f4ts0 Posted August 25, 2006 Author Report Share Posted August 25, 2006 (edited) Ajde molim te odradi kopi/pejst deo iz najave gde se kaze da ce se igrati ap, ok? Znaci u grupama -LMAP (prvo bira sentinel, pa 2*scourge, pa 2*sentinel, pa 2*scourge, pa 2*sentinel, pa 1*scourge) bas kao na cal ligi. Znaci AP se nece igrati sigurno. TP nije LM u cal ligi, bar ja tako mislim, mozda gresim. Mislim da tamo igraju upravo ovako kao sto sam napisao gore. Finalni deo ce biti TP bo3. Ono "ili lm ili tp" je ostavljeno cisto kao opcija. ALi igrace se TP bo3. Edited August 25, 2006 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haqla Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 (edited) Pa kad sam reko ap mislio sam na -lmap,mozes da vidis da sam napisao da imas 20 sec fore da biras heroja a to ima samo u opciji -lm ili -lmap. Edited August 25, 2006 by Haqla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haqla Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 Ajde molim te odradi kopi/pejst deo iz najave gde se kaze da ce se igrati ap, ok? Lmap(sesti post na ovom topicu,znaci -lm = league mode,ap = allpick ) Znaci u grupama -LMAP (prvo bira sentinel, pa 2*scourge, pa 2*sentinel, pa 2*scourge, pa 2*sentinel, pa 1*scourge) bas kao na cal ligi. Da tako je prvo setntinel pa scourge etc,samo sto sentinel moze da bit heroje iz scourga i obratno sto = ap,i tako se ne igra u cal ligi vec se igra -lm. Znaci AP se nece igrati sigurno. Da ako ostanu ova pravila igrace se Ap samo ces imati 20 sec da odaberes heroja naizmenicno. TP nije LM u cal ligi, bar ja tako mislim, mozda gresim. Mislim da tamo igraju upravo ovako kao sto sam napisao gore. Da team pick se igra u cal ligi samo imas 20 sec da odaberes heroja to je -lm. Finalni deo ce biti TP bo3. Ono "ili lm ili tp" je ostavljeno cisto kao opcija. ALi igrace se TP bo3. Zato bi se grupe igrale -lmap a finalni deo -lm malo je glupo...neka sve bude -lm Mozda sam te sad zbunio sa svim ovim postovima,ali Team pick ti je isti kurac ko -lm samo imas 20 sec da odaberes heroja i biras heroje SAMO iz svog taverna,i sent i scourge biraju NAIZMENICNO. -Lmap(Ti NIJE team pick,vec league mode ALL PICK,biras scougove heroje ako si sentinel i obratno,takodje naizmenicno u roku od 20 sec) Ne znam ni sam kako da ti objasnim nek neko pomogne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 25, 2006 Author Report Share Posted August 25, 2006 Glupi rur, moram da idem preko kineskog proksija :( Sve si u pravu, uneo sam zabunu,. Mislio sam da je CAL podrzao isti sistem kao sto ga podrzava dota-league ali za turnire. Oni su uveli ZA TURNIRE ovaj sistem koji ja zelim ovde, nazovimo ga "naizmenicni pick" Znaci na turniru ce se igrati po principu bira sentinel 2*bira scourge 2*bira sentinel 2*bira scourge 2*bira sentinel 1*bira scourge. Mislim da je za single eliminacije ovo najbolje. Jer ako bi i u grupama krenuli BO3 princip turnir bi bio gotov sledece godine. Sem toga ovaj sistem sprecava histericno kliktanje na heroje, mislim da je najbolji, dosta ljudi se slozilo, zvanican mod je na dota-league turnirima i bice taj mod :) Finala TP bo3 jer mislim da ce biti vremena. Ako ne bude i finala ce se igrati po ovom principu Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haqla Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 Samo jos jedno pitanje. Da li ce sentinel moci da bira scourge heroja i obratno?Posto u cal ligi sentinel bira samo sentinel i scourge samo scourge.to sam 100% siguran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 25, 2006 Author Report Share Posted August 25, 2006 Ma da , pa to je i poenta :) All Pick sa naizmenicnim biranjem - bilo sent bilo scourge Bogamu kolko nesporzuma :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haqla Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 Ma da , pa to je i poenta :) All Pick sa naizmenicnim biranjem - bilo sent bilo scourge Bogamu kolko nesporzuma :) Ok vidimo se sutra :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serbianbeast Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 E ae sad neka mi neko objasni, ja sam prijavio ekipu, dodushe na drugom topiku ali tu je. jedan igrach je zamenjem - umesto demona igra dabar, ali kako da platim? treba da se da kesh na dan turnira na licu mesta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haqla Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 E ae sad neka mi neko objasni, ja sam prijavio ekipu, dodushe na drugom topiku ali tu je. jedan igrach je zamenjem - umesto demona igra dabar, ali kako da platim? treba da se da kesh na dan turnira na licu mesta? Koja je razlika izmedju "na dan turnira ili na licu mesta" :) kesh dajes kad dodjes tamo u SC a za igraca samo edituj post gde si prijavio ekipu i promeni ime igraca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crovax Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 E dodaj Kazna Kru ekipu, ako bash mora dodacu i sastav.Vidimo se sutra igore :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 ne mora uvek sent da bira prvi ubaceno je u nekoj od prethondih verzija da obe strane imaju sansu da zapocnu pick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 Prijava ekipe iz Cacka dolaze 20000 % Si se zove.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 25, 2006 Author Report Share Posted August 25, 2006 E dodaj Kazna Kru ekipu, ako bash mora dodacu i sastav.Vidimo se sutra igore :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 Ma da , pa to je i poenta :) All Pick sa naizmenicnim biranjem - bilo sent bilo scourge Bogamu kolko nesporzuma :) Samo jos jedno pitanje. Da li ce sentinel moci da bira scourge heroja i obratno?Posto u cal ligi sentinel bira samo sentinel i scourge samo scourge.to sam 100% siguran sad vishe nista ne kapiram, fatso prica da ce biti naizmenicni ap, a hekla naizmenicni tp... Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zxcvb Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 priajvljujem ekipu mocni rendzeri (forum) 1.Goca 2.Novak 3.Opijum 4.Cli 5.Sekta kontakt:0643265267 stefan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serbianbeast Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 E da nisam napomenuo da za KRSTASHI ( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlust Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 mene zanima da li postoji mogucnost da sa mojom ekipom dodje jos jedan igrac kao zamena jer jedan mozda nece moci da ostane do kraja turnira, ako moze da li mora i ta zamena da placa ? , da li znate otprilike kad bi trebao da se zavrsi turnir posto sada vec znate opsirno koliko ima ekipa ? mislim da je ovaj mod koji ce se igrati skroz ok MOLIM VAS NEMOJTE NOVU DOTU NI SLUCAJNO ONE IMBA STOKE SU PREJAKE ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 Jos jednom da vam kazem da dolazi ekipa iz cacka, zovu se Si(seriosly insane)... nadam se da ste ih prijavili vec, posto sam postovao vec jednom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.HellioN Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 citajte prvi topic.. Mare ovde inace... Igore nadam se da je ono greska sto pise da prvo scourge bira dva heroja pa onda sent 2 itd itd. Ceo princip tog pikovanja ide ovako Sentinel 1 pick Scourge 2 pick Sentinel 2 pick Scourge 2 pick Sentinel 2 pick Scourge 1 pick Tako funkcionise LM. Inace DL pravila su ok... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Nagrade : bice vrednih nagrada, bicete obavesteni, videcu i ja da izboksujem neki HW pride i tako. Plus naravno, sve pare od ufura idi u nagrade, i to za prva 3 mesta kao 50-30-20 posto od fonta Sem toga ovo je najveci turnir kod nas u svakom slucaju :) Sto se hardverskih nagrada tice spisak je ovde. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts