Jump to content

.

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Moja teorija o tumorima (maligni ili benigni) je da svako tokom zivota mora da dobije bar jedan (ovde mislim na one koji zahtevaju intervenciju, da me ne zaskoce ovi medicinari). A kao argument, razmislite o najblizim ljudima koje imate i nabrojte one koji nikada nisu imali ni jedan tumor/tumorcic. Koliko ih je, procentualno?

Poenta. Kada znamo sve ovo, stvari su izvesne, kao recimo smrt, i onda nema potrebe da se toga plasimo.

Glavu gore ljudi, sve ce biti u redu.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

' date='Sep 14 2006, 09:38' post='866316']

Poenta. Kada znamo sve ovo, stvari su izvesne, kao recimo smrt, i onda nema potrebe da se toga plasimo.

Glavu gore ljudi, sve ce biti u redu.

[jupi]

ниси ти џабе Деда!

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Sto se ti ce pusenja, deca pocinju jos u osnovnoj skoli iz prostog razloga "mangupiranje". Ako hoces da budes neko i nesto, da budes baja, poceces da pusis da bi se uklopio u drustvo. Poceo sam da pusim krajem osmog razreda, eto, svi oko mene pusili, 2-3 njih i ja nismo, pa eto, puno dima, i ja poceo. Ne shvatam sto svi nepusaci kazu da nije tesko prestati... Uhvati ti pa pusi 5 godina pa onda reci da nije tesko prestati. Da je cigara zlo, jeste, cak i vece od kompjutera, droge, alkohola... Ne mogu vise ni za trolom da potrcim 20 metara a da se ne zadisem ko da sam istrcao maraton. Ljudi posle 10-20 godina prestaju ne zato sto hoce i zato sto im je dosadilo, nego zato sto ih strefi srcka, bolest, operacija, pa moraju...

Sto se tice obrazovanja deteta sto ste spomenuli ovde u topic-u, svaki roditelj nije isti, svaki roditelj vaspita svoje dete kako najbolje ume i najbolje zna... Koji roditelj zeli lose svom detetu?! E sad pitanje je koliko su sposobni da izvrse taj zadatak...

"It's nice to be important, but it's more important to be nice!!!"

' date='Sep 14 2006, 11:38' post='866316']

A kao argument, razmislite o najblizim ljudima koje imate i nabrojte one koji nikada nisu imali ni jedan tumor/tumorcic. Koliko ih je, procentualno?

100% - niko u familiji ko je genetski vezan za mene i burazera nije imao tumor (tfu, tfu, tfu).

А в чем сила, брат?

• unknwn changed the title to .