Jump to content

.

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

promeni firmu? to shto ti radish ko konj uopshte ne opravdava to shto ti nemash vremena za svoje dete (recimo).. svako se probija u zhivotu kako zna i ume, evo ti moj ochuh radi u kijevu (shto je blizu moskve po mentalitetu), i isto tako shljaka ko konj, a opet je uspeo da vaspita svoju decu kako treba.. doduse tu je i keva pomogla..

U tome i jeste stvar, moj cale je isto radio (i josh uvek radi) kao konj, fazon je u tome shto su deca normalna bila i babe i dede takodje. Sa jedne strane hocesh da budesh sa detetom, sa druge strane znash da ti je cela familija pukla ako ne zaradish kintu...

sve se moze kad se hoce, nema izgovora da napravis idiota. nije ti srbo neko UVALIO to dete, nego si ga sam napravio svestan odgovornosti.

Pitacu te jednog dana kada budesh rmbachio za malog "krukolina". Naravno da sam hteo i hocu decu, ja govorim o ljudima koji nemaju obzira, misle samo o svojoj karijeri i ne jebu zivu silu shto ti imash familiju da hranish i odrzavash. To me jebeno nervira!

@voodoo: ahhahahaha ispade da sam ja vaspitavao Zwerka [:D]

А в чем сила, брат?

U tome i jeste stvar, moj cale je isto radio (i josh uvek radi) kao konj, fazon je u tome shto su deca normalna bila i babe i dede takodje. Sa jedne strane hocesh da budesh sa detetom, sa druge strane znash da ti je cela familija pukla ako ne zaradish kintu...

Pitacu te jednog dana kada budesh rmbachio za malog "krukolina". Naravno da sam hteo i hocu decu, ja govorim o ljudima koji nemaju obzira, misle samo o svojoj karijeri i ne jebu zivu silu shto ti imash familiju da hranish i odrzavash. To me jebeno nervira!

@voodoo: ahhahahaha ispade da sam ja vaspitavao Zwerka [:D]

agree. moji su zaradili stan tako shto su godinu dana oboje radili 17h dnevno pa jebiga, svi smo valjda normalni (ako ja nisam, moja braca jesu) :)))) sve je pitanje stava! [:D]

topic je prajsles.

nego sto se tice samackog zivota, nije onako kako ljudi misle.

znaci:

1. nikako ne treba ziveti sam, nadji cimera u krajnjem slucaju.

2. da bi sve sredio i racune i troskove moras imati platu 20 000 minimum, da se krpis za sve, beogradjani imaju olaksice sto mogu otici kod keve i tjaleta na ruchak kad god pozele

e sad sve bi to bilo ok da ne studiras, ali studije + posao se jako tesko ostvaruju...znaci moras imati izracunat zivot u sekund... a to jebeno jeste

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

-mozhes ako hotjes da nemas ribu, da zavrsis faks sa shesticama, i da radis kao konj..

-znaci da imas samo te dve stvari u zhivotu, posao i fax...

-to je jebiga tesko..

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

kava bre crna arhitektura. prvih deset godina je isto kao i kod svih inzenjerskih fakulteta.osim ako nemash debelu vezu, radish ko budala od jutra do sutra u nekom birou, dok kajmak sa tvojih radova kupi neki stariji lik koji je poslednji put uzeo lenjir i olovku u ruke za vreme ante markovica a sada vecinu vremena provodi u Languste restoranu ili na nedeljama mode....

mislio sam bre na graficki dizajn, programiranje....

prestani da kukash, etf je dobar faks, ako te to zanima

Edited by iguana

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

"nije zanimljivo niti lepo". Mislish da je meni lepo dok postavljam termicku izolaciju,biber crep, prorachunavam debljinu greda, plocha, staticki balans, mehaniku oslonaca, projektujem kanalizacionu mrezhu...

arhitektura nije samo estetika...

a ti prekini da kukash jer znam mnoge likove koji se izdrzavaju svojim znanjem "internet" programiranja, bazama podataka.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad