uveta Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Nemoj be lale, pa ja dalje od svog bosanskog bureka na dorcolu ne vidim, znaci kad su krenuli da prave sa pecurkama ljudi su se masovno krstili, sta bi tek rekli na sunku i sir :))) Bogohuljenje, eto sta!! Pa ako vam budu falili igraci na rhhu, pravac battle.net, neka private igra nek se sredi pa mogu i ja da vam se pridruzim. Cisto ako vam budem nedostajao previse. Kole, ti razmisli malo, povratna karta do praga je 3.5k dingera a put traje 12 sati, jos sam i sve vize sredio na duzi period, milina. Sto vam ne bi u tom slucaju navracao malo cesce :)) Nikola, dogovoreno!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 brate ja sam samo jedared ishao basem do gore i od tada slovake mrzim na dobar dan...svaka tebi chast na nervima. a za burek - pa vecina nas ne jede pravi burek nego pitu sirnicu...ok to ima veze sa chinjenicom da se masom u bureke po gradu trpa bredju meso pa je sa sirom manje opasno po zhivot =o)) mislim da cu ovaj post da zavrshim najlepshim komplimentom koji pravi pushkarac mozhe da da pravoj zheni: " Sva si mi ko burek s jabukama, slatka, a masna!" \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 koji pravi pushkarac mozhe da da pravoj zheni: " Sva si mi ko burek s jabukama, slatka, a masna!" \o/ dobro kole, jel smo se dogovorili da nema vise izmisljanja reci, posebno onih koje cak tako izmisljene i mogu ponesto da znace :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 brate ja sam samo jedared ishao basem do gore i od tada slovake mrzim na dobar dan.. 1. ajmo malo lakše sa 'mrzim' 2. sad te trkeljišu na ulazu u eu (horgoš u prevodu), između članica je wave on fazon 3. sa mnom se uvek siti ispričaju iako nemaju kako da znaju da sam njihov, poslednji put su me pitali dal mi je perica ognjenović neki rođak :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 2. ja sad u skorije vreme nisam imao nikakav problem sa horgoshem :) 3. hm, zar su vec ukinuli granice madj/slo/cze, ili su kao sad samo na fazon, pogledaju pasos i lupe pecat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 3. nisu ukinuli ali su zajedničke granice i uglavnom ni ne zaustavljaju nego ti mahnu da prođeš.. prolazi se sa ličnom kartom itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 RUR stand polako prelazi u "Va Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 ovaj topic je odavno beyond wcg;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 lol za moj typo, lale daj prepisku! ;oP a ivane, sta da ti kazhem, slovacka granica mi je na "avoid at all cost" listi i od ove mrzhnje mogu samo da odem u totalnu indiferenciju, a ti ako se poistovecujesh sa gomilom retarda sto maltretiraju ljude samo zato sto mogu sta da ti kazhem, izvini... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 brate ja sam samo jedared ishao basem do gore i od tada slovake mrzim na dobar dan...svaka tebi chast na nervima. Znam o cemu pricas kole, ja se samo secam jedne svoje avanture na slovacko-madjarskoj granici kada je bus cekao 2,5 sata zbog pasoske kontrole. Doduse, isto tako se i secam pauze od 3,5 sata na horgosu, al to stvarno nismo imali srece sa granicarima. Vremena se menjaju, sada vise nije kao nekad, na grani se provodi oko 5, 10, 15 minuta max. Granice izmedju novopecenih zemalja eu nisu ukinute, ali su objedinjene, tako da vasi mili pasosi ne prolaze kontrolu dva puta, vec samo jednom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 ^^ - da, da, to je fina fora koju svakako opzdravljam :) znaci da bih otsao na more u grcku moram da prodjem duplo vise granica nego da dodjem bilo gde u zapadnu evropu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 brate pa reci ti meni ima li ista lepshe nego rano jutro na makedonsko grchkoj granici kod onok kazina i ONOG WCa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 3. sa mnom se uvek siti ispričaju iako nemaju kako da znaju da sam njihov, poslednji put su me pitali dal mi je perica ognjenović neki rođak :)) PERO PERICE ZVEZDINA PERJANICE PU • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 brate pa reci ti meni ima li ista lepshe nego rano jutro na makedonsko grchkoj granici kod onok kazina i ONOG WCa? Ako mislimo na isti wc, taj je svakako cudo. Ali smo mi srecom tamo bili u sred mraka, pa se nismo puno odvajali od busa, osim par nas koji smo okusali srecu u klonji. Morao sam da drzhim podignute nogavice da ne bih slucajno "umochio". Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 ^^ - da, da, to je fina fora koju svakako opzdravljam :) znaci da bih otsao na more u grcku moram da prodjem duplo vise granica nego da dodjem bilo gde u zapadnu evropu. Reche chovek koji je bio komiran ceo put! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 To sto je put u Grcku "Dok trepnes ono gotovo" ne znaci da nisam bio budan na granicama :} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Heh, video sam RUR Shtand, ali mi je bilo trulo da dodjem i kao "edeste ja sam Tjira", pa sam se smarao sam i gledao one pichkice shto dele flajere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 ccc tjiro pichko prosho si a nisi stao da se upoznash...zomg gej...i sta trebalo ti je samo 2 ipo meseca da skupish hrbrost da to kashesh? =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 shto, kada je mogao da dodje nepismen i kaze "zdravo ja sam nepismen" shta je tebi falilo:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 ccc tjiro pichko prosho si a nisi stao da se upoznash...zomg gej...i sta trebalo ti je samo 2 ipo meseca da skupish hrbrost da to kashesh? =o) Tek sam sada video ovaj topik! =) Ma hteo sam ja, nego mi je bilo trulo! shto, kada je mogao da dodje nepismen i kaze "zdravo ja sam nepismen" shta je tebi falilo:) Pa nikog ne znam IRL sa foruma sem Coke (a nisam znao da je on tamo, nisam ga video), dok se vi svi medjusobno znate.. pa eto bilo mi je bzvz. :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 pazi ja mislim da cirino neupoznavanje sa nama ima veze sa tim sto su se kjot mohi i rambo gejisali javno pred standom...sad da li je cira to video pa izgubio to alo hrabrosti sto je skupljao ili NIJE video i tako propustio onaj finalni podsticaj koji je bio potreban?...to je pitanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 a i bole, realno.... ;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 pazi ja mislim da cirino neupoznavanje sa nama ima veze sa tim sto su se kjot mohi i rambo gejisali javno pred standom...sad da li je cira to video pa izgubio to alo hrabrosti sto je skupljao ili NIJE video i tako propustio onaj finalni podsticaj koji je bio potreban?...to je pitanje... Mislim da je ovo drugo, da da cenim da jeste! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 a i bole, realno.... ;) pa dobro bole se gejishe 24/7, njemu je to normalno stanje bitisanja...mada vidish i on se nesto razbolEo pa je zapalio...ma da, nismo prizhili tjiri dovoljno podsticaja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 realno, ćiro, pička si Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts