Pesma-mrtve-dece Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 realno... termoizolacija >>> baza podataka Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 Pa ne znam... u oba slučaja radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 vudu, nadji neki hobi ili ribu... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 najbolje. jebale vas ribe, to je va Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 ja ti kazem sta je meni pomoglo, a ako tebi pomaze skakanje dok se drzish za ushi, ok. sve dok te radi Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 lol ima li ista da se maudu ne dopada? =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 "taj je jeo sta je hteo i oblaka jedan deo" Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 "taj je jeo sta je hteo i oblaka jedan deo" hint: ekseri i vutra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 brate.. ovo je otelotvorenje de1rektume ... sada si mi razreshio sve zhivotne mozgalice i prosto me nishta vishe ne zanima jer sve znam... HVALA TI!! PGR© Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 Ajmo raku pluuca! Svi ce da umrete! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 Moja teorija o tumorima (maligni ili benigni) je da svako tokom zivota mora da dobije bar jedan (ovde mislim na one koji zahtevaju intervenciju, da me ne zaskoce ovi medicinari). A kao argument, razmislite o najblizim ljudima koje imate i nabrojte one koji nikada nisu imali ni jedan tumor/tumorcic. Koliko ih je, procentualno? Poenta. Kada znamo sve ovo, stvari su izvesne, kao recimo smrt, i onda nema potrebe da se toga plasimo. Glavu gore ljudi, sve ce biti u redu. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 losa ti je teorija =o) da ne ulazimo u onko teme ali mesavina genetike i spoljashnjih faktora, uglavnom ne, ne mora svako da dobije bar jedan =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 ' date='Sep 14 2006, 09:38' post='866316'] Poenta. Kada znamo sve ovo, stvari su izvesne, kao recimo smrt, i onda nema potrebe da se toga plasimo. Glavu gore ljudi, sve ce biti u redu. ниси ти џабе Деда! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_RAA_ Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 Sto se ti ce pusenja, deca pocinju jos u osnovnoj skoli iz prostog razloga "mangupiranje". Ako hoces da budes neko i nesto, da budes baja, poceces da pusis da bi se uklopio u drustvo. Poceo sam da pusim krajem osmog razreda, eto, svi oko mene pusili, 2-3 njih i ja nismo, pa eto, puno dima, i ja poceo. Ne shvatam sto svi nepusaci kazu da nije tesko prestati... Uhvati ti pa pusi 5 godina pa onda reci da nije tesko prestati. Da je cigara zlo, jeste, cak i vece od kompjutera, droge, alkohola... Ne mogu vise ni za trolom da potrcim 20 metara a da se ne zadisem ko da sam istrcao maraton. Ljudi posle 10-20 godina prestaju ne zato sto hoce i zato sto im je dosadilo, nego zato sto ih strefi srcka, bolest, operacija, pa moraju... Sto se tice obrazovanja deteta sto ste spomenuli ovde u topic-u, svaki roditelj nije isti, svaki roditelj vaspita svoje dete kako najbolje ume i najbolje zna... Koji roditelj zeli lose svom detetu?! E sad pitanje je koliko su sposobni da izvrse taj zadatak... Quote "It's nice to be important, but it's more important to be nice!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 ' date='Sep 14 2006, 11:38' post='866316'] A kao argument, razmislite o najblizim ljudima koje imate i nabrojte one koji nikada nisu imali ni jedan tumor/tumorcic. Koliko ih je, procentualno? 100% - niko u familiji ko je genetski vezan za mene i burazera nije imao tumor (tfu, tfu, tfu). Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 100% - niko u familiji ko je genetski vezan za mene i burazera nije imao tumor (tfu, tfu, tfu). tfu je na ruskom, PU je na nashem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts