Jump to content

Green Beat

Recommended Posts

Prvi dan nemam pojma za maxa i feliksa jer sam bio u stihiji zbog intervjua, ali ono shto mi prolazilo kroz uvo mi je zvuchalo skroz ok.

Felix je inache bio cirke za medalju kao i Max tako mozhete dati felixu malo odushka, inache lik je ovako skroz gotiva - chak me bio odvukao na stage gde mi se chini da sam bio jedini koji nije ima "ORG" 'akreditaciju'...

Darren je bio skroz gotiva.

Drugi dan Bodyrockers su zbunili celu masu sa svojim akustichnim izvodjenjem, tj nisu imali E od Elektronike sem shto su pustili na kraju "I like the way you move" poshto su izveli akustichnu verziju. Znachi trebalo je videti taj masovni zbun kad su videli shta ih cheka.

Sander jede gona, prvo shto je dosho sav namgrdjon, jedini nije hteo da daje intevjue normalno nego je bio grupni intervju. Na pitanje na koje su svi odgovorioli "Ummm thats a good question" on je izrecitovao mali roman ko iz topa, naravno spika mu je bila lame za medalju.

Potom je sav tako nadrkan otishao na stage i smorio brda. Ja sam mogao da potpishem da je on pushtao ono shto se slushalo zapravo dan pre toga. Za mix sa Prodgy-em sam siguran.

Cassius je doshao i digo malo atmosferu, al za mene je bilo kasno - masTno sam bio ubiven u pojam i to bez povratka, pa sam zapalio.

@Zeki: VIP je takav smor, zar ne? Samo sam chekao da zavrshim intervjue i da zapalim iz VIP-ja. I ona plava/blajh plavusha shto je valjda glavna promoterka je vrh.

Naravno moram da spomenem Katarinu iz Loud'n'Clear, PR Menedzera, koja je stvarno imala tezhak posao organizovajuci sve intervju i koja je bila uvek rada da pruzhi svaku informaciju chak i sama zvala telefonom pressove da dodju na pochetak intevjua (jer su bili momenti gde je nastala kompletna zbrka)

poz voz 2011

Ma iskreno onaj prostor se meni i ne svidja nesto preterano. Vreme je uticalo da relano bude sve kom si kom sa. Jebote, grejao sam ruke na onom laseru. Vip je bio ko da nije bio VIp plus sto su nas krajcovali za pivo samo tako. Ali meni je super bilo jer em sto sam dobio VIP em sto sam prodao 2 karte em uzeo soma ipo i pio i jeo sa ortakom celo vece za dz. odnosno za tih 1500. :) U pravu si sto se tice Sandera ispo je klosar, i u pravu si i sto se tice Prodigy - Smack mb. Felix je cool pocepao ga je i emmerson je kidao. Nisam ostao na casisusu jer mi je bilo mnogo hladno.

Btw ne znam na koju mislis promoterku ali ja sam moju ljubav nasao. I meni je ona najlepsa ;)))

Sve u svemu jedan oket.

V