitanje je da li ćeš uopšte dobiti u Januaru, posebno što smo ja i ti Bogu iza tregera, pa ko zna kada bi signal bio pušten, p.s. ako ćeš uvek uplaćivati flat idi kod yubc-a, ovako beotel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 evo da dodam i ja: (Vrsac) Ponuda stigla, prijavih se, sve ok, ispunjavam uslove, na pitanje KADA rekoshe NE PRE NOVAKA... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 yubc mi je preskup, beocity mi je bio super al ga sad sjeba Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Pondu se su stigle po celoj Srbiji,ovo iskreno nisam ochekivao...ADSL u Jagodini(i ostaloj uzoj Srbiji) pre 2010-te??Tu neshto mora da smrdi... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 evo da dodam i ja: (Vrsac) Ponuda stigla, prijavih se, sve ok, ispunjavam uslove, na pitanje KADA rekoshe NE PRE NOVAKA... To i meni rekoshe , ko sto je Ivan TM fegetar reko.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 (edited) brishite Edited November 15, 2006 by `Dr. Nick Riviera` Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 2, 2006 Author Report Share Posted December 2, 2006 ovo mi danas stiglo na mail Po Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Meni su rekli da pocinju sa uvodjenjem 15.12 Ali ja sam se prijavio bash u telekomu, ne preko maila, tako da ne stizhe nishta... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts