Orange Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 (edited) Ova epizoda sa Nikki (jbj) mi izgleda kao neki specijal, tipa dali drugom reziseru komedija da odradi seriju... Glupa epizoda. Edited April 2, 2007 by smireni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Bice i 4. serijal: http://us.imdb.com/title/tt0411008/episodes#season-4 POslednja epizoda u 3. je 20-ta, zove se "Man behind the curtain" Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 poslednja je 22. i 23. dakle 2 sata traje (tj sat i po) i bice premijerno prikazana 23.5. pa valjda se i sada zna da ce biti 5 sezona.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 ovo je sve gore i gore, stave sojera za glavnom baju u kampu a džek se upravo vraća, lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 ok, sad imaju u svom taboru osobu koja o svim tajnama na ostrvu zna 5x više od njih (tj. gledalaca). da se kladimo da će proći ostatak ove i pola naredne sezone dok neko ne izgovori: e, džulijet, šta je koji kurac ona statua sa četiri prsta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Taj neki rad, samo pročitao sam negde da su producenti rekli da ta statura nema nikakav značaj, kao tu je bila još od pra sedeoca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 (edited) Da su pametni pa da okupiraju te kucice (voda, struja, zabava - bilijar and stuff, krov nad glavom), sa patrolama (jer imaju oruzija za manji gerilski rat) ako ovi odluce da se vrate... al nije to fora, bolje praviti seriju na plazi gde ce po ceo dan rostiljati i zamajavati ljude sa misterijama koje se nikad nece resiti :P Edited April 8, 2007 by Coll sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Od sada cu malo da stanem sa Lostom (i sa posetom ove teme) dok se ne nakupi sa sve finalom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Da su pametni pa da okupiraju te kucice (voda, struja, zabava - bilijar and stuff, krov nad glavom), sa patrolama (jer imaju oruzija za manji gerilski rat) ako ovi odluce da se vrate... al nije to fora, bolje praviti seriju na plazi gde ce po ceo dan rostiljati i zamajavati ljude sa misterijama koje se nikad nece resiti :P i nikako da padne neki grupnjak :)) stvarno su smorili, i opet nam ostaje da se nadamo da ce sledeca biti dobra.. ali nece sigurno, posto nas pripremaju za finale i flesbekove bena, sto ce biti dosta zanimljivo videti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 da, to je definitivno još jedan WTF momenat - zašto se nisu uselili u ono naselje? pored struje, vode i kreveta, imaju i soničnu (lol) ogradu koja ih štiti od čudovišta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 ladno su kučku poslali da obavi nešto, najverovatnije će da kidnapuje kler ili fazon njeno dete... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 stavi spoiler sledeci put, ja odgledah epizodu, al mnogi drugi sigurno nisu. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Valjda očekuju da se priča o novoj epizodi posle njenog prikazivanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 da, 10h posle emitovanja, kako ne :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 dobro, bar su je PITALI.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Highl1, jebem mu sve, pa ne skidaju epizodu sa dial upom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Ali vecina ne gleda epizodu cim se skine. Nije ti prvi put da pojvaris gledanje :P Vratite nam bre! Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 ne kakite extra serija, udara tamo gde najvishe iritira, zato i jeste zanimljiva :) super se poigravaju sa akterima i to u momentima kada oni pomisle da su no.1 :) drama triler akcija komendija, tim redom ako se udje u dublju analizu kao ispadne plitka ali koja josh serija nije pltika ( posle recimo tvin piksa? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Ja sam bio malesni kad su se prvi put twin piks prikazivali pa mi je sve i dalje totalno nejasno i nedovrseno. A sad mi je nezgodno da gledam, nemam TV u podrumu gde radim :o) Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Meni se svidja ovih poslednjih nekoliko epizoda, sve je ponovo krenulo u nekom odredjenom smeru a ne onako raspadnuto kao na pochetku sezone... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 mislis da je samo poslednja dobra od nekoliko prethodnih?? posto nam opet nista novo nije rekla (samo pojasnila par stvari oko trudnoce i slicno) sem samog kraja koji opet treba da nas zagolica za kasnije, sto im je i cilj bio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Ja sam bio malesni kad su se prvi put twin piks prikazivali pa mi je sve i dalje totalno nejasno i nedovrseno. A sad mi je nezgodno da gledam, nemam TV u podrumu gde radim :o) i ja isto, ali tek sad shvatam kolika je to bolest od serije :) david lynch baby lost je okej bash najbolje ce biti kad se otkrije da je lokov matorac u stvari prevarant zbog kojih su sawyerovi roditelji mrtvi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 pa nije, vec se zna ko je krivac. james ga je vec likvidirao, tacnije, zbog toga je i dosao u australiju. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 ne pratiš radnju, menadžeru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Mozda gleda na sec, ko moj drugar, pocetak i kraj a sredinu preskoci :) Ne nije Sojer ubio prevaru koja mu je unistala porodicu, vec je on sam bio prevaren da ubije lika koji je dugovao nekom pare. I da, 110% Johnov matori je ta prevara. Ako pogledamo kako je sve do sada isprepletano bio bi iznenadjen da nije. Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts