Jump to content

Vozacke navike

Vozacke navike  

63 members have voted

1. 1. Prvo sto uradim kad sednem u auto:

• Vezem pojas, overim retrovizor i sl
      21
    • Pustim muziku
      18
    • Pogledam koliko ima goriva
      5
    • Overim frizuru na retrovizoru/ogledalu
      2
    • Nista, samo gas
      4
    • Ja sam bike-lover
      13

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jeeee... da ne posecujem ja vise ovaj forum kad sam tako mala???

verovatno bi bolja taktika bila da dovedes neku decu mladju od tebe, pa da se onda cudimo njima ...

...

... nakon sto sam razmislio sta sam rekao - bolje da ne dolazis

u suprotnom mogu doci u iskusenje da ishejtujem 8 godina mladju osobu od sebe, sto bi znacilo ne samo da starim, vec i da postajem Kojot. [:(!] [xx(]

prvo namestim sediste, pa sve iz dzepova izrucim na tablu... onda pojas , zika , vezhem rep , pa pali i brm brm

inace vozim normalno... s obzirom da nisam imao kola dugo , i da necu imati ako ih slupam .... bolje 40 na sat nego peshke....

dobro sad.. kad naleti prilika zakucam gas do poda i malo se igram , al samo kad znam da necu da napravim svinjac

vozim 128micu koja me jos uvek nije izdala...inace levi retrovizor mi je neko slomio na parkingu i od kad sam stavio nov,stalno se pomera jebo sam mu mamu pa sam bukvalno prestao da gledam u taj retrovizor,ili se okrenem ili pogledam na unutrasnjem retrovizoru,a to je loshe u kurac...vozim i brzo i polako,i propisno i nepropisno,zavisi od situacije...inace sa tim autom sta smo sve preziveli u kurac,ne bih ga prodao ni za sta na svetu,samo mu fali plinska boca da bi bio najzakon od svih zakona :)))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

verovatno bi bolja taktika bila da dovedes neku decu mladju od tebe, pa da se onda cudimo njima ...

...

... nakon sto sam razmislio sta sam rekao - bolje da ne dolazis

u suprotnom mogu doci u iskusenje da ishejtujem 8 godina mladju osobu od sebe, sto bi znacilo ne samo da starim, vec i da postajem Kojot. [:(!] [xx(]

Pih, nije to nista, ja sam ishejtovao 14 godina mladju :)

uzas, propao sam

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy