Guest Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 serija o kojoj priča kole je vanished, i nije bog zna šta, mada bi trebalo da se popravi pošto su u prošlog epizodi ubili glavnog glumca :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Realno najbolja serija trenutno je Weeds, to sto je gledamo samo Ivan, Cali i ja, nije nas problem. Heroes nije losa serija, ali je mnogo spora. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 morao bih da se složim mada kapiram da će je galaktika nadmašiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 jos 2 sata i skinuta je s03e02 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 pih, smrtnice. Jos sat vremena :D Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 ' date='Oct 12 2006, 09:41' post='879111'] Realno najbolja serija trenutno je Weeds, to sto je gledamo samo Ivan, Cali i ja, nije nas problem. Heroes nije losa serija, ali je mnogo spora. koje ste face ti, ivan i kali 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Pazi, u sustini, samo sam ja faca jer je Ivan lep, a Cali zivi u postapokalipsi. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 koliko je bila dobra prva toliko me je druga razocarala. mogli su bar malo da nam otkriju NESTo, a ne da nas jos vise zavlace onim sto ce se dogoditi dzheku. nego, nesto me zanima, sta je dzhekov matori pricao za red sokse kada osvoje sampionat, sta ce se to dogoditi? mrzi me da trazim stare epizode, pa ako se neko seca neka kaze.. inace jedva cekam da vidim sta se desilo sa lokom&ekom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 rechenica je bila "that's why the red sox will never win the championship" i oznachava defetizam, funily enough u godini paralelnoj sa prvom sezonom losta soksi jesu uzeli world series, ali kako je u lost vremenu proslo tek 3-4 meseca otkad su na ostvu + ne zna se u kojoj godini se sve to odigrava ne zna se dal su kod njih soksi pobedili, a kamoli da jack zna da se to desilo =o) ja planiram da ne gledam do 4tye ili recimo 6te pa onda da spichim sve u 2 popodneva, malo me smara ovako na kashichicu i da se nista ne krece unapred =o( Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 blah, meni se prva uopste nije dopala, ali mi je zato ova druga odlicna :) Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 same :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 lost s3 = sranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 nemas pojma The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 hvala kole ... pljuvacima losta ovde mesto nije ;o Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Dobra epizoda, mada kao shto reche manager, cheka se pojava Ekoa i Locka :) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 bez obzira na kraj 2ge sezone ja i dlaje chekam deza hvala na pitanju =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 lost s3 = sranje n00b 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 haha :) ivane, sam si u svojoj nesreci LOL ! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 pa mislim chovek koji je odgledao drugu sezonu i da ochekuje instant payback u prvih 6 epizoda trece...mislim, nerealno kursula ;o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiper Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 (edited) Uhh citao sam neke strane forume... Pogledajte ovu zanimljivost vezanu za black smoke. Neki lik je screenshot propustio kroz par filtera i pogledajte sta je dobio.. Ovo je inace scena iz serije kada debeljko Hurley kupuje novu kucu i ona ubrzo izgori http://www.megaupload.com/?d=PPITZ588 <<--- Ovo OBAVEZNO pogledajte i videcete kako je crni dim izazavao eksploziju motora aviona iz prve epizode!! Fajl je tezak 492 KB. Sta predstavlja crni dim? Edited October 16, 2006 by Swiper Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 nlo? jbt ljudi nisu normalni :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 ^^ taj je još normalan u poređenju sa ovima što prave lost.... Inače još jebenih zavrzlama..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 ja cu da izdrzhim josh nedelju-dve sa begeldanjem a onda pravim 4 sata maraton =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 jel još neko primetio da kolence svaki put najavi sve manju pauzu do početka gledanja? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiper Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 http://cmeister2.uwcs.co.uk/hatch.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts