iguana Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 zao mi coveka, iako mi nije bio najomiljeni prirodnjak na tv-u. Dejvid Atenborou ftw Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 jbg svaka osoba je drukcija i hvala Bogu na tome... njega su ispunjavale neke druge stvari i potpuno ne shvatiljive za 99% nas ali to je zivot... slava mu rip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Morao se jednom sjebati. Mislim realno, izazivao je d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 uvek je bio veseo i videlo se da istinski uziva u onome sto radi. bas mi je zao... Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 lik je bio lud... skakao je glavom tamo gde neki ne bi ni nogom... rip m8.... and the australians still say dabl vju ti ef mejt!!?? Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 aussie (kad već hoćemo sa fensi nadimcima) engleski liči malkice na kokni, malkice na škotski, najviše na jezik raje u osamnaestom i devetnaestom veku, jer su delikventima iz te raje naselili australiju.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 kmee bas bedak : (( Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 aussie (kad već hoćemo sa fensi nadimcima) engleski liči malkice na kokni, malkice na škotski, najviše na jezik raje u osamnaestom i devetnaestom veku, jer su delikventima iz te raje naselili australiju.. aussie eng lichi na dwarfovski Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 nope, dwarfovski je teski skotski/irski medley, a aussie je ipak blizhi onome sto je ivan rekao...lajk dablju ti ef mejt ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 pa pazite ljudi... nisam ja bacio nikakav hejt. samo sam rekao realno sta mislim... isto sto bi rekao i da nije poginuo... mozete me mrzeti... ali ja jednostavno ne postujem i ne razumem ljude koji rade bespotrebno idiotske stvari... a sto je realno gledano ovaj lik radio... ako hoce da snimi dokumentarac o zivotu krokodila ili sta god, pa ne vidim potrebu da se rve sa krokodilom, ili da pliva sa ajkulama... mislim idiotluk Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 pa pazite ljudi... nisam ja bacio nikakav hejt. samo sam rekao realno sta mislim... isto sto bi rekao i da nije poginuo... mozete me mrzeti... ali ja jednostavno ne postujem i ne razumem ljude koji rade bespotrebno idiotske stvari... a sto je realno gledano ovaj lik radio... ako hoce da snimi dokumentarac o zivotu krokodila ili sta god, pa ne vidim potrebu da se rve sa krokodilom, ili da pliva sa ajkulama... mislim idiotluk kapiram da i on ne bi razumeo tebe koji lochesh svaki dan i prichash kako ti je do jaja jer si se usvinjio od alkohola? imaj razumevanja za ostale ljude, svako radi ono shto mu se dopada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 TJTH Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 sa1nt > hmmm pa mislim da ti poredjenje bas i nije neko... jer realno popiti koje pice sa drustvom =/= rvati se sa aligatorima Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 seti se svojih pricha na ovom forumu, ili josh bolje, uradi search na ranije postove, pa cesh videti da nije uvek sa drushtvom a i da jeste, dovoljno je chesta pojava u tvom zhivotu... uglavnom, nije da me interesuje shta ti radish - to je naravno tvoja stvar, i totalno bi bilo glupo da ti ja kenjam za neshto, ali imaj obzira prema drugim ljudima, narochito pokojnim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 sa1nt > hmmm pa mislim da ti poredjenje bas i nije neko... jer realno popiti koje pice sa drustvom =/= rvati se sa aligatorima nhf ali ni 1% nisi merodavan da kazes sta je normalno a sta ne niti bilo ko od nas recimo, za mene, udaranje po bulji je nenormalno dok na primer mohiju je to skroz normalna stvar i ko je sad u pravu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 mohi >>> tebe 100x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 da mi je riba na 4umu i da se svadja sa tobom i ja bi reko ona >> tebe 100x al komp nije za ribe nego dzanki koga boli kara sta ti mislis realno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 da mi je riba na 4umu i da se svadja sa tobom i ja bi reko ona >> tebe 100x al komp nije za ribe nego dzanki koga boli kara sta ti mislis realno Mene. Svaka čast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 i ko je sad u pravu? Tvoji matorci su u pravu shto ti kupuju roze stvari ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 da mi je riba na 4umu i da se svadja sa tobom i ja bi reko ona >> tebe 100x al komp nije za ribe nego dzanki koga boli kara sta ti mislis realno realno.... ne moze da me uvredi neko koga pola rura drzi na ignore + ima prizeman hejt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Jeste li culi mozda za onaj izraz: "jesi ti lud" ako je odgovor ne "pa ti nisi normalan... svako ko u danasnje vreme nije pomalo lud jednostavno nije normalan ali treba naci granicu. ali realno postovati coveka zato sto je lud... pa dobro... to zavisi od coveka do coveka... mozda je vama on baja sto se rve sa krokodilima i pliva sa ajkulama, ali za mene to ne znaci da je "baja" Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Niko nije ni rekao da ti treba da mislis da je baja samo smo rekli da ne treba tako da pricas o choveku i njegovim interesovanjima pogotovo poshto je mrtav. Jbg svako ima nachine na koje misli da ce biti baja ... eto meni je konkretno rolanje cigara glupost velika a da ne pominjem i pushenje istih, a tebi je to kul i kapirash da si baja kad to radish pa ti ja, pu pu daleko bilo, na sahrani netju govoriti da si bio debil ili lud zbog toga ... Pritom ako sad kazes da ne mislis da si baja zbog toga ... e pa ni on ne misli da je baja zbog toga vetj jednostavno voli to ... tako da ... nije lud, izabrao je da se bavi time chime je hteo, lep je posao ali opasan i jbg sta vishe retji osim RIP i sauchestje zheni i deci ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 znaci stavljao glavu krokodilu usta, udarao ga i uzimao jaja zenki, i na kraju ga ubola neka mala raspala ribica i umre lik...rofl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts