< 4gl > Filip Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 ovo je extra,jos malo pa ce poceti da lici na onu raspravu highl1 vs starcraft forum kobrica ftw hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 Ma daj WC3 > ALL, plus WC3 igraci > all, znaci WC3 >> ALL !!11 Morao sam da se jebeno pridruzim Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE<DoktoR Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 cika doktore da li ste vi svesni da ste vi ovim postom upravo potvrdili da sve sto sam ja reko je bilo ispravno posto ste se prebacili na temu mog tipa postovanja,a za ono bacanje hteja vam moze svako potvrditi posto si smorio jel od kad si dosao na forum smaras sa tvojim pulenima realno pogledaj svoje postove i jeste ja sam onaj sto je reko to :) ja bi stvarno prico stobom al jebiga nista te ne razumem sta da radim mozda sam pglu il udarile godine il kojije kurac ne znam al jebiga tojeto ... kanterasi disuju svaka bitanga moze da igra jebeni kanter za vor treba malo i mozga da se ima a i refleksa a za kanter samo mis tastatrura i dobra volja tako da kanterasi sagni te se na crevo vorkraft rula!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 da,glupi counterasi,sta oni znaju ja to samo da se pridruzim vecini.... ae malo iskulirajte ^^ , mada sto se mene tice i ne morate Recimo tebe smatram za finog kanterasa :) Daleko od toga da su svi minimozgici. Ali moras priznati da ima i smehotresa :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 (edited) Daj bre , kanter igraju klinci sa tarzankma koji se potpisuju APKAH... Edited August 29, 2006 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Recimo tebe smatram za finog kanterasa :) Daleko od toga da su svi minimozgici. Ali moras priznati da ima i smehotresa :) A ovde kao nema? I svi su se sami prozvali na ovom topicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 (edited) tako je kolega ! haha btw,stvarno,lepo kaze sharky nije kao da su svi war3 playeri normalni...nhf Edited August 29, 2006 by < 4gl > Filip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Ako nista drugo igraci wara/sc-a/fife/blabla ne kradu po supermarketima u inostranstvu i ne hvale se kako su se mrstili SK-ovcima. Ayyy ovo je bilo zestoko ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 E ne serite... Nije da branim CS ali za svaku igru treba mozga na pro nivou pa makar i za tetris... Turnir je bio sasvim ok. Zezanje je bilo super. Pogani Mile me je dobio itd ^^ Slasha sam dobio na ladderu ^^ itd. itd. itd. E da gl Ghoste u Monzi! :) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted August 29, 2006 Author Report Share Posted August 29, 2006 ja bi stvarno prico stobom al jebiga nista te ne razumem sta da radim mozda sam pglu il udarile godine il kojije kurac ne znam al jebiga tojeto ... kanterasi disuju svaka bitanga moze da igra jebeni kanter za vor treba malo i mozga da se ima a i refleksa a za kanter samo mis tastatrura i dobra volja tako da kanterasi sagni te se na crevo vorkraft rula!!!! Cikice kako zivot cikice... mislim lol sta ti tacno nije jasno tvoj PULEN JE IMAO PREDNOST NAD JURIJEM TIME STO JE PAUZIRAO 3 SATA A OPET JE POPUSIO sad jasno?:) Pogledaj svoje postove od kad si se registrovao i videces da su svi vezani za hvaljenje svojih pulena,sto jako smara kapis? Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 (edited) U Csu brate uzmesh misa,tastaturu,sluske,i napravish neku taktiku,i najbitnije je da si precizan i dobijash 100%,nema tu bash nekog mozga,nema tu imba orc,elf etc. etc. Nema tu tolko bash mozganja...ipak je RTS RTS ...a FPS JE FPS,i ja sada stvarno ne znam gde treba vishe pameti,a sto se tice zvuka no comment decko.I onda kada krenete da vristite kako ste nekog ubili kao TOOOOOOO,WOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAA,JEBI MU KEVUUUUUUUUUU TOOOOOOOO,znaci kada bi ja tako vikao za svaku ubijenu jedinicu ili nekog heroja .... Idiotizam skroz,ne pljujem CS ali kolko vidim jedini tu normalan od vas svih je Fica :) Edited August 29, 2006 by Chobo_Freeman Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 nista lepshe u waru nego kada nekog CUJES kako kripuje . znaci zvuk je pozeljan. a ima i onih sto slusaju cecu dok igraju war ^^ bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 90 % kanterasha je morbidno gojazno.... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 svaka chast na topicu, josh jedan zreo za kljuch, od wcg-a smo stigli do kantera i gojaznosti. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts