exile Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 E kao i sve u ovoj drzavi objavi se sve na VREME jelte, tako da je meni tek pre sat vremena javljeno da radim veceras na Exile-u... Naravno kasno je da postujem ovde al' ajd' ako neko nabasa na ovaj topic, i nema sta pametnije da radi tunajt, nek svrati na exile... :) Ajd' pa uzdravlje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 da nemam sutra ujutro ispit dosao bih. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 i ja s tim što ja nemam sutra ujutru ispit tako da dolazim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 aah, bitch. da si ranije javio pa da se izorganizujem sa onim tvojim drugaricama, ovako ti pruzham moralnu podrshku iz toplog doma svog :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 ja bi doshao da ne radim sutra... :) jednom sam otishao na splav tokom radnog dana... i sledetji dan... ne zhelim da se setjam... arghh ~7.5l :((( ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 30, 2006 Author Report Share Posted August 30, 2006 Samo hocu da se zavhalim Ivanu i Maudu kao vechitoj podrshci na zurkama, carevi ste najveci \o/ I naravno dzovani koja je dosla isto :* Par slichica kad ustanem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 daj ne seri da i od sinoć imamo slike hejt elem bedak što nisam stigao da odslušam tvoj set, zapili smo se jebi ga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 zika sinoc vam je bila JAAOO, ti i ona 2x posle tebe .. treba vas uhapsiti zbog nedozvoljenog PRANJA !! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 30, 2006 Author Report Share Posted August 30, 2006 (edited) zika sinoc vam je bila JAAOO, ti i ona 2x posle tebe .. treba vas uhapsiti zbog nedozvoljenog PRANJA !! http://img66.imageshack.us/img66/6494/teebee19om.jpg samo da pokazemo koliko je ivan bio srecan: Edited August 30, 2006 by eX1|e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 ahahahhaaahaha... uvek ista faca... ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Jel to ona faca "dok ja vrtim,koljem decu"? ili tako nesto..? :D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 30, 2006 Author Report Share Posted August 30, 2006 Ljudi mi ne veruju da sam ja uvek veseo kad vrtim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 hvala Gruji koji je isto tako uvek uz mene :)))))))))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Lol Grujo mentolu zasto se zahvaljujes samom sebi?!11one Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Shteta shto je bilo poluprazno al bilo je super. Al nemojte vishe da kachite slike gde sam uzhasno ispala Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 1, 2, 3 .. uf iskulirao sam Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 31, 2006 Author Report Share Posted August 31, 2006 joooj koliko hejta na jednom mestu :D Grujo ti si moj novi padawan, ovi su mi stari, ali i ti si uvek tu :* @Kruko vrtecu i ja jednoga dana na punom exile-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 E bash sam se razmishljao dal da idem na exil ili ne. Da si reko ranije, definitivno bi doshao... Tjesh raditi ponovo? Ako budesh obavezno javi malo ranije! Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 31, 2006 Author Report Share Posted August 31, 2006 Naravno, samo da mi ne jave kasno toliko... mada ne verujem da cu skoro raditi bud who knows :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts