Semtex Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Za pocetak ja zam zoli nevsam na ovom forumu ali zelim svima da pomognem sto se tice cs 1.6 mapinga nasao sam jedan izuzetno lak program... i to pre tri godine i skroz sam ga prostudiro dako da znam sve...o cs mapingu i za hl2 i za ono srane od cs onaj sorce, ali najvise radim cs 1.6 mape.TAKO KOGA ZANIMA KAKO SE RADE NA NAJLAKSI I NAJBRSI NACIN MAPE ILI KAKO DA NAPRIMER OTVORIMO DE_DUST2 I PREREDIMOGA PO SVOME>>>>ZA DETALNIJI OPIS PROGRAMA NEK SE JAVI NA pik_planeta@yahoo.com ijos nesto za kraj daje uz program dedaljno objasnjenje na srpskom uz pomoc slika DAKLE JAVITESE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 JA SAM PRAVIO MAPE PRE 6 GODINA!!! DOK SI TI DRZO MIS S DVE RUKE!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 brate covek hoce da pomogne...dobra volja..koga briga kad si ti pravio mape ? !??!! Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 brate covek hoce da pomogne...dobra volja..koga briga kad si ti pravio mape ? !??!! PWNED ! Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 brate covek hoce da pomogne...dobra volja..koga briga kad si ti pravio mape ? !??!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 Za pocetak ja zam zoli nevsam na ovom forumu ali zelim svima da pomognem sto se tice cs 1.6 mapinga nasao sam jedan izuzetno lak program... i to pre tri godine i skroz sam ga prostudiro dako da znam sve...o cs mapingu i za hl2 i za ono srane od cs onaj sorce, ali najvise radim cs 1.6 mape.TAKO KOGA ZANIMA KAKO SE RADE NA NAJLAKSI I NAJBRSI NACIN MAPE ILI KAKO DA NAPRIMER OTVORIMO DE_DUST2 I PREREDIMOGA PO SVOME>>>>ZA DETALNIJI OPIS PROGRAMA NEK SE JAVI NA pik_planeta@yahoo.com ijos nesto za kraj daje uz program dedaljno objasnjenje na srpskom uz pomoc slika DAKLE JAVITESERadio bih ja sa toboma ali moj sat je preskup i za vivendi.... tako da ono fo!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 sto se voodoo i s3mt3x ne udruzite pa zajedno ne napravite mapu... Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 Zato Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 (edited) Ims na fpsbanana gomilu lose napravljenih mapa...probaj koju i veruj mi proce te zelja da pravis bilo sta...btw jedna mapa za counter koja nesto vredi a nije officijalana je aim_map....a ostale su dela nekih netalentovanih lozana... Edited August 26, 2006 by ZIVP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semtex Posted August 27, 2006 Author Report Share Posted August 27, 2006 1). Mislim da se svako ko je u zivotu igrao cs 1.6 bram nekad pitao ili se pita kako da napravi jednu ok mapu koju nece okaciti ni na jedan sajt vec ce je prodati nekom klanu....2).Mnogo je lakse praviti mape za nekoga pa da ti on plati jer ako pravis neku veliku mapu tipa de_dust2.... i niko ti nista nekaze ili tako nesto onda posle nedelju dana ti je dosta pravljenje mapa i vise tie muka hvata kad vidis neku svoju mapu jer znas da ti to mozes bolje i onda pocinjes da radis na jednoj mapi mesecima dok ona nebude bila savrsena i bez jednog baga......ali caba sve to ako nemas ljude ko ji te podrzavaju.... \\/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////\\//////_> Tako da oni koji stvarno imaju ideju za neku novu mapu nek mi se jave ja cu im pomoci +-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+--+-++-+-+-+-+-+-+-+-+-+ +-+-+MSN pik_planeta@yahoo.com+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- +-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 Al ste se komercijalizovali... nekad se kaunter igrao iz rekreacije a mape pravile iz entuzijazma, danas se "mape prodaju klanovima" a klinci neće da igraju osim ako nije u pare, gospode Bo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 Al ste se komercijalizovali... nekad se kaunter igrao iz rekreacije a mape pravile iz entuzijazma, danas se "mape prodaju klanovima" a klinci neće da igraju osim ako nije u pare, gospode Bo Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 druze kontam promasio si forum ovi ljudi ovde igraju samo standardne mape koje se igraju na turnirima a ti kartone ne lupaj gde se vraca cs ko to igra? :D Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 druze kontam promasio si forum ovi ljudi ovde igraju samo standardne mape koje se igraju na turnirima a ti kartone ne lupaj gde se vraca cs ko to igra? :D dobro sada shto smo ja i ti prestali ali ima onih koji igraju...pa wcg je bio sad... :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swemirac Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Dragi citaoci ja sam stefan imam 14 god i yelim da pravim cs mape.da li mi neko od vas moze pomoci da mi kaze kako se zove program za pravljenje mapa,i ako zna pokazati kako funkcionise.moj br.0654043585 javite se sto hitnije.Unapred hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 oh maj gad :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 jebem ti život Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigMazi Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Pozovi odmah! Quote If we are marked to die, we are enough to do our country loss; and if to live, the fewer men, the greater share of honor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 drpaj me za sisu ba! upri u me ko u zivotinju! Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilija91 Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 hahahaha Quote J www.kgb-hq.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Haha, koja genijalna razmena poruka između Vudua i Kalija :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Ne sećam se da sam ikada postovao u ovakvoj temi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 fosili govore.. beShte :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Dragi citaoci ja sam stefan imam 14 god i yelim da pravim cs mape.da li mi neko od vas moze pomoci da mi kaze kako se zove program za pravljenje mapa,i ako zna pokazati kako funkcionise.moj br.0654043585 javite se sto hitnije.Unapred hvala! gej za druzenje ... 0654043585 ... trandze dobrodosle xDDD Quote http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts