Jump to content

Sta mislite o ovoj devojci?

Recommended Posts

ne bih je setao ni na dzojstiku.. :))0

ali bi je opalio..

------------------------------------------------------------------

SteX.jpg

....Watch the master. Follow the master. Be the master....

------------------------------------------------------------------

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Citam RUR oko 2 godine, uglavnom kad mi treba neki info o turnirima, igrama i sl. ali i kad hocu da se slatko nasmejem upisima u ovom delu foruma [^]

E sad, da kazem, cenim vasa misljenja zato sto ste relativno u vecini slucajeva iskreni(cesto i surovi u tome :D ) pa me zanima sta mislite o devojci na slici.

Pit'o sam ortake i ortakinje ali oni izgleda ne zele da kazu istinu(koliko sam shvatio), pa mi je potrebno strucno misljenja odavde.

Aj ako nije problem, bacite jedan kratak komentar. Pozdrav i hvala unapred [:)]

@Edit:

Ako vam nije smor skinite sliku pa uvelicajte, ovako izgleda kao da ima veliki nos a nema

Btw, devojka u sredini

24xq6tc.jpg

Izkompleksirana, kvazi zadrta, koznervativna bomba (putji tje u jednom momentu, ako nije vetj)

Nije po mom ukusu, simpatichna je al po meni nije ni lepa ni slatka ni seksipilna nego je "sistemski zombi".

Recesivna lichnost. Neodluchana. cenim nevina ili bar ne iskusna - ali u jednom momentu tje se desiti kompletni obrt. Verovatno dosadna na odredjenom nivou.

Za ostalo vetj moram da joj vidim gestikulaciju, boju glasa itd...

Usvs pichi brate, al nishta duzhe od 4-5 meseci, sem ako ne provalish kako da je menjash i vezujesh za lanac shto mozhe veoma lako ako se potrudish.

poz voz 2011

jbj

@satan: bravo, matori, pazio si na chasovima (secas se lekcije o latentnim gayevima koji ostavljaju ovakve postove-ah, pa naravno da se secas, cak si i primenio znanje... sedi, 5!

Note to myself:

Ako neces da te ljudi mrze stavi im vazelin na guzu da ih ne boli.Vidis kako te sad covek pljuje.

Gari ako Je Lepa U Tvojim Ocima Sta Te Boli kurac ko sta misli!!!

Mozda pati od nekog kompleksa?

Edited by SATAN-2

bolje da si postavio Vote ;P

E jbg zaboravio sam. Bilo bi verovatno manje zlonamernih komentara [^]

ima tanke usne

znači da je zla!

i nos vuče na sebičnost

Za sebicnost si u pravu a to da li je zla-vrlo moguce.

Nisam bre ljudi postavio sliku da bi se kurcio(jer recimo, po meni je devojka prosek ali nesto me bas do jaja privlaci, ne znam tacno sta) ili bio patetican... Jednostavno zezanje, ako nekog ne mrzi da baci komentar i to je to otprilike.

jebo bi je iskljucivo gledajuci kako ja da uzivam, ne mareci uopste dal njoj to prija i onda izbacio iz kuce i zapretio da vise nikad ne dolazi nazad osim ako ne zeli isti tetman. eto to bi radio ribi sa slike. nadam se da sam pomogao

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton