Jump to content

Poginuo Steve Irwin

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

aussie (kad već hoćemo sa fensi nadimcima) engleski liči malkice na kokni, malkice na škotski, najviše na jezik raje u osamnaestom i devetnaestom veku, jer su delikventima iz te raje naselili australiju..

aussie (kad već hoćemo sa fensi nadimcima) engleski liči malkice na kokni, malkice na škotski, najviše na jezik raje u osamnaestom i devetnaestom veku, jer su delikventima iz te raje naselili australiju..

aussie eng lichi na dwarfovski [:D]

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

pa pazite ljudi... nisam ja bacio nikakav hejt. samo sam rekao realno sta mislim... isto sto bi rekao i da nije poginuo...

mozete me mrzeti... ali ja jednostavno ne postujem i ne razumem ljude koji rade bespotrebno idiotske stvari... a sto je realno gledano ovaj lik radio...

ako hoce da snimi dokumentarac o zivotu krokodila ili sta god, pa ne vidim potrebu da se rve sa krokodilom, ili da pliva sa ajkulama...

mislim idiotluk

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

pa pazite ljudi... nisam ja bacio nikakav hejt. samo sam rekao realno sta mislim... isto sto bi rekao i da nije poginuo...

mozete me mrzeti... ali ja jednostavno ne postujem i ne razumem ljude koji rade bespotrebno idiotske stvari... a sto je realno gledano ovaj lik radio...

ako hoce da snimi dokumentarac o zivotu krokodila ili sta god, pa ne vidim potrebu da se rve sa krokodilom, ili da pliva sa ajkulama...

mislim idiotluk

kapiram da i on ne bi razumeo tebe koji lochesh svaki dan i prichash kako ti je do jaja jer si se usvinjio od alkohola? imaj razumevanja za ostale ljude, svako radi ono shto mu se dopada...

seti se svojih pricha na ovom forumu, ili josh bolje, uradi search na ranije postove, pa cesh videti da nije uvek sa drushtvom a i da jeste, dovoljno je chesta pojava u tvom zhivotu... uglavnom, nije da me interesuje shta ti radish - to je naravno tvoja stvar, i totalno bi bilo glupo da ti ja kenjam za neshto, ali imaj obzira prema drugim ljudima, narochito pokojnim...

sa1nt > hmmm pa mislim da ti poredjenje bas i nije neko... jer realno popiti koje pice sa drustvom =/= rvati se sa aligatorima

nhf ali ni 1% nisi merodavan da kazes sta je normalno a sta ne

niti bilo ko od nas

recimo, za mene, udaranje po bulji je nenormalno

dok na primer mohiju je to skroz normalna stvar

i ko je sad u pravu?

Jeste li culi mozda za onaj izraz:

"jesi ti lud"

ako je odgovor ne

"pa ti nisi normalan...

svako ko u danasnje vreme nije pomalo lud jednostavno nije normalan

ali treba naci granicu.

ali realno postovati coveka zato sto je lud... pa dobro... to zavisi od coveka do coveka... mozda je vama on baja sto se rve sa krokodilima i pliva sa ajkulama, ali za mene to ne znaci da je "baja"

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Niko nije ni rekao da ti treba da mislis da je baja samo smo rekli da ne treba tako da pricas o choveku i njegovim interesovanjima pogotovo poshto je mrtav. Jbg svako ima nachine na koje misli da ce biti baja ... eto meni je konkretno rolanje cigara glupost velika a da ne pominjem i pushenje istih, a tebi je to kul i kapirash da si baja kad to radish pa ti ja, pu pu daleko bilo, na sahrani netju govoriti da si bio debil ili lud zbog toga ...

Pritom ako sad kazes da ne mislis da si baja zbog toga ... e pa ni on ne misli da je baja zbog toga vetj jednostavno voli to ... tako da ... nije lud, izabrao je da se bavi time chime je hteo, lep je posao ali opasan i jbg sta vishe retji osim RIP i sauchestje zheni i deci ...

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR