Corey Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 "To je tacno da su hrvati veci nacionalisti, pogledajte samo sta od Srpskih proizvoda mozete kupiti tamo, da odmah kazem da tamo nema ni jedan Srspki proizvod koji mozete kupiti u radnji, niz puta su mi trazili ajvar i kajmak, dok kod nas imate gomilu Hrvatskih proizvoda po prodavnicama... Sto znaci da mi njima uvozimo sve a ne izvozimo nista, cak se prikazuje i hrvatska serija na nasoj TV stanici, kad bi tamo mogla da se prikazuje nasa serija ili neki nas film..." obično se ne mešam u ovakve rasprave ali ovo je BS nhf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 ja sam bio u Dubrovniku proshle godine i niko me nije popreko gledao, a kapiram da su mi chuli akcenat jer imam poprilichno "milozvuchan" glas Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Ne mozhe se retji za celu naciju da mrzi Srbe, sve zavisi od toga chime su im roditelji punili glave i u kom delu Hrvatske zhive...Recimo, najvetji srbomrzci su u unutrashnjosti zemlje i vetjim gradovima dok u primorskim gradovima/turistichkim mestima to nije toliko izrazheno jer ipak najvetju zaradu imaju od turista, nebitno kojih....Idem svake godine na more i do sad sam imala samo jedan manji problem kad me je neka riba pogodila u facu dok sam Slovencima neshto objashnjavala kako se to kazhe na srpskom...Slovence chak vishe mrze nego Srbe jer je njihova zemlja daleko razvijenija od nashe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 ima vishe katogorija tih sto "mrze srbe" mahom su to ono sto ja nazivam "pukli ljudi" jer su izgubili nekog/nesto/deo tela u ratu i ogorcheni su na ceo svet... ima i onih sto su nerazumne budale koje bash ciljano idu u konflikt sa srbima ali njih stvarno ima jako malo...u principu mozhe opusteno da se ude tamo ako se prazi na lokaciju i na inicijalni nastup...posle kad se provali ko je kakav mogu i blago crne fore na tu temu...ko je normalan ne vredja se... a da se neko ne zezne i pomisli da je celo primorje hepi...ne ici u zadar i okolinu...tamoshnji stanovnici ne sto mrze srbe nego mrze i sve ostale hrvate...zagrepchani se boje da idu u zadar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 ja bih mozda izbegao split ili dubrovnik... mada mislim da ne bih imao nikakvih problema da odem u hrvatsku... pojedinacnih budala ima i u lokalitetu... da ne govorim o cg... npr. u budvi prilazi lokal patriota ortaku (koji neobavezno prica u kaficu sa drustvom i nekontrolisano se smeje), zagrli ga i kaze: odje si dosha da se odmorish mangup budi kod kuce... !?! p.s. vic mator dva meseca: crnogorac : je li coce dje ces na more??? srbijanac : u tursku... crnogorac : sta ces jadan u turskoj??? srbijanac : cistije plaze... nema govana u priobalju... nema restrikcija vode... a i sa njima smo bili duze u zajednici... ;) jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Ok mislio sam da napravim topic, ali sam se "preusmerio".Idem u Pulu 12, zanimaju me iskustva onih koji su bili u Hrvatskoj na moru.Hvala lepo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Obuci neki usta Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Zashto bi zheleo da izgleda kao ti? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Ma da. Nema frke, kao shto su vec rekli. Drug redovno posecuje njihovo more i no frks. E sad to za ikavski postoji reallife situacija: Klinac1: Da li je Marko kuci? Otac_klinca2: Ide. Klinac1: Gde ide?! Otac_klinca2: Iiiiiiide! Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 sta je ide? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 lol nub, pa Integrated Development Environment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 sve je to sranje,uopste je sranje mrzeti nekog.Nikad necu shvatati nekoga ko mrzi hrvata,ili bilo koga drugog,..kapiram da nekog ne volis i da ti je antipatican,ali da mrzis ne. vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 To i ja pričam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 @killy ide -> jede , samo problem u srpskom jeziku shto ne postoji nachin odredjivanja duzhine i nachina izgovora pojedinih simbola pa, nashki, znachi da je "i" dugachko, izduzheno, otegnuto ili kako vec. Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 sve je to sranje,uopste je sranje mrzeti nekog.Nikad necu shvatati nekoga ko mrzi hrvata,ili bilo koga drugog,..kapiram da nekog ne volis i da ti je antipatican,ali da mrzis ne. LoL Emo nub :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 LoL Emo nub :)nemoj srati,nije emo:)bas je onako razumno:D vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 sve je to sranje,uopste je sranje mrzeti nekog.Nikad necu shvatati nekoga ko mrzi hrvata,ili bilo koga drugog,..kapiram da nekog ne volis i da ti je antipatican,ali da mrzis ne. Kako nemozesh da shvatish nekog kome je neki hrvat pobio porodicu silovo majku na njegove ochi ect. shta su sve radili da nenabrajam. I posle svega toga ti bi ga voleo i zvao ga na fudbal ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Kako nemozesh da shvatish nekog kome je neki hrvat pobio porodicu silovo majku na njegove ochi ect. shta su sve radili da nenabrajam. I posle svega toga ti bi ga voleo i zvao ga na fudbal ??? nisu to samo hrvati radili.tako je u svakom ratu.Ali opet to rade pojedinci,zbog toga netreba mrzeti ceo narod. Rat je jebeno sranje i u njemu ucestvuju oni koji moraju,i oni koji se prijave,ali takve stvari poput silovanja i mucenja nisu razlog da mrzis ceo narod. vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Pazi ovako : Ako si video da hrvati ubijaju srbe tj nisi video da neki hrvat pomaze srbima ti imash sliku da su oni loshi to kakvi su u globalu i koga mrzeti a koga ne to je glupo prichati. Ja razdvajam ljude na dobre i loshe nebitno koje su boje ili nacionalnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 (edited) Pazi ovako : Ako si video da hrvati ubijaju srbe tj nisi video da neki hrvat pomaze srbima ti imash sliku da su oni loshi to kakvi su u globalu i koga mrzeti a koga ne to je glupo prichati. Ja razdvajam ljude na dobre i loshe nebitno koje su boje ili nacionalnosti da razdvajas pojedince,glupo je mrzeti ceo narod zbog pojedinaca. Ne znam,nisam pametan:)(nekoristite penal:))),ja nemogu nikoga da mrzim.Ko je dobar prema meni dobar sam i ja prema njemu.Ako mi jedan hrvat nanese zlo ignorisacu ga,mozda cak i mrzeti,mada prema takvima treba biti ravnodusan jer nezasluzuju da iko oseca ista prema toj osobi(znaci samo jednu osobu,ne narod),i isto tako cu se druziti sa drugim hrvatom bez problema,igracu fudbal,basket,uzecu ga za kuma svejedno... Edited August 8, 2006 by rockdudbg vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 #1 To da nisi pameta vidi se po visoko intelaktualnim postovima :D #2 Hrvata za kuma nikako niukom sluchaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 (edited) #1 To da nisi pameta vidi se po visoko intelaktualnim postovima :D #2 Hrvata za kuma nikako niukom sluchaju :)...ma kako god....aj necu da se nadmecem sa nadmocnim GOdom,ipak je on kako mu nick kaze GoD:) Edited August 8, 2006 by rockdudbg vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 ^^rofl nisam ja bash toliko mocan pitaj stalju Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Nije sve crno i belo, problem su ljudi a ne nacije, ni jedna nacija nije dobra ili losa, svuda ima idiota a mrznja nacija zbog pojedinaca je nonsens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-2 Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Heh istina nema sta.Secam se kad sam bio mali,pa cale dodje iz rata i kaze,sine zajebi ovo.Mi tamo ginemo,a ovi nasi "politicari" sve prodali.Prvo moramo domace izdajnike da pobijemo,a onda neprijatelja.Bio je totalno upravu.I sada je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts