bolkonski Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 Nije los. Dijalozi su za sada dobri, cak je engleski vrlo izazovan. Gluma solidna, sem glavnog lika. S obzirom da je sitcom, nema neku radnju jos uvek. U svakom slucaju u moru sitcoma, ovaj deluje dobro i kao da ce da potraje. Preporuka. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 britanski/americki/tv stanica? i ako u tvojim godinama nisi nauchio da kod tv serije "izgleda da ce da potraje" ima rok trajanja samo do sledece obnove ugovora ondaa stvarno =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 15, 2006 Author Report Share Posted September 15, 2006 http://www.tv.com/happy-hour/show/58336/su...results;title;0 http://www.imdb.com/title/tt0496312/ Kole, ne kaki. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 ta rechenica se chini mnogo omiljena u poslednje vreme kad neko nije u pravu a ne zheli da se upusti u raspravu... sto efektivno ponistava svrhu postovanja, da ne kazhem celog foruma...*sigh* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Nije losa serija, zaista. Ja koji volim da gledam sitcome, ali me retko koji zaista nasmeje, predstavljam ok uzorak da prokomentarisem neki od ovih novih. Sve u svemu, od svih koje sam skidao (ili je neko drugi skidao) ovaj mi je jedan od interesantnijih. Po meni ne deluje da ce predugo trajati, ali je za sada jako zabavan, pa ako neko ima priliku da pogleda, neka to slobodno ucini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts