Silencer Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Sobzirom da sam pobegao sa srpskog servera, tako da ovaj post nece toliko uticati na moju ekonomiju :) revilovacu vam moj farm :) ako mi pare zatrebaju :) Ovo isto zavisi jel se isplati od servera i ah cene Kad sam video da je na xaviusu 10-15g jedan essence of water kreno sam u azsharu da pecam :) Treba vam @ last 350 Skill sa Pecanjem :) lokacije: 54.39 60.40 55.49 66.68 75.71 79.53 Ovde se nalaze elemental mudovi gde je 50% drop rate da upecate Essence of water. Takodje tu pecate elemental water i globe of water. Let the fishing begin. P.S. Znam da vecina ljudi zna :) ali kad sam na ovaj server doso niko nema pojma :) jos me pitaju kako odakle toliko za kratko vreme. Ja kazem pa pecam :) a oni ne kapiraju i dalje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 350 fishing skill o_O u zivotu nisam imao vise od 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 samo 350? pa neki od nas imaju toliko nebafovani =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted August 10, 2006 Author Report Share Posted August 10, 2006 samo 350? pa neki od nas imaju toliko nebafovani =o)) to je minimum za dobro pecanje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Ja sam imala skill 300 i koristila mamac +75 (ako se dobro secam) .. Cak mislim da sa 300 u Azshari nisam ni mogla da pecam bez mamca. Nazalost, nikad nisam upecala to sto si ti, ali je zanimljivo saznati nesto novo (naravno, u slucaju da opet da pocnem da igram wow jednog dana ) Quote Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 stivene, legendo, fala vi ^_^ znaci treba zapeti pa isterati jos tih 50 skilla u pecanju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 samo 350? pa neki od nas imaju toliko nebafovani =o)) Ahhh, good ol' days Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Ja sam imala skill 300 i koristila mamac +75 (ako se dobro secam) .. Cak mislim da sa 300 u Azshari nisam ni mogla da pecam bez mamca. Nazalost, nikad nisam upecala to sto si ti, ali je zanimljivo saznati nesto novo (naravno, u slucaju da opet da pocnem da igram wow jednog dana ) that my friend is , inevitable faith of all of us :( Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Ja reko da farmujes u Felwoodu :) Znaci ne isplati se drugacije nego pecati,u fellwodu uvek imas jos 3 debila koji se ne skidaju sa tog mesta i u 6 iz jutra... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Thx for info, nisam znao za ovo, a ovi isqsni pecarosi ni rec da kazu...Ccc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 Thx for info, nisam znao za ovo, a ovi isqsni pecarosi ni rec da kazu...Ccc... pecanje rules:)))) lol oily blackmouth se solidno prodaje od low lvl ribe....eh ta alhemija e moze malo offtopic pitanje,koji addon za kordinate da uzmem,ali samo za kordinate,nista vise..skinuo sam cosmos ali je pravio problema sa mojim addon,a nisam uspeo da nadjem samo kordinate.... Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 Jel zna neko na koliko se respaw ovi nodes? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 pecanje rules:)))) lol oily blackmouth se solidno prodaje od low lvl ribe....eh ta alhemija e moze malo offtopic pitanje,koji addon za kordinate da uzmem,ali samo za kordinate,nista vise..skinuo sam cosmos ali je pravio problema sa mojim addon,a nisam uspeo da nadjem samo kordinate.... Probaj addon zove se Atlas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 kao bilo koji virovi za pecanje - imash njihov definitivan broj na mapi pa kad jedan nestane pojavi se drugi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salac Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 Fala na tipu sinoc sam pocistio sve sto se moglo - 3 esencije bad luck :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 Probaj addon zove se Atlas umes i da ne trolujes?:) valjda ce to moci zajedno sa CT Mod-om zajedno... Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 heh, ne znam kako je sad, ali svaki od tih elemental patch of water sadrzi samo po jedan essence i chim essence upecas, ostatak su samo globovi i ele. water, i nije delovalo kao isplativo, jbga probacu u svakom sluchaju ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 umes i da ne trolujes?:) pa shta si ti mislio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted August 11, 2006 Author Report Share Posted August 11, 2006 Meni se desavalo 5-6 puta da dobijem po 3 iz jednog vira :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 silencer hvala... izgleda da necu da kupim 1000 golda za 5 dolara. Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 davno rece mudar covek - svoje gluposti, ako mozes, zadrzi za sebe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted August 12, 2006 Author Report Share Posted August 12, 2006 davno rece mudar covek - svoje gluposti, ako mozes, zadrzi za sebe! Ma na ovom Xaviusu ima malo Srba tako da ono i dalje sam jedini.; Doduse ima jedan Bosanac (Prvi bosanac koga sam sreo u ovoj igrici doduse zivi u danskoj). Lik je samnom u guildu i jednog dana me startuje "A ti si taj sto pecas ribu, a ja ko budala jurim hordu i ubijam ih po azshari misleci da mi oni kradu virove" :) Ja sam u komu pao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 Bosna grind ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 Ma na ovom Xaviusu ima malo Srba tako da ono i dalje sam jedini.;Ne znam kako je u alijansi ali u hordi nas ima ;) E koji ti je nick,zaboravio sam sa onog topica :P Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 Nick mu je Stiven i zensko je IRL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts