peja_ Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 kad god se pojave novi likovi, uvek su mi nekako bljutavi :/ eko jeste carina, ali poceo je i on da me smara, tako da mi je do jaja sto je riknuo :) sto se tice bena i odersa, nista im ne verujem :) znaci ben nema onu boljku, i cela ona scena sa 'filmom' je laz! :) The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 odgledao do pete.... zomg! ocemo redom akciju "sta bi kole radio da je na JJ-jevom mestu" pod 1 mislim daje ochigledno da je sun gurnula tjelavog sa balkona pod 2 mislim da su dvoje novih, lik kog cu zvati crnokosi sojer i riba koja lichi na trishu helfer samo malo joj shira faca - nepotrebni i tu su da se na njih potroshi xyz epizoda kao filer =o( pod 3 pretpostavljam i ja da se sve ovo sa benom i filmom lazh...stavishe da cimaju dzheka da ga testiraju a da ce osoba na op stolu biti locke recimo, omg! teh suspense oce li ubiti svog drugara! =o) pod 4 - roflmao za scenu sa red soksima i benom koji ne kapira koliko je sati na tu reakciju =o) pod 5 - dez je bog! sad josh samo par epizoda de je hurly ludak i meni je ova sezona vec na mestu =o) pod 6 - oca li im i majku za mr ekoa!! alo bre! ne sto su ga ubili nego sto su ga ubili out of character, bre tolike epizode je reformiran i man of faith i sve i sad odjednom ima replase to his old ways...sheeeet... pod 7 - booone \o/ pod 8 - lolerskatez za sojera, [lazhni?]pejsmejker i akcije sa kejt =o)) i pod 9 - brate ivane jer tebi lik sa eyepatchom lichi na mela? lik sa povezom pre lichi na lika koji je sa lockeom gajio travu u onom stakleniku nego na mela...mislim shirina brade nije promenjiva facijalna odlika =o))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 pusti me da se nadam prošle sezone su mi obećali jolene blalock :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 lol gde je taj red gde obecavaju joelene da i ja stanem u njega pre nego sto bole sazna da postoji? =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 AHA! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 (edited) Ja se stvarno izvinjavam ako je ovo vec bilo, ali mi je vazno da znam hoce li neka nasa(srpska) televizija da prenosi izgubljene i kada?+ ako ima neko link odakle moze da se skinu cele epizode sa neta? thx anyway Edited November 6, 2006 by Mickeyyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 poslednje sto je bilo, prosle godine je Pink pustio prvu sezonu u nekom retardiranom terminu tipa sredom u 23h = cetvrtak u 1 posle ponoci... sada ili ochekuj da je nemechek odradio neki dil sa ABCejm da rts1preuzme ili ce ovaj TV FOX da to radi jer njihovi evropski kanali vrte mnoge serije sem originalno foxovih... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 ok, thx ja sam pre neki dan uveo ovaj total tv(gde ima inache 15-ak srpskih kanala),pa sam mislio da li se mozda negde prikazuje jer nisam u toku, a zivim u herceg novom i tamo su izgubljeni bili na novoj-tv(hrvatska) i pre nedelju dana je zavrshila season2. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 pa onda ako ocesh season 3 da gledash odma sada oma imash samo 3 opcije: a) skidaj sa neta ko sav normalan svet ovde sa foruma b) vataj satelitske fidove iz amerike za njihove vojnike po evropi c) preseli se u sad =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 (edited) ja bih ovo 1. posto imam adsl :) ja napisah u postu pre ovog ako negde ima link odakle moze da se skine :), pa ako znas postavi ga ovde :P edit: nasao sam link, onaj sa shareaze, samo sto ima 358mb ^^ Edited November 6, 2006 by Mickeyyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Pa to je otprilike prosecna velicina za epizodu. Moj savet skidaj sa torrenta mnogo je bolje nego shareaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiper Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 ja bih ovo 1. posto imam adsl :) ja napisah u postu pre ovog ako negde ima link odakle moze da se skine :), pa ako znas postavi ga ovde :P edit: nasao sam link, onaj sa shareaze, samo sto ima 358mb ^^ http://torrentspy.com/torrent/874933/Lost_...V_XviD_XOR_eztv http://torrentspy.com/torrent/881741/Lost_...V_XviD_XOR_eztv http://torrentspy.com/torrent/887945/Lost_...V_XviD_LOL_eztv http://torrentspy.com/torrent/894012/Lost_...V_XviD_XOR_eztv http://torrentspy.com/torrent/899807/Lost_...V_XviD_LOL_eztv Nabavi program utorrent i poskidaj ih sa ovih adresa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Ako si ikada radio sa torrentima neće ti biti problem da nađeš torrente za celu prvu i drugu sezonu, poz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 kad god se pojave novi likovi, uvek su mi nekako bljutavi :/ eko jeste carina, ali poceo je i on da me smara, tako da mi je do jaja sto je riknuo :) sto se tice bena i odersa, nista im ne verujem :) znaci ben nema onu boljku, i cela ona scena sa 'filmom' je laz! :) slazem se sa tobom!!! to mi je odmah bilo sumljivo, pogotovo onaj film! Ja se stvarno izvinjavam ako je ovo vec bilo, ali mi je vazno da znam hoce li neka nasa(srpska) televizija da prenosi izgubljene i kada?+ ako ima neko link odakle moze da se skinu cele epizode sa neta? thx anyway tacnije subotom, prvo od 23h, pa su onda prebacili u 01:30h... mnogo sam se smorio za eka, on mi je bio najbolji lik uz loka.. sta je on uradio u real-lifeu?? silovao maloletnicu pa su ga izbacili??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 za lost fanatike http://www.collegehumor.com/video:1723243 http://www.collegehumor.com/video:1672821 a posebno obradite paznju na ovo http://www.collegehumor.com/video:1709530 It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 jel može nekako video da se pauzira da se učita ceo, sa 256 mi secka mnogo i nije gledljivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 pa pritisni play i pause i onda se uchita ceo It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 predji misem preko slike i stvori ti se meni. inace klipovi su extra samo treci je omg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Ova epizoda smorila, samo je dodala još novih zagonetki.... btw sledeća je tek u Februaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 WAS?!?!? prave pauzu od 3 meseca? lolerskatez! pa bolje mi da ne gledam onda ovo sto sam skidao?!?!? =o( ruski edit: hmmmm....sta li je sad ivan mislio po ovim? delom iz alo alo, delom neke kite se pominju...zbunjen sam =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 ti baš imaš dicky ticker, a kole? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiper Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 uh... pitanje za one koji su gledali... ko je jacob? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 jel ima neko voljan da zaradi pivo i narezhe mi sve shto je izaslo od trece sezone do sada? jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 ^^ ahahahahha you'll be contacted Sad jos da nadjem jos 2 fake ponude i da sve bude po zakonu o javnim nabavkama jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiper Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Obavezna pogledajte!!! http://members.aol.com/stophanso/sri_lanka_video.avi Vezano je za DHARMA-u i tesko nekih 20 MB Evo i citata jedne od teorija [vezana za sri lanka film] sa jednog foruma Sve počinje 1962 kada SAD i biv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts