Jack-O-Lantern Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 ako se ne varam, najvece "tragedije" u fudbalu su 1. kantona suspendovan 2. makelele prodat chelziju iz reala ne znam gde sam to chitao, al skroz simpa ;)) ima ih 10 valjda, ako neko mozhe da ih iskopa, neka okachi. Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 (edited) ne znam gotivan mi je albelda kad vidim da ekipi lose ide a on krene da se dere i ide od jednog do drugog i bodri i krene da trci i daje 150 odsto mogucnosti..a istina je da ima tu crtu gluposti da je cesto preostar i druga da ponekad pravi faulove bez potrebe na incidentnim mestima..ali je mocan..i nismo pomenulie esijena iako on izlazi iz uokvirenog dmf formata..covek je univerzalni vojnik, ja mislim na gol da ga stavi covek bi znao..mada i on udara previse p.s. mislim da je na celu tih gluposti, tj najbolnija - prodaja tijerija anrija arsenalu od juventusa. 98 ili 99 za nekih 8 mil evra, tako nesto..uz konstataciju da `nije dovoljno kvalitetan da bi igrao za juventus` muahahahaahahahah Edited April 23, 2007 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Esijen i Drogba su spasili Celzi totalnog posrtanja kad su imali onu krizu povreda oko nove godine...koji je samo car taj Esijen,covek od 1og minuta samo daje gas a u 90om eksplodira :)) nego u pravu je Jack,Makelele kad je otisao iz Reala to je bio kraj,prodaju jednog od najinteligentnijih dmfa i dovedu Gravesena i slicne degene :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 pa hteo sam da stavim esiena, al mi je on vishe centralni vezni, nego zadnji vezni. al da je majstorchina, tu nema priche. Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 pa nije bas ni Baraha zadnji vezni Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 izvini. Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 daj brate,koji ti kurac :)))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 ladno neam kesha da se kladim vecheras ;((( igrao bih Chelsea 1-X M Utd. X-X na drugom x-1, x-x ali neka, nek prodje Milan i sve je okej ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 ja sam se izglupirao i igrao mancherster-milan 1-2 znam da je totalno glupo i apsolutno nemoguce, al' eto =) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 ja danas od lige shampiona sam hteo igrati Mancestera kechinu ali s obzirom da igra Pipo,a i da Mancesteru fali cela odbrana,odigrao sam 6+ ofsajda na kvotu 1.8 i vezao sa gremiom,graysom i halifaxom :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 To sa ofsajdima ti je skroz ok tip,jos ako Pipo startuje ulazi ti u prvih pola sata :)) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 ja povezao danas i sutra, odigrao 0-2 lsh i grejs:)(grujo najebo si ako padnem) ali iz keca... kao i hibs keca.. ako prodjem veceras javljam sta cekam ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Ne zelim da gledam taj horor koji ce nastati ako Anceloti ubaci Inzagija oko 65-70 minuta :)) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Gabrijel Hajnce i Ves Braun.. direktno iz pakla dosli da igraju odbranu za mancester..izgledaju ko u pesu kompjuterski vodjeni igraci kad igraju pogubljeno odbranu i sudaraju se..tuga,kaka im dao gol, a ferdinad i vidic placu na klupi sto ne igraju..cast brazilcu al ne bi dao ni prvi ni drugi gol fer-vid odbrani.. nek slave ako izvuku 2-2 p.s. a kristijano NIKOM ne da loptu Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Hajnce je dobar igrac samo sto ne moze da igra na ovoj poziciji. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 ako me nesto nervira to je kada voditelj svrshava uz urlik na italijanske timove a pogotovo ako je to milan u pitanju... isuse... nek mu neko javi kako lose vodi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Bogme, taj isti komentator samo sto nije svrsavao na pocetku tekme hvaleci vanserijski/nepobedivi Manchester. E sad, sto Milan ne pravi duge pasove i sto imaju Kaku, ne znaci da ne treba malo i za njih da navija. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Samo cu reci IMA BOGA!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Vrhunska tekma, vruhnska. Iako sam od onih koji smatraju da je velika sramota za fubal da tri engleska kluba udju u polufinale, ovo je bilo odlicno. Milan naravno mora da pobedi, zbog fubala, razume se. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 AAAAAAA kakva golchina Runija,ono je nesto najlepse sto sam video,jebena eksplozija. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 daj brate,koji ti kurac :)))))) ma zaboravio smajli da stavim :)) @topic jebo mater ovaj runi, znachi ne verujem, svaka mu dala! stvarno treba znati onako da se shutne. malo prostora, guranje i opet... bice pakleno na san siru Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 runi koji konacno pocinje da koristi bar pola svog velikog znanja.. al ne verujem da niko nije pomenuo PASCHINU skolsa kod drugog gola.. ronaldinho se uvuko u njega.. a ako je do fudbala da milan nesretni prodje onda aukurac s fudbalom.. imaju samo jednog gotivnog fudbalera i cela igra zavisi od njega..nedo bog da se povredi, sa zvezdom bi se kidali.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 @bolkonski- sto je sramota da 3 engleska kluba budu u polufinalu??? da mozda ne igraju brz i dinamican fudbal? jel im se igra bazira na opstrukciji igre protivnika? daj covece, ako neko treba da igra u finalu lige sampiona onda je to jedan engleski klub. neocekivano puno golova i lep fudbal veceras. iskreno, nisam ocekivao da ce se vratiti posle bede u prvom poluvremenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 (edited) Da je srece da i je i arsenal medju ovom cetvorkom :) Zamislite da su 3 italijanska kluba to bi bilo smor za gledanje. nek slave ako izvuku 2-2 tesko da bi tad imali sta da slave znajuci kako milan igra kao domacin... Edited April 24, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 to sam reko zbog situacije u prvom..kako je milan igrao nije se pisalo dobro..na svu srecu bar gol prednosti da imaju kad odu ciganima na revansh.. a arsenal da se nije glupirao i da je anri zdrav glatko bi usli medju 4 Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts