exile Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Glat mogu da zavrshe celu seriju u ovoj sezoni, pa jebote sta ce da vucaraju jos do 2010. godine, sta to ima koji moj da se razvlaci vise?! Bolja je ova epizoda od dosadashnjih u 4. sezoni, ali i dalje to nije to sto je ranije bilo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 brutalna epizoda ako ovako nastave chetvrti serijal ispada najbolji neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 (edited) negde sam procitao da ce se u 5. sezoni raditi o tome zasto moraju da se vrate na ostrvo a u shestoj sta se desilo kada su se vratili .. Edited May 17, 2008 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 » Click to show Spoiler - click again to hide... «ja kontam da će na kraju ove sezone lok i ben da premeste ostrvo, ovo šestoro će biti u helikopteru i spasiće se, a brod će da eksplodira jer će neko ubiti kimija (ono sranje na ruci detonira c4 ako kimi umre). smoriću se jako ako dezmond umre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 (edited) » Click to show Spoiler - click again to hide... «what what in the but! kako se onda sun i aeron spasu? tu se postavlja jos jedno pitanje, oni sad znaju kojim "pravcem" treba da idu da bi otisli sa ostrva, mogu kasnije da naprave splav i jednostavno da prate taj pravac i pobegnu Edited May 18, 2008 by Dylan Dog If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 » Click to show Spoiler - click again to hide... «U sred okeana su, gde bi otishli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 ovako, imam par pitanja » Click to show Spoiler - click again to hide... «"ciji je ono pogreb bio, kad je bradati dzek jedini dosao, i rekao da nije ni friend a ni family ? Oo" "zar nije fora bila, ako charlie okrene prekidac, kler i beba ulaze u helikopter?" wtf "i da, sta je sa Dr.Alpertom, ili covekom na koga je mali ben naisao u dzungli, sta je sa njegovim godinama? ko da ne moze da ostari, ili sta vec. ostrvo?" Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 » Click to show Spoiler - click again to hide... « - ne zna se ciji je pogreb, mozemo samo nagadjati, moja pretpostavka je da je ben u pitanju, tacnije, da je iscenirao svoju smrt... - vidis to i mene zanima..ali nisam sto posto siguran da je receno da kler i beba idu u paketu - pa time travel.. covek putuje kroz vreme :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiper Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 (edited) » Click to show Spoiler - click again to hide... « - ne zna se ciji je pogreb, mozemo samo nagadjati, moja pretpostavka je da je ben u pitanju, tacnije, da je iscenirao svoju smrt... - vidis to i mene zanima..ali nisam sto posto siguran da je receno da kler i beba idu u paketu - pa time travel.. covek putuje kroz vreme :) » Click to show Spoiler - click again to hide... «1. Ja ne bih rekao da je Ben obzirom da je pogreb bio u nekom crnačkom kvartu... 2. i meni je sumnjivo to da idu u paketu.. siniSter, odakle ti to? 3. Možda je Ričard mrtav a ostrvo samo projektuje i kontroliše njegov lik :D Edited May 19, 2008 by Swiper Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 » Click to show Spoiler - click again to hide... «1. Ja mislim da je to Michael, zato sto u onim novinama pise da je ostavio iza sebe sina tinejdzera.. 'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see... My mother, and my sisters, and my brothers. 'Lo, there do I see... The line of my people... Back to the beginning. 'Lo, they do call to me. They bid me take my place among them. In the halls of Valhalla... Where the brave... May live... ...forever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 šta vam nije jasno za kler? umrla je u napadu na othersville, sad njenu astralnu projekciju ostrvo koristi da komunicira sa lokom. blejala je sa ćaletom u džejkobovoj kolibi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 » Click to show Spoiler - click again to hide... « - ne zna se ciji je pogreb, mozemo samo nagadjati, moja pretpostavka je da je ben u pitanju, tacnije, da je iscenirao svoju smrt... - vidis to i mene zanima..ali nisam sto posto siguran da je receno da kler i beba idu u paketu - pa time travel.. covek putuje kroz vreme :) » Click to show Spoiler - click again to hide... «Desmond has a premonition where Charlie flips a button in the Looking Glass and drowns, and then a helicopter arrives and rescues Claire and her baby Aaron. DEZMOND NE LAZE!!!1 Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 » Click to show Spoiler - click again to hide... «ja kontam da je moguce da je isfejkovana sajidova smrt ne bi li radio za ben-a fulltime :). moguce i da je majkl, ali se ne secam to za sina neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 » Click to show Spoiler - click again to hide... «Malo verovatno, jer je Džek prokomentarisao Kejt da je mislio da će ode na sahranu, a ona je odgovorila like "koj ću moj na sahrani?" Jedino da je Majkl (odgovora i geto u kojem se to dešava) a i Jack se zdravo potresao kad je video članak, ne verujem da je to zbog Bena. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 » Click to show Spoiler - click again to hide... « Džekov otac ? Nikada nije video leš, umro je u Australiji, pojavljivao se na ostrvu par puta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 kori, jesi ti gledao poslednju epizodu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 why ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 » Click to show Spoiler - click again to hide... «Pa cale se pojavi u kolibi, sa Kler, po nalogu Jacoba Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Znam, nego možda misli na nešto drugo, zato sam pitao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 (edited) » Click to show Spoiler - click again to hide... «rofl brate koji crni cale, sta onda ima jack da spominje kejt njegov pogreb. kakve ona veze ima sa njim. Edited May 21, 2008 by siniSter Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Nije moja teorija, samo kažem šta sve može da im padne na pamet, znajući kako umeju da zabibere.Ne bi me čudilo da se u petoj sezoni pojave junaci PB-a na ostrvu :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 kori, zato što su ćaletu održali parastos u poslednjoj epizodi? flešbek sa misterioznim kovčegom je hronološki posle parastosa, ali bilo bi glupo da ćale oživi pa onda opet umre Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 skida se finale sezone \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Uf kakva epizoda :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiper Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 (edited) Uff nikakva po meni :) Skoro da ništa nisu odkrili, samo misterioznog čoveka u sanduku i da je moguće da se pomera ostvro.. Ništa od već dugo otvorenih pitanja.. crni dim, brojevi, putovanje kroz vreme/prostor, čuveni Richard, Walt-ubica ptica, glasovi koji se opet pojavljuju... Samo su nam malo objasnili kako je došlo do spašavanja.. Pogledajte ovo :) Alternative ends :D http://youtube.com/watch?v=DWWMYFAycmQ Moram da dodam i to da su ga us*ali sa onim pancirom i preživljavanjem. Ben i ekipa nisu toliko glupi da ne znaju da onakav vojnik koji je krenuo u 'onakvu' bitku ima pancir. Samo su ga pustili u šumi... Ma daj.. mogli su makar da provere. Edited May 30, 2008 by Swiper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts