Jump to content

US open 2006 28. avgust - 10. septembar

Kole

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Obichno se ne javljam da komentarishem tenis ali ovo danas je bila takva brutalna demonstracija snage...

Svaka chast Jeleni, stvarno deluje da mozhe da stigne do titule.

BTW Ne mogu da verujem da niko od nashih ne prenosi...bruka&sramota.

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

blah...ja gledao...jos uvek nema muda...svi smaraju povreda kurac palac,to je verovatno kulminiralo u 3cem setu,u drugom je ona kriva sto nije pokazala muda i istrcala na mrezu,ne jednom,nego bar jedno 3 puta...sve u svemu svaka joj cast za uspeh,gg...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Sjebala je ona rasprava sa sudijom,odmah izgubila samopouzdanje i poz. energiju, a i 10 gemova za redom...shteta.

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

ali kako se videlo u prvom i do 4-2 u drugom koliko uziva u tenisu.

posle svakog poena, a i promasaja, usledio je osmeh!

sigurno je pozitivno i to sto je ostvarila kontakt sa publikom koja je i navijala za jelenu.

ipak je zhastina, sisitj, mnogo iskusnija.

pa lako je da uzivas kada dobijas.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

scena posle meca kad je sarapova sedela na stiolici.prilazi joj neka valjda organizatorka i pita how are you,a sarapova ni pet ni sest "fucking crazy!" [roflmao] .i to direktno gleda u kameru koja je snima,bas friki scena.

totalno mi je nejasna vremenska razlika u muskom i zenskom finalu ali dobro.musko finale je u 22.40

eh da,god bless dual audio opciju onaj nas komentator je idiot.

salt wat fish fresh wat fish?

eh da,god bless dual audio opciju onaj nas komentator je idiot.

sta, jel ovo mozhemo da izaberemo i mi sa "analognim" kablom?

btw, bio sam na moru, pa nisam mogao da gledam sve mecheve, ali sam pratio Zastin u cetvrtfinalu (i u osmini jednim delom) i video kako igra pa sam bas bio ubedjen da Jelena mozhe da je dobije, jer ova nije prikazala nista specijalno. Zato mi je bas bilo bezveze sto Jankovic nije prosla dalje, mada ne znam kakve je to frke bilo sa sudijama. Realno Zhastin u finalu nije imala sanse sa onakvom igrom, dobro je i "samo" 6/4 6/4 bilo.

Sve u svemu, gg za Jelenu, steta sto Ana nije prosla malo dalje, ali ima dana.