Cartman_ Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Ma prichaj kako je bilo.. organizacija...? Malo je kasnilo,bilo je prevruce izgubismo od glorije 16:9 cbble :D ali ja sam srecan bez obzira... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted September 30, 2006 Author Report Share Posted September 30, 2006 1. grupa - Mocni rendzeri, Unreal United, H2O 2. grupa - Dodgemaster, X-files, Smekeri 3. grupa - Plato, taboo, 4GL 4. grupa - POA, Energy, SBC, Fosili Četvrtfinale Smkeri - H2O 7:8 9:5 MR - X-files 8:7 8:7 4GL - POA 9:6 7:3 Fosili - Taboo 14:1 2:1 Polufinale Smekeri - MR 9:6 7:4 4GL - Fosili 11:4 7:5 FINALE Smekeri - 4GL 6:9 2:7 Mapa inferno Hvala svima koji su učestvovali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Cestitamo 4gl ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 gg, jbga mogli smo i dalje da nam nisu uvalili josh jednu ekipu u grupu :( Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Cestitamo 4gl ! zna se koje najbolji 4Gl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 gg smekeri za dobro odigrano cetvrtfinale !! Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 gg svima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 gg Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
DukeFED Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 gj 4gl ;)) koje su nagrade dobili pobednici? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 tranzistore Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 bilo je simpa,gg svima;) Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 ahaha hajli, uspeo si po drugi put da me nasmejes svojim postom u istom danu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 2 bambija za mene Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 10 bambija za dota forum :DD Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 GG svima cestitke 4gl, i samo pitanjce otkad je dozvoljeno kupovanje 2 smoke-a ? Poz Roka :) Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddium Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 (edited) GG svima cestitke 4gl, i samo pitanjce otkad je dozvoljeno kupovanje 2 smoke-a ? Poz Roka :) Ah da .... sad kapiram.Ta dva smoke-a su bila presudna?OLOLOLOLOL Edited October 3, 2006 by riddium Quote In a city you must fight to survive, he sold tortillas on the corner and the mob wanted him. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Pa jbg Sale,lako vama...vi ne morate da gledate kroz smoke,Dena to sve na radaru nadje,samo da nema talasnih smetnji:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Napisao sam GG ako nisi primetio, i ne kazem da su presudila ali kapiram da bi nas diskvalifikovali istog momenta Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddium Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 Ne bi vas niko diskvalifikovao za TO:D,i da primetio sam gg... :D Quote In a city you must fight to survive, he sold tortillas on the corner and the mob wanted him. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 Da kao sto nisu diskvalifikovali zbog 12 minuta kasnjenja, i kad zapucaju 2 kompa nam nedaju pausable...NE rise majke ti kad ne znas sta i kako grrrrrr Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 samo cu reci - smece jedno !!! roka gazi bre ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddium Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 (edited) Ako je kasnjenje 12 minuta i bacanje dva smoke-a isto onda ok u pravu si a sto se tice kompova ne znam stvarno ali mislim da nekog favorizovanja beogradjana nad ostalim nema u tolikoj meri,ako si na to implicirao.Ima favorizovanja prema najjacim ekipama iz bg-a, a bas mislim da je bilo favorizovanja ekipa iz unutrasnjosti u nekim slucajevima kad to i nisu zasluzile pre nego odredjenim ekipama iz bg-a Pozdrav svima P.S. Nadam se da smo ovim postom zavrsili diskusiju na ovu glupu temu:DD Edited November 2, 2006 by riddium Quote In a city you must fight to survive, he sold tortillas on the corner and the mob wanted him. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 ne. :) kad ce drugo izdanje ?! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 DAJTE NEKI TURNIR ZA SALEROVE STARE KOSTI !!!!!!!!!!! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 aj stvarno ljudi smilujte se pa nek bude i 50 evra po ekipi al da bude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts