Jump to content

Dobra domaca rakija

VEGE

Recommended Posts

hahaha, vec te zamisljam u nekim chizmetinama, onom lovackom prsluku sa milion dzepova, ispod sirogojno dzemper, razbarushena kosa, rumen od rakije, iza tebe ogroman kazan, u ruci drzis flashu i kezis se uz naslov

PECITE RAKIJU SA DZIJEM

Gde rumen, to jedino ako ne prilazi kazanu. Da se slikas G!!! da vide ljudi sta je crnac. Jos mi je slika u glavi, noc pala nigde svetla nema, samo mesecina kroz oblake a ono 3 mrtvo crne figure se teturaju kroz selo. Ali mrtvo crne samo im oci crvene. Horor.

da se odreknem guče, kajmaka i rad

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

lololo koliko zainteresovanih :) brkove cu da pustim radi slikanja, ali bojim se da je ova godina poslednja kada je u pitanju tradicionalno pechenje rakije kao sa slike gore (koja je btw prava slika i prilika srbijanaca)... jerbo izgradio sam (tj. ne ja nego moj matori pretezno ali sam i ja lopatao beton :), al to dodje skoro na isto) objekat pravu pecaru po evropskom standardu, naruchio kazan od 600 litara koji ce biti uzidan, sve se polako osavremenjuje, usisne pumpe, rezeorvari, filteri, masina za vadjenje koshpica etc bla bla... srbija do milvokija ;) moj plan je da mi radza bude no.1 serbian drink in chicago :D

okachicu sliku koju ako iskopam sa oldskul pechenjem

btw juche sam probao orahovachu, tj dve jer sam mislio da je prva gadna a druga ce da klizne... medjutim... pffuj... sat vremena sam imao ukus u ustima kao da sam prgutao povracku...

fallout_table.gif

jeo si travu i cedio breskve? mm, zanosno oO

noob #1

ne bre budalo, pasao je travu i pusio breskve.

noob #2

olololOLOLololo111`````oneoneeleven

haha G!!!, imaces postrojenje kao water pump iz Necropolisa :) Javi ako ti trebaju strazari sa naoruzanjem ^^

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

:((( maud me vise ne voli, smrc....

kruko stari kazan ne bacam, prodajem ga kao raritet ali ako je za lizanje nesto cemo se dogovoriti, btw da se peklo iz uzivanja peklo se, ali je onda uletela lova :P

psycho, javi cu ti se ako mi zatreba water chip, kada stari prozvizdi ;)

fallout_table.gif