weasel Posted September 2, 2006 Report Share Posted September 2, 2006 Kazem ja nevaljaju ti blokovi ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 2, 2006 Report Share Posted September 2, 2006 Ja lepo kažem da decu ne treba puštati nigde niti im išta dati. mama? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 2, 2006 Report Share Posted September 2, 2006 ali nekim devojkama cigara tako dobro stoji i skroz su seksi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 2, 2006 Report Share Posted September 2, 2006 pokazhi mi zhenu koja izgleda sexi sa cigaretom u ruci/ustima i pokazatju ti 10x vishe sexi zhenu sa lizalicom u ruci/ustima...kad bi zhene ishle ulicom i lizale non stop svi bismo mi bili sretniji =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 2, 2006 Report Share Posted September 2, 2006 prsti koji smrde na duvan uopste nisu seksi, riba koja pizdi kada nema pljuge nije seksi, riba koja je bolesna, kaslje nije seksi... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted September 2, 2006 Report Share Posted September 2, 2006 ^ istina Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 2, 2006 Report Share Posted September 2, 2006 riba koja mi kupuje cigare je seksi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted September 2, 2006 Report Share Posted September 2, 2006 lik kome riba kupuje cigare je debil Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 2, 2006 Report Share Posted September 2, 2006 kontam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 2, 2006 Report Share Posted September 2, 2006 Nemate vi pojma. Uvek se treba grebati o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-2 Posted September 2, 2006 Report Share Posted September 2, 2006 Psycho' date='Sep 2 2006, 12:36' post='860454'] realno problem kod nas sto roditelji moraju da rade stalno da bi bilo za leba, pa nemaju kad da tuku decu i vaspitavaju ih. gledam klince u osnovnoj kako puse, a pogotovo devojke. valjda im svima uslo u taj pileci mozak da ce biti cool ribe ako zapale cigaru i prekrste noge. Imaju kad da tuku nego ih ble paja.Misle da je vreme sad isto kao kad su oni bili mali.A nije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 2, 2006 Report Share Posted September 2, 2006 Kako bre Deki bela kuga a ja crn ko ciganin ??? Inache mrzim kada vidim ribu da ide ulicom i da pusi ... FUJ Marko be jel znash ti shta je bela kuga? :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 3, 2006 Report Share Posted September 3, 2006 pa sto se cela nacija udara po nosu sry, ja nisam marko lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 3, 2006 Report Share Posted September 3, 2006 ja se nadam da ce do 2020 izmisliti cigare koje nisu shtetne :P Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-3 Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 Eh sto samo cigarete?A tablete :D Quote Free Hot Asian Girls Nude Pics Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 ma da pochnu da ugradjuju V chip, i onda kad god dete nesto zasere opa elektro shok. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 pa sta ako smo rekorder po broju raka i bolesti uzrokovanih od strane pusenja? svaki je covek kovac svoje srece. koji je kurac vlada ili pera ili djoka ili ko god da meni kaze "e ti ne mozes da pusis" vas "vredja" sto neko zapali cigaru u vasem drustvu, e pa mene vredja sto ja kad idem na posao prolazim pored bilborda na kome pise "dobrodosli u srbiju, i ovde je duvanski dim nepozeljan" znaci sad su pusaci nepozeljni?! treba da se usvoji novi zakon koji daje prednost pri zaposljavanju nepusacu. u prevodu, imas pitanje na koje moras da das odgovor u cv-ju, "da li ste pusac", ako kazes istinu, imas debelu sansu da ne dobijes posao! da li je to pravda?! i onda kazu da je hitler bio zlocinac... HA! hitler je malo dete kad se poredi sa ovim