G!!! Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 milan? kakav milan? ne zasluzuju da budu ni u polufinalu zbog namestaljke... mrsh.... btw bravo grujo mi te volimo za recenziju trenutnog stanja fuzbala, pun pogodak :) zar je chudo sto je italijanski fuzbal u buli posle onolike blamaze sa namestaljkama?!? bolke ne volim danashnji milan, sorry... nekad sam ga obozavao, ovo danas je sramota za fudbal .... veceras englezi standardno solidni, navijanje nenormalno za primer kako se fanaticho navija bez trunke nekorektnosti i bez milion baklji koje smaraju vec duzi niz godina... komentator treba malo manje da pricha, morao sam da utisham, eh da mega pown za onaj urlik kod ofsajda :D btw znali se jel igra vidic sutra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Liverpul zasluzeno(bar moj neki utisak) i sto je rekao moj ortak,Liverpul jebeno ko god igrao,ima srce,dzaba timovima ko Inter i Celzi sve pare ovog sveta kad nece nikad nesto znacajnije uraditi sutra samo Milan da pobedi i ubijam nekog Kineza za pare i palim za Atinu :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 (edited) Liverpul je bio za nijansu bolji a i zalsuzio je igrama do sada da se nadje u finalu. Mancester go :) Edited May 2, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 /spit na liverpool,najgora ekipa u engleskoj. ako manchester ispadne sutra prestajem da pratim fudbal. nisam gledao tekmu,jbga,uranak,mnogo sam se naduvao i zaboravio. loshe u svakom slucaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 (edited) Grujo, brate, sad pročitah one postove sa prethodne strane, i mogu da ka Edited May 2, 2007 by Ivan_tm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Draganche, dobishe tvoji po pichki opet Sutra samo milan da prodje, i to je to, ko shto kaze grujan Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Samo se nadam da sutra necu da gledam 0:0 tekmu Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Uf al cu biti srecan kad Liverpul izgubi u finalu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Uf al cu biti srecan kad Liverpul izgubi u finalu... Spremi maramice :))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Draganche, dobishe tvoji po pichki opet Sutra samo milan da prodje, i to je to, ko shto kaze grujan e, al' pazi kad sam znao da ce padnu na penalima, smorio sam se odmah po zavrsetku produzetaka... :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 master card Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 (edited) Utakmica je bila ista kao i prva,Chelzi donekle bolji i konkretniji samo sto je ovaj put Liverpul dao gol,ali tesko da zasluzuju da se nadju u finalu.Inace,Murinjo bolje da je dao nekom detetu da mu izabere igrace koji ce sutati penale...ono je katastrofa.Kao sto rece Saint,kad su dosli penali na red to je bio kraj. Edited May 2, 2007 by Hell Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Ajde malo da ne verujemo Mourinhovim glupostima o tome kako je bolji tim ispao. ;) Chelsea je bio bolji u prvoj utakmici (narochito u prvih pola sata) i mogao je da dobije sa vishe od 1:0... Liverpool je bio za klasu bolji u prvih 25 minuta druge utakmice i generalno je bio opasnija i konkretnija ekipa na Anfieldu. Isto je moglo da bude ubedljivije od 1:0, te su penali potpuno pravedan ishod dvomecha. ali tesko da zasluzuju da se nadju u finalu Da... Trebalo je Barca i Chelsea da igraju u Atini. :P I jedan highlight sa domatjeg chelsea fan foruma by iggy_colletivo: 'Terry is living?? what do you think about this??' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 ali ron geremi da sutira penal, pa to samo lud covek moze da odredi.. i celavi mamlaz roben koji se namrstio i napuco znao sam da ce da promasi, tako mu i treba, cigan raspali..drago mi je zbog onih navijaca i svih koji navijaju za lpul, stoput su gotivniji..i da je kajt samo malo bolji napadach ne bi ni bilo penala Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 2:0 e da jebe rak raka... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 a cak ni pipo ne igra :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1cha Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 mislio sam de ce kisa vise da odgovara englezima al' sta ja znam...sve u svemu milan zasluzeno vodi (mada nisam ocekivao)...sto se tice igre pojedinaca u prvom poluvremenu vredi izdvojiti gatuza(zaustavio indisponiranog pevca(ronalda) u svakom pogledu), kaku(povuce 2 igraca minimum sa sobom), sedorfa(stara lisica je iskusno postigla gol), i donekle oddo(mada oni njegovi centarsutevi izgleda gadjaju cavke no nebitno)gg... Quote Da be, da be... CyberProUnited Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Brutalno. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Ajde malo da ne verujemo Mourinhovim glupostima o tome kako je bolji tim ispao. ;) Mozes ti njemu verovati ili ne ali upravu je kad kaze da Chelzi igra duplo vise utakmica od Liverpula i da su mu igraci iscrpljeni.Sto se tice Chelzi - Barsa finala...nemoj me vredjati,svi znaju da ne volim Spance Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 duplo vishe tekmi ? Koje je to glupost, imaju 5-6 tekmi vishe zbog 2 kupa i to je to, niko mu nije kriv shto je na sredini terena nagomilao igrache, a nije kupio odbrambene.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Imaju 4 tekme vishe do sada, i bitje ukupno 5 na kraju sezone. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 I sta smo ono rekli o italijanskom fudbalu? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 (edited) AHAHAHAHAHAHA Idem da se napijem :] manchester je JEBAN svih 90 minuta! KAKA najbolji fudbaler sveta! Seedorf motherfucker! and.... and....... and........... VODJA MILANA JEDAN JE G E N N A R O G A T T U S O THIS IS SPARTAAAAAAAA!!!!!! MANCHESTER P W N E D ! Edited May 2, 2007 by RaveN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 izvinite Sting i Weasel, dosta vam je i polufinale Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 da se ponovi 6 dvomecha misljenja sam da Milan ne bi ovako fenomenalno odigrao i u obe tekme zasluzeno otkinuo Mancester... ALI JEBENO NIKAD NISAM OVAKO SRECAN BIO,SMRDLJIVI MANCESTER DA ISPADNE OD NIKAD SLABIJEG MILANA,ZNACI JOJ KAKO SAM SRECAN,SAMO MI JE KRIVO STO PIPO BOG FUDBALA NIJE DAO GOL,ALI NEMA VEZE...sad je vreme da se smislja plan kako otici u Atinu...hvala kurcu da im sreca vise okrenula ledja,posle tekme sa Evertonom doslo mi da placem koliko ih sere...jebote kako ih je Milan demolirao,znaci ovakav Milan ne pamtim kad sam gledao...ma dosta kenjam ionako ne mogu da dam objektivni sud ove tekme posto volim Milan,uf kako me boli kurchina sad,eno Mancesteru premijer liga,nek se jebu sa njom... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts