Highl1 Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Shto kaze ivke, ovo je najbolja epizoda u trecem. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 (edited) Epizoda je dobra kada niti jednom u toku pomenute ne stisnem F12. A to je bilo danas :) Edited March 9, 2007 by Tauruss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiper Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 (edited) Epizoda je dobra kada niti jednom u toku pomenute ne stisnem F12. A to je bilo danas :) The dialogue in Russian: Klugh: Mikhail. Mikhail! You know what to do. Mikhail: We still have another way [out]. Klugh: We cannot risk. You know the conditions. Mikhail: There is another way. Klugh: They captured us. We will not give (or let, or betray) [unintelligible]. Klugh: You know what to do. It is an order. Mikhail: We still have another way! Klugh (in English): Just do it, Mikhail. Mikhail: Forgive me. (shoots) PS: Ono kad je Lock kompu dao mat nije bio mat :) Bio je jos jedan potez pre mata :D edit: tj nije bio uopste mat, branjenjem konjem od shaha, sprecava se shah a i mat. Beli ne sme da jede konja jer ga stiti lovac. Edited March 10, 2007 by Swiper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Jesi to našao na netu ili znaš jezik? Ruski je predivan, jako mi je žao što ga ne znam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Dobra epizoda, napokon neshto novo. Shto se tiche ruskog - prichaju sa takvim akcentom da smo zena i ja tek posle treceg puta shvatili shta je pisac hteo da kaze Uglavnom, prevod koji je dao Swiper je tachan. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 meni se činilo da gusar priča ok, a crnkinja je zvučala užasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 I ja sam bez frke ukapirao sta su pricali ... Inace odlicna epizoda! Jos dve sledece da budu tako dobre, i lost is back in action! :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 bah, nisam ispostovao da necu da gledam do kraja. ona frka sa kombijem je smesna, a poslednja epizoda... Fala Bogu vise, bilo je vreme. Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Cek, jel ono konj sto je Kejt videla u prethodnim sezonama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiper Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Cek, jel ono konj sto je Kejt videla u prethodnim sezonama? Ja mislim da je Kejt vidjala nekog crnog konja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 i ruku u gornjem uglu, sa rukavicom, koja ga priziva :D Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 VRH epizoda, ali zadnja scena OMG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 josh jedna do bola glupa epizoda, a prosla je bash bila ok. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 ne znam, jos uvek pokusavam da odredim da li mi se svidja... vise me je uzbudio plot za sledecu epizodu. Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiper Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Stvarno je super epka, samo da nastave tako :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 (edited) Jbt kakva epizoda! SPOILER: Ono sto je rus rekao o manama svakog od njih mi vec duze vreme ide kroz glavu, da su othersi zapravo dobri a ovi losties da su losi ljudi i da cemo kroz flashbackove saznati za svakog od njih nesto neocekivano. Zato su otimali samo odredjene prezivele... ali nemam ideju iz kojeg razloga. Poslednja scena sa Dzekom (kada mislis da bezi, a zapravo trci za loptom) rula, ali i je*e logiku jer vremenski je veoma malo vremena proslo od operacije da bi se prebacio na drugo ostrvo i jos sprijateljio sa othersima. Ispiranje mozga (vidjeno ranije) mislim da je samo sminka i da bi bilo previse da se radi samo o tome... Sa druge strane, prevod njegove tetovaze opet moze da ukazuje na to je on igrac na 2 stolice od samog pocetka, ali to bi bilo zaista previse. Kler je rekla da ce bebu dati... verovatno Hansovoj korporaciji? Edited March 16, 2007 by nervozni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Ne, Kler je planirala da da bebu nekoj drugoj familiji, zato je i bila u avionu jer se uputila u USA. Nego, sad se stetih neceg. Gde se dedose crna baba/beli deda par ? Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 1.Jack se pravi, i to će se videti u sledećoj epizodi, nikakvo ispiranje mozga.Da je tako, već bi bilo tonu takvih lostera. 2.To o manama je i mene zaintrigiralo. Pirat "A ti Lock, tebe se sećam kroz maglu, Lock koga ja znam je bio para" (paralizovan) I mislim da je ga je ta rečenica nagnala da ga gurne kroz onaj sistem.Neće da se sazna, samo je pitanje zašto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Ne, Kler je planirala da da bebu nekoj drugoj familiji, zato je i bila u avionu jer se uputila u USA. Nego, sad se stetih neceg. Gde se dedose crna baba/beli deda par ? Moracu definitivno da pregledam seriju i drugi put, potpuno sam zaboravio to za bebu i masu drugih stvari. Ali da je Jack polubrat od Claire, to mi je vec mexicka serija. Ona mi je jedan od dosadnijih likova i kad bih mogao da biram ko ce sledeci da leti iz serije, ona bi bila u samom vrhu Locke je ispao car sto je gurnuo rusa kroz ogradu... i sto je poneo C4. Da nije njegovih postupaka, ne bi bilo ni pronalazenja hatcha, EMP-a, i razaranja stvari u seriji (hatch, koliba, Boon) :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiper Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Ovo do sada nismo videli, tetovaza na Jack-ovoj levoj ruci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 eto materijala za 4tu sezonu. Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 (edited) Tu tetovazu mozete videti na Jacku u prvom serijalu, na hiljadu mesta. Upravo gledam ponovo s01e03 i u 10. minutu se vidi ta tetovaza na Dzekovoj podlaktici dok seta sa Kate. EDIT: s01e05 - 22"30' kada ga Lock spasi sa stene, u momentu kada obojica zadihani leze jasno se vidi deo tetovaze na podlaktici. Edited March 17, 2007 by nervozni Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Nervozni zajebao korija :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 poslednje dve epizode su bile potrebne da bi se lost fanovima povratila zelja za gledanjem. priznajem da su u tome uspeli. da li posle svega vidjenog mozemo ocekivati da carli umre? 1.Jack se pravi, i to će se videti u sledećoj epizodi, nikakvo ispiranje mozga.Da je tako, već bi bilo tonu takvih lostera. 2.To o manama je i mene zaintrigiralo. Pirat "A ti Lock, tebe se sećam kroz maglu, Lock koga ja znam je bio para" (paralizovan) I mislim da je ga je ta rečenica nagnala da ga gurne kroz onaj sistem.Neće da se sazna, samo je pitanje za Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 "kako iskusno pregledavanje lost-fan sajtova :))" hmm, ne(osim prvog, to se vidi iz trailera za sledeću). TO sam prestao da radim još na kraju prve sezone, ne treba mi neki tamo levi sajt da bi to zaključio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts