voodoo_ Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 ololol nub igra oblivion :D kad smo kod toga, da ti dam jedan iskusan savet: prvo glavan quest pa sve ostalo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 sunce! to bre... a onda se setim da ne mogu da igram basket i da moram da pisem rad o Napoleonu smraci mi se pred ocima. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 sutra pocinju predavanja, smor : (( I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 sutra pocinju predavanja, smor : (( Mislish jupi? :P Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 sutra pocinju predavanja, smor : (( buci buci vidi ko nam to kreće na faks ;))) :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 nije mi dobro uopste. ebalo me pivo i skc =/ Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 Aj razumem pivoo ali skc :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 juce kao ucio i uvece dobijem neki osip,ili alergiju jebem li ga,i cimanje,sutra overa kod doktora,i onda pravac skola...imam osecaj da ce biti velikio cimanje.... vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
mara_kumce Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 uf, prolazi polako nedelja iz pakla.. prvo rođendan, pa cimovi oko kola, svako veče neki izlasci, ništa pametno nisam uradio.. danas sam zacrtao sebi teretanu i učenje, bez večernje bleje, videćemo. no palo je jedno jako fino veče ove nedelje :) slao sam jednoj devojčici (hihi) cveće, nadam se da ga je dobila. ivane hval ana cvecu :) lepo shto si se setio rodjendana, ali si poranio malo :) pashce neko chashcavanje...javice ti iva...ljubim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 Aj razumem pivoo ali skc :( jao tjuti molim te ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 jao tjuti molim te ... taj fazon. Tigeru ja mislio ti neki urbani,kad ono... :))) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 Olympia-Stadion dobio sam karte za Hertha BSC - VfB Stuttgart. nedelja, 01.10 u 17.00h. ako mi bude dobro toga dana idem na Olympia stadion u Hertha dresu. ha, ho, he, Hertha BSC!!! ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 ivane hval ana cvecu :) lepo shto si se setio rodjendana, ali si poranio malo :) pashce neko chashcavanje...javice ti iva...ljubim. Dobro je ivane evo sad ćemo svi da otvorimo po jedan alter-nalog i sami se sebi zahvaljujemo, ololo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 elem, kraj jos jedne nedelje:)...pocela je veoma iritantnim trostrukim odlaganjem ispita, koji je zatim polozen, nastavila se simpaticnim opijanjem sa rurovcima i zavrsila relaskirajucim danima na bazenu i ronjenjem...sve u svemu fino:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 znao sam da je trebalo da obrišem post.. elem nije alter, kao što upućeniji od tebe znaju ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 Olympia-Stadion dobio sam karte za Hertha BSC - VfB Stuttgart. nedelja, 01.10 u 17.00h. ako mi bude dobro toga dana idem na Olympia stadion u Hertha dresu. ha, ho, he, Hertha BSC!!! OMG GROBAR NAVIJA ZA BIVSHEG ZVEZDASHA!!! Have fun ;) Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 juu sad sam doshao sa rodja na bazenu kapiram da cu se razboleti trasu :| Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 boli te kurac za terasu bitno je da se ti ne razbolis sutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 ololo kako je ovde zanimljivo...... @topic Svasta se dogadjalo ovih dana....nije radio forum, matorci zapalili na vikend, prazna gajba dva dana.....i tako...... Sad se probudio, sastavljam se, pa onda spremanje za posao.....jos jedna radna nedelja.....blah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 почела је недеља која ће да помери значење речи хорор на квалитативно виши ниво. одо да радим... живи ми били и сећајте ме се какав сам био пре ове недеље. :* MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 почела је недеља која ће да помери значење речи хорор на квалитативно виши ниво. одо да радим... живи ми били и сећајте ме се какав сам био пре ове недеље. :* drasko tebe nikada necemo zaboraviti!:) evo ustadoh malopre, videh da mi je istekao flat pa sam se smorio...odoh da hasam nesto sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 живи ми били и сећајте ме се какав сам био пре ове недеље. :* drasko, sta god se bude desilo, uvek cemo imati pariz... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 jos jedan i po za uslov ! ! ! inace..totalno sam izbedacena sto se tice rura .. kod kuce nikako ne mogu da se konektujem na sajt... tako da sam uspela jedino odavde sa faxa :(( apelujem na lakija da uradi nesto po tom pitanju ili barem da mi objasni kako da sredim nesto na svom kompu pa da mogu da se konektujem.. ... moja kreativna energija se susi i nestaje bez rura ... ptice vise ne cvrkucu...sunce ne sija...zivot vise nije lep.... bez rura !!! ;) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 ftw reklama :D jevo arbajt na sve strane... neshto sam sav revnostan ovih dana... nit sam smoren nit nisam :D Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 Naprasto mi KDE otkazao poslusnost :/ Tako da sam sada u konzoli instaliram noviji a u medjuvremnu surfujem, ubijam vreme:) Instalirah novi 1.03 patch za HOMM V i mogu da vam kazem da se igra preporodila sada je konacno kompletna probajte necete zazaliti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts