Zlajonja Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 ne znadem stvarno kako neko mozhe i ima uopshte prava da se naljuti na netu ili da poveruje u svakojaku zaebanciju koja tu mozhe da ispliva u vidu holy fckin shita... Ako ti je zaista u zhivotu potrebno moje izvinjenje dvniti-shta-vetj... i ako mi ide na chast to shto sam prduckao a ti se primio (as usual) i obogatio Hajlijev fond za 40 centi :D onda... IZVIIIINIIII!! FOOORRRGIIIIVEEEE MEEEEEE!!! IIII'M NOOTHIIIIING!!!! And the Australians still say Double Vju Tea F M8! Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 .. hm.. sad skapirah, tebi neko salje anonimne mailove i preti ti n stuff? druze moj, ja sa tim mailovima (ako je to u pitanju) nemam nista, tako da bi bilo lepo sa tvoje strane da se izvines za uvrede, jer ja tebe nisam nicim uvredio. Idemo, po ko zna koji put. ^Golman se na datoj slici IZVINUO. ^Sa druge strane, lik se na ovoj slici IZVINIO. To su reči različitog značenja. koja si cava, to sam ti rekao u poverenju, siso shkrbava Izletelo mi je, nije bilo namere! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 LOL, nube, nije se izvinuo nego napravio paradu !11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted October 10, 2006 Author Report Share Posted October 10, 2006 hoces da kazes da se kaze izvinis, a ne izvines? probaj na sajtu b92 da potrazis jednu, a potom i drugu varijantu mada.. ima smisla.. Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 tako se kaže, u pravu je tm, a dana kad b92 postane merilo za srpski jezik ili bilo šta što ima veze sa srpskom kulturom treba svi kolektivno da pljunemo i odemo na pivo. nhf :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 inache ja ovo kad sam ostavio na hns-u mara mi je rekla da sam seljak jer se smejem retardima eto, samo da znash shta tvoja bivsha misli o tebi Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Ja tu kad ne lezi Lazhe :)) Elem, hvala ti, ochi si mi otvoril btw. normalno je da ti je to rekla kad sam i ja na slici olololo Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 confused pete = zlaja!!1 ololo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 ^Sa druge strane, lik se na ovoj slici IZVINIO. не може се рећи "извињавам се". када се неком извињаваш, може се само рећи "извините (ме)", да би ти он евентуално рекао "извињавам (Вас)". Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 (edited) hoces da kazes da se kaze izvinis, a ne izvines? probaj na sajtu b92 da potrazis jednu, a potom i drugu varijantu mada.. ima smisla.. Jep, tako je. :) a dana kad b92 postane merilo za srpski jezik ili bilo Edited October 11, 2006 by Ivan_tm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts