Jump to content

Drak'Thul - Server 1st!

cRuis3r

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

1200 hpa cini mi se , ostaje posle smrti traje 2 sata , teshko se pravi

addon koji pokazuje pribilzian hp moba je mob health 2 ili 1 razlika u verziji je sto 2 ima krsh nepotrebnih stvar tipa sta je mob bacio od opreme koliko si ih ubio i ostala sranja , hp moba stvara na osnovu proracuna tvog dmg i kada je mob umro , kada vishe puta ubijesh moba dobicesh prilichno tachno ili vrlo bilzu tachne informaciju o njegovom hpu

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Pa shta nosi taj Xaloma(o)n kad ima 10000 hp [?]

Sta tacno daje flask of titans?

1200 hpa cini mi se , ostaje posle smrti traje 2 sata , teshko se pravi

Tupi ss ... cenim da je mitch-ov post bio ironican odgovor na painlordovo pitanje shta ti mislis ?

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

zato sto je retardirani mongoloid nema sta pametno da kaze pa lupa gluposti ... ne vidim niti jedan simbol nniti znam decka niti bilo sta sto bi moglo da ukazuje na sarkazam ...

iq 0 + h8 xyz

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

@ Mohi - Da, naravno da moze... Ali kad ceo server (Sve Ally i Horde gilde) pokusavalju vec par dana da "dance-uju" na Heiganu, ovo jeste uspeh. Mohi just pwned himself again \o/

@ Haters - Lepo vam neko rekao da ne smarate ako nemate sta pametno da dodate :)

@ Rest aka Best - Bice screenova, nisam stigao :) A filmitj se uploaduje, i bice za koji sat... (rece producent :P) Trebalo bi danas da izdvojim malo vremena za post ovde :)

@ PvE progress Sticky - Da naravno... Zar ga nismo vec trazili? :( Bilo bi lepo da moze na jednom mestu da se nadju slicice i taktike ovakvih stvari... Ali mozda su moderatori previse zauzeti za tako nesto, vise vole flame :P /whine /whine /whine !!!11111oneoeneonee!1111

P.S." Znam za 2nd kill, tako sto su ~pola sata posle nas objavili na realm forumu i cestitali nam na 1st :P " Neko je pitao pa evo odgovor :)

a i nemam drugi nacin da pricam sa Coll-om

Kapiram da si Paladin (shala mala icon_smile_big.gif), ali da si toliko ogranichen teshko shvatam.. PRIVATE MESSAGE? MAIL? ICQ? MSN? PHONE?

Mislio sam na javno, privatno nije zanimljivo :) A ovako ljudi mogu nesto i da nauce :) NAravno ako nam date Sticky PvE progress :P

Edited by cRuis3r

cRuis3r's Online Shop and Services
Placanje online, podizanje para, razne usluge

cRuis3rns - Skype

@ Mohi - Da, naravno da moze... Ali kad ceo server (Sve Ally i Horde gilde) pokusavalju vec par dana da "dance-uju" na Heiganu, ovo jeste uspeh. Mohi just pwned himself again \o/

Sto si glup vechno? Otkud neko zna da "sve" gilde "densuju" na nekom bosu? Poenta mog posta je da ne vidim kako se tacno meri progres kad neko ubija fazon prva dva bosa u svakom krilu dok neko juri samo jedno krilo a neko drugi drugo itd itd ... pre je uvek bilo jasno imas 10ak bossova 8 je po nekom redu i taj 8mi je megabaja i tako ... ovde samo imas megabaju a sve ostalo je tako nedefinisano ...

Sto si glup vechno? Otkud neko zna da "sve" gilde "densuju" na nekom bosu? Poenta mog posta je da ne vidim kako se tacno meri progres kad neko ubija fazon prva dva bosa u svakom krilu dok neko juri samo jedno krilo a neko drugi drugo itd itd ... pre je uvek bilo jasno imas 10ak bossova 8 je po nekom redu i taj 8mi je megabaja i tako ... ovde samo imas megabaju a sve ostalo je tako nedefinisano ...

Ucices u ginisovu knjigu rekorda po gluposti... a sta se uopste i mesas kad ne igras vise? Stfu i idi sabijaj RL!

A za one koje ovo stvarno zanima : Inevitable vs Heigan the Unclean ~140 MB a screenovi ce biti veceras :)

cRuis3r's Online Shop and Services
Placanje online, podizanje para, razne usluge

cRuis3rns - Skype

Bio si i ostao si retardiran i na shadow moonu i sad ...

Ja sam lepo rekao zashto mi je debilno razmatrati napredak u naxu dok se ne dodje do kelthusada wyrma i sl dok se ti retardirash i dalje.

Btw ne igram al sam video naxa sa svojim druidom vishe nego 90% ljudi ovde, a i ne vidim zashto se ne bih ubacivao kad sam i tebi i vetjini ovde tata za wow i dalje ...