Jump to content

Drak'Thul - Server 1st!

cRuis3r

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Inace moje pitanje nije bilo ironicno. :)

Nisam znao pa reko da pitam...

ty sada mogu mirno da spavam jer imam osecaj da mohi besni po kuci i jede svoju glavu od besa

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Evo ga sceenitj: Heigan the Unclean

Thanks Coll, Gz, sabiste BD, ali i dalje vam fali Patchwerk :P No more parry? :D Mi idemo sutra opet do njega... Nadajmo se Alliance 1st :P

Neo, hvala za samo opomenu, zasluzili smo i gore... Malo smo preterali, ali treba i da pazis ko pocinje... Daj napravite nam EU PvE Progress sticky pa da postujemo Filmove, Screenove i tactike... Bice manje ovakvih sranja...

PozZ

cRuis3r's Online Shop and Services
Placanje online, podizanje para, razne usluge

cRuis3rns - Skype

Sto si glup vechno? Otkud neko zna da "sve" gilde "densuju" na nekom bosu? Poenta mog posta je da ne vidim kako se tacno meri progres kad neko ubija fazon prva dva bosa u svakom krilu dok neko juri samo jedno krilo a neko drugi drugo itd itd ... pre je uvek bilo jasno imas 10ak bossova 8 je po nekom redu i taj 8mi je megabaja i tako ... ovde samo imas megabaju a sve ostalo je tako nedefinisano ...

/agree.Jedino kako mozes da gledash napredak je koliko si ukupno bossova ubio.Mada tripujem da nisu svi wingovi iste tezhine.

@cruiser - IMHO glup je topic.Ovo treba da ide na realm forum a ne na RuR.Ovde hocu da vidim First kel'thuzad i first sapphiron kill, a ne first server kill...

latencyqv9.png Just great...

Malo smo preterali, ali treba i da pazis ko pocinje...

zato sto je retardirani mongoloid nema sta pametno da kaze pa lupa gluposti

Mohi just pwned himself again \o/

...

A ako je sve to pochelo mojim ironichnim napushom lika koji je pitao OMG KAKO IMA 9K HPA FUL ZABAFOVAN SA FLASKOM OMG OMG ... onda stvarno ...

Edited by mohican

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Uhh uhh opet zaostajete :P Mishevi :) :) :)

Patchwerk + Grobb down

Beh to smo vec davno ubili, sta se palite :P

Patch kill (without bug) - http://zdechliny.com/e107_images/newspost_...hwerk_legit.jpg

Patch kill (with bug) - http://zdechliny.com/e107_images/newspost_...s/patchwerk.jpg

Grobb - http://zdechliny.com/e107_images/newspost_...s/grobbulus.jpg

btw, next :)

http://zdechliny.com/e107_images/newspost_...s/vorbisaxe.jpg

(sta je sve decko morao da prezivi da bi to dobio :P http://zdechliny.com/e107_images/newspost_.../vorbistank.jpg

Edited by coll

sex, drugs and bio food!

Kao sto rekoh motjni ele ajd mi sad pojasni ko je vishe napredovao u naxu tvoja ili collova gilda kad ste vi u jednom krilu ubili vishe a oni vishe u drugom ...

Ljudima treba davati motj govora samo kad zasluzhe ...

Koliko ja vidim, u ovom momentu imamo sa cruiserovom guildom identican progress ... :) niko nista nije vise ubio

sex, drugs and bio food!

Pa da al ste vi ranije ubili patchwerka valjda a oni ranije drugog nekog zaboravih sad koga ...

jes true, true ... heigana su ubili kao prvi na serveru, ali sa ress bugom ;) (ok, i mi smo posle to isto uradili ... nacin kako da predjes posle wipa-a preko pack-ova i da se nesmaras po 15 min cistjenjem, vec lepo odmah pokusaj na bossa)

Fora je sto je to bug a i nije, jer u sustini bossa moras da naucis da ubijes bez buga, ovo samo pomaze da se nesmaras sa bunch of crapmobs ka njemu :)

Nesto kao kad bi mogao da prodjes kroz tunel do fankrisse bez ubijanja onih buba

sex, drugs and bio food!

Ne nismo :( Predzadnji pokusaj nam nije upalio SS pa smo morali iz pocetka :( Zaleteli se, i sabili :P Btw, postuj Screenove na Stikcy-u koji smo dobili, ako nisi primetio :) Btw, kad se sabili Patcha bez bugga? Sigurno posle nas, jer mi je Ogarr na IRCu rekao da jos niste nista uradili po tom pitanju, to vece...

I da... Mohi +3 Golden Medals :P

cRuis3r's Online Shop and Services
Placanje online, podizanje para, razne usluge

cRuis3rns - Skype

a ti polako smarash za 3 medalje, idi diskutuj o semantici sa gerijatrom u SANU...

Ma nabijem te na onaj polearm od frankrisa :P

Realno je ovaj poceo da sere "ololo ubismo heigana pre vas" a ovi su pre toga ubili patchwerka dok ovi drugi nisu na sta sam ja rekao kako mozes da meris progress kad je neko ubijao nesto drugo itd itd

Nije to semantika vetj sushtina da je u naxu jako tesko meriti progress vise gildi posto skoro niko ne ide istim redosledom.

@PainLord opet trolujesh? gde je mozak?

@PainLord opet trolujesh? gde je mozak?

pa pushi k***c ti !!! shta god ja da kazem ti h8ujesh ajde oladi malo

nisi jedini, sad ja ne mogu zbog tebe normalno da postujem.

na bilo kom delu foruma shta god postujem ti dodjesh da kenjash o nekom mozgu

o chemu ti prichash choveche o kom mozgu kad ga ni ti nemash ...

Ma nabijem te na onaj polearm od frankrisa :P

ne vole svi ko ti taj nazubljeni feeling...a i sad je bolji onaj eye of nerub...elem poenta je u tome da ti pustish njih da to reshe jer koldora ne tangira to sto ovaj postuje ali ti si se nashao da isterujesh mak na konac...chill...i onda u celoj prichi navuchesh likove kao ovaj painlord (koji zbog svoje nesposobnosti da se kontrolishe dobije sad malu opomenu) da topic dalje gubi na smisliu...gotovo je mohi, let it go....kad krene neki theory ok je da prizhish "expertizu" ali ovako nesto....opusti se...

Ne nismo :( Predzadnji pokusaj nam nije upalio SS pa smo morali iz pocetka :( Zaleteli se, i sabili :P Btw, postuj Screenove na Stikcy-u koji smo dobili, ako nisi primetio :) Btw, kad se sabili Patcha bez bugga? Sigurno posle nas, jer mi je Ogarr na IRCu rekao da jos niste nista uradili po tom pitanju, to vece...

I da... Mohi +3 Golden Medals :P

Patcha smi dali nekih pola sata posle vas, miseviiiii :D gryz u svakom slucaju

sex, drugs and bio food!

ne vole svi ko ti taj nazubljeni feeling...a i sad je bolji onaj eye of nerub...elem poenta je u tome da ti pustish njih da to reshe jer koldora ne tangira to sto ovaj postuje ali ti si se nashao da isterujesh mak na konac...chill...i onda u celoj prichi navuchesh likove kao ovaj painlord (koji zbog svoje nesposobnosti da se kontrolishe dobije sad malu opomenu) da topic dalje gubi na smisliu...gotovo je mohi, let it go....kad krene neki theory ok je da prizhish "expertizu" ali ovako nesto....opusti se...

Ma znash da ja ne mogu hejt da iskuliram :] a nisam ja pocheo. Ja sam samo rekao da se teshko meri progres u naxu i onda me mali ele i ss uzeshe jebati a ja poshto sam bi volim jebati nazad :P Pa sam chisto zheleo docharati zashto sam izjavio ono shto sam izjavio :D

A PainLord ... pa shta vise da ti kazem sto nisi sam sebi vetj rekao :P