gadovima... videcete... za 5-10 godina otkrice da zvake prave neki problem, da stete zubima ili ko zna sta pa ce i njih zabraniti... to je politika zapada vec veeeeliki broj godina... daj masi nesto sto zeli, navuci ih da im zivot bude bez toga nezamislim... a onda ima uzmi Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 Za svu djecu koja su rodjena i prezivjela 1950-te, 60-te & 70-te! Prvo, prezivjeli smo i rodjeni smo normalni iako su nase majke kad ih je boljela glava pile aspirine, jele hranu iz konzervi, pusile i radile do zadnjeg dana trudnoce i nikad nisu bile testirane na dijabetis. U to vrijeme nisu postojala upozorenja u stilu "Cuvati daleko od domasaja djece" na bocicama sa lijekovima, vratima i ormarima. Mi, kada smo imali 10-11 godina nismo nosili Pampers-e i pisali u krevet. Kao djeca, vozili smo se u autima bez pojasa i zracnih jastuka i nismo morali imati kacige na glavi kad se vozimo biciklom ili na rolama. Pili smo vodu iz crijeva za zaljevanje vrta a ne iz flasica kupljenih u supermarketu. Dijelili smo flasicu Kole sa nasim prijateljima i NIKO nije umro zbog toga. Jeli smo mlijecne sladolede, bijeli kruh i pravi putar, pili kole koje su i tada bile pune secera ali nismo bili debeli zato sto smo smo se STALNO IGRALI VANI. Izlazili smo iz kuce ujutro i igrali se cijeli dan, sve dok se ne upale svijetla na ulici, skrivača, planova, klisa, pikulanja, partizana i nijemaca, kauboja i indijanaca, zaloga, fantoma i svega ostalog sto je samo djecja masta bila u stanju smisliti. Nerijetko, niko nije mogao da nas nadje po cijeli dan. I nikad nije bilo problema... Provodili smo cijele dane praveci trokolice od otpada iz podruma, spustali se niz ulice zaboravljajuci da nismo napravili kocnice. Nakon par padova, slomljenih prstiju i modrica naucili smo kako da rijesimo problem. Mi nismo imali imaginarne prijatelje ni probleme sa koncentracijom u skoli. Nama nisu davali tablete protiv hiperaktivnosti. Mi nismo imali skolskog psihologa i usmjerivaca pa smo ipak zavrsavali nekakve skole. Nama nisu prodavali drogu ispred skole... Mi nismo imali Playstation, Nintendo, X-box, nikakve video igrice, nismo imali 99 kanala na televiziji (samo dva), nismo imali video rekordere, surround sound, celularne telefone, kompjutere, Internet, chat rooms....... MI SMO IMALI PRIJATELJE I MI SMO ISLI VAN DRUZITI SE S NJIMA ! Padali smo sa drveca, znali se posijeci na staklo, slomiti zub, nogu ili ruku, ali nasi roditelji nikada nisu isli na sud zbog toga. Igrali smo se sa lukovima i strelama, pravili katapulte i bacali petarde za Novu Godinu i sve smo to prezivjeli bez posljedica! Isli smo biciklom ili pjeske do prijateljeve kuce, zvonili na vrata ili jednostavno ulazili u njihovu kucu da se druzimo i budemo zajedno! Kad upadnemo u probleme sa zakonom, roditelji nisu placali kauciju da nas izvuku. U stvari, bili su cesto stroziji nego sam zakon! Poslednjih 50 godina su bile najplodonosnije godine u povijesti covjecanstva. Nase generacije su proizvele najbolje izumitelje i naucnike do danas. Imali smo slobodu, pravo na greske, uspjeh i odgovornost. I naucili smo da zivimo s tim! I ti pripadas toj generaciji? CESTITAM! MOZDA CES ZELJETI DA PODIJELIS OVO SA OSTALIMA KOJI SU IMALI SRECE DA ODRASTU KAO PRAVA DJECA, PRIJE NEGO STO SU ADVOKATI, DRZAVE I VLADE POCELI ODREDJIVATI KAKO TREBA ZIVJETI! Mozda bi bilo dobro poslati ovu poruku i vasoj djeci da vide kako su njihovi roditelji odrastali. Pozdrav generaciji. ZIVJELI!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 Jes vala. I mene je bogme zakačilo ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 (edited) Nedavno sam prochitao knjigu - Jean Liedloff "The Continuum Concept". Zena (psiholog), koja je napisala istu, zivela je nekoliko godina sa indijancima u Juznoj Americi i shvatila koliko je savremeno drushtvo otishlo u off... Meni je tu knjigu dala zena da prochitam poshto se ona veoma brine za nasheg klinca i mogu vam reci da u toj knjizi ima toliko istine i toliko logichnih stvari da je prosto neverovatno shto mi zivimo ovako kako sada zivimo. Edited September 4, 2006 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 (edited) Ono sto je Lex napisao je isto moj zivot do 98. tek sam tada krenuo da se zanimam sa igricama al do tada ne, jes da sam imao segu ali to djubre sam retko kad koristio i igrao sam samo Mortal Combat sa ortacima ponekad. Svaki dan je bio isti posto sam ziveo blizu stadiona Dinamo samo predjem zid i na stadionu sam tako i svi moji ortaci iz komsiluka, ceo dan smo pikali fudbal zezali se, hodali po zidu, polivali se prskalicama i sta sve ne. Mislim da je cela prica globalne prirode al opet vidjam klince 7-8 godina u igraonicama igraju counter psuju kad ih neko ubije ili kad oni ubiju nekog, ugledaju se na starije a stariji koji su tu uglavnom su majmuni koji nemaju sta da rade u zivotu i najgori dizelatori pa psuju svaki put kad ih neko ubije. Nama su uzori bili neki sportisti uglavnom koji su bili najbolji u to vreme, tipa Bebeto dok smo pikali fudbal svaki dan. Imam neki osecaj da su deca razmazenija nego pre i svake godine sve vise i vise razmazene dece, uobrazene i bezobrazne. Ne znaju sta ce sa sobom a onda se foliraju u onim emo fazonima i slusaju metal jer su culi da je to kul kad nosis crnu majcu sa aplikacijom nekog raspalog benda. Skola se vise ne gleda kao obrazovna institucija nego kao zatvor, svi bi samo da pobegnu od skole i da ne uce nista, da se razumemo nisam ja nikada bio neki izvrstan djak, cak sta vise bio sam medju losijima ali iz predmeta u kome sam dobar osvajao sam nagrade na raznim republickim takmicenjima, sve jedno gledajte vecinu devojaka sad, dolaze u skolu svake prestupne nedelje ako nema kontrolnih i pismenih a onda odu sa pola casova u kafic da tracaraju... A problem je ne u losoj deci nego u losim roditeljima, deca se ne radjaju losa nego se lose vaspitaju i mislim da je kljucna stvar za resenje ovog problema neki nacin edukacije roditelja. Morate priznati vaspitati dete je stvarno tezak i naporan posao sa mnogo rizika, mislim da bi neka vrsta edukacije resila taj problem jer vecina roditelja ne zeli da se edukuje kako da vaspita i odgaji svoje dete. Lexov post me je podsetio kako je bilo nekad a kako sad, sve se na neki nacin menja ali da li su promene bolje ili losije vreme ce pokazati. Edited September 4, 2006 by De1Rekt0n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 agreed w/ dei Po meni je vreme vec pokazalo da su te promene katastrofalne po decu. U danasnje vreme je tol'ko loseg uticaja na sve strane(za decu mislim) ,da cak i roditelji ,koji se extra trude ,nema sanse da proprate sve situacije kroz koje im dete prolazi ,i tu najvise mislim na pubertet kao najopasniji. Pogotovu ako jos imaju i neku karijeru ,na koju moraju da paze k'o malo vode na dlanu ,ako zele da imaju 'leba za sutra. Evo npr. sestra mi je sad 6. razred , i vec pocinje da radi te shmensi akcije ,tipa nije otisla 1. jebeni dan u skolu nego se vucarala ceo dan po naselju sa drugaricama. Realno ,nisam pametan sta da radim. Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 auh batina je iz raja izasla mada tu tesko sta moze da se uradi jer dete od 13 godina moze tesko shvatiti kako zivot funkcionise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Ne rade batine nista vise prouzrokuju kontra efekat nego sto proizvode koristan, popricaj sa sestrom otvoreno i objasni joj kako i sta jer su njoj sad uzor drugarice a drugaricama je mozda uzor Ceca... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 kao sto rekoh objasni trinaestogodisnjoj devojci kako u stvari zivot funkcionise hah tema je odlicna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts