47@mission Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 (edited) Evo ja sam nasao sve video klipove od Joane. Ne znam da li ima i text da se skine, ako nadjem postovacu. Joana's Horde Leveling Guide 1-60 Download Links Joana's Horde Leveling Guide 1-60 Videos EDIT: Evo ti killy. Pun Joanin guide. Joana's Horde Leveling Guide 1-60 Text and Maps Edited December 24, 2006 by 47@mission Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 takvo lvlovanje nema dushu:) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 levelovanje kvestovanjem ima dushu, grind nema =o) mada meni je sumanuto prvo levelovati a onda tradeskilovati (posto nema leba da on tradeskiluje dok levleuje) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 A u cemu je poenta igranja ove fine igre po nekom dirigovanom vodicu? Inace juce me pozvase u neku nub gildu, al fini ljudi kulturni i orni za pomoc. Prosla gilda je bila sjajna sve vreme su raspravljali da li ima boga, da li su za smrtnu kaznu, o bushu i iraku/iranu. Kad sam pitao da mi neko pomogne za samoflanz, pitali su me da li sam protiv smrtne kazne. O jebote :( Ah da juce sam imao i prvo ubojstvo na konteseted teritoriji. Sav sam se uplasio, al sam ipak naguzio elf druida (koji je kao peder cekao da me kripovi nabutkaju pa napao, fala jozzi za greter healing potione :) ) Ustavri i nisam ga naguzio nego iskasapio :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 draz wowa je dobiti 60 lvl,ili vec sad 70 uz radjenje kvestova i zajebanciju ...bez zurbe...lagano se ulogujesh ujutru i tako par meseci:)(godina?!) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 drazh wowa je sto ima za svakog ponesto i mozhesh ga igrati na monogo nachina igore nube ne pominji ljudima oko sebe da nisi u stanju da uradish non elite kvest solo, makar i bio warr takodje glupi druid je bio glup chim ga je ubio warr... no lepo, napredujesh, bice od tebe chovek za 3-4 meseca =o))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 igore nube ne pominji ljudima oko sebe da nisi u stanju da uradish non elite kvest solo, makar i bio warr takodje glupi druid je bio glup chim ga je ubio warr... Svaki moj uspeh i malu srecu oces da upropastis :( Ako ovako nastavis da se ponasas prema meni kao krpi obicnoj, raskinucu sa tobom ! Gde je onaj divni momak sam pocetka veze koji je svaki moj kill pratio poljupcima i radoscu You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 Gde je sajrooo .. tj cira ... da nije najzad izdahnuo od 24/7 grindanja ?! :P Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 24, 2006 Author Report Share Posted December 24, 2006 (edited) ^video sam ga u av na haomi, kad sam se ulogovao :) a inace je uvek slackovao sto se tice foruma dodje jednom u mesec dana i ispamuje sve topice i tako u krug 47@ tnx opet delici po delici guida na kraju cemo sqpiti ceo @kole naravno da nema vremena : ) da lvlluje profesije jedino sto i pise u guidu je da lvluje fa i tako samo da bi uradio kvest u arathiu za 5k expa ja licno nemam nista sem fa-a takodje a ni na magu (rank14) nemam profesije ... nisam imao ni fa dok nisam usao u naxx guild koji me je smorio da izlevelujem btw uopste nije tacno da ovo nema dusu ko sto kaze kole grind je nesto kada oces samo lvl sto pre bez obzira na bilo sta sa kvestovima se barem zanimas trckaras i radis ih dobijes reputacije pare i iteme itd ali grind je brze za lvlovanje to je dokazano dosta puta narocito sa hunterom/rougom/grind klasama @f4ts0 levelovanje je najsmorniji deo igre koji je predvidjen da ljudi koji tek pocinju da igraju upoznaju svog lika , svoju klasu i igru opste wow pocinje na 60om lvlu (uskoro 70om) u tome je poenta brzog lvlovanja ako je igras za uzivanje onda neces ni 60. lvl dobiti narednih 5 meseci nego moze da se istrazuje igrica do prekosutra, ako neko to voli nista ne fali svoje vreme koristite kako ocete Edited December 24, 2006 by killYg0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 @kole naravno da nema vremena : ) da lvlluje profesije jedino sto i pise u guidu je da lvluje fa i tako samo da bi uradio kvest u arathiu za 5k expa ja licno nemam nista sem fa-a takodje a ni na magu (rank14) nemam profesije ... nisam imao ni fa dok nisam usao u naxx guild koji me je smorio da izlevelujem nebrojeno puta sam ti vec rekao - profesije su jedan od zanimljivijih aspekata igre. da si imao bilo koju profesiju, makar i cuveni farming combo - herb/skinning ne bi morao da plaches ovuda kako nemas pare za mounta, npr... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 nebrojeno puta sam ti vec rekao - profesije su jedan od zanimljivijih aspekata igre. /agree 100% - osim svoje dve, fa, fishing, cooking 300. jurenje recepata, zajebancija, sve je super. cooking je naročito imba i olak Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 24, 2006 Author Report Share Posted December 24, 2006 cooking je najberisnije sranje ikada lol cimas se fazon 3 meseca da nabijes 300 a sva sranja traju 10max, 15min maximalno kome treba 10 stamine vise na 15min za pvp gde umires stalno ni cemu ne sluzi za bossove u pveu ne sluzi ti nista 100hp-a vise ako wajpujete neces sigurno preziveti zbog toga za grind beskorisno jer moras sve vreme da ih gutas posto traju 10min a bacas vise para na to nego sto dobijes ggnore Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 24, 2006 Author Report Share Posted December 24, 2006 nemamo svi guild bank gold pa da imam 1k golda da bacam na cooking materijale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 kili ne budi budala, da ne pishem sad koliko je kuking imba...pogotovo u tbc sa receptima za hranu za petove =o) mislim da od mojih silnih likova (3 su 60ti samo) 4 ili 5 imaju cooking 300 i NIJEDNOM nisam zapalio vatru solo =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 24, 2006 Author Report Share Posted December 24, 2006 (edited) saznao sam da sam ustvari u pvp guildu sa aq-a u kome je igrao stormscion teh shumadinka (requiem) <.< Edited December 24, 2006 by killYg0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 jesi li im rekao za tvoju naviku da negativno utices na guild sto vodi ka raspadu guilda? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 24, 2006 Author Report Share Posted December 24, 2006 (edited) nije to navika to je pasivni curse aka aura 7 more ! Edited December 24, 2006 by killYg0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 Jao, bre, killygore. No, dobro, Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 Ja sam imao herb/skinning ( imao sam 100g na 30. lvlu ) ali sam sve pare dobio od biljaka ( ne racunajuci preprodavanje itema sa ah-a 5 puta skuplje likovima koji su ispred ah-a :D ) , a pre bih prodao kozu s kurca nego heavy / thick leather itd.....mozda pare pocinju da se dobijaju na vecem skillu ali kada skinujete medium / heavy itd...nista od para.... :P -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 sve je pitanje kakav je server kad je server "mlad" idu sve kozhe samo tako jer ljudi leveluju LW...a na smoonu (serv isto bio mlad) sam stotine golda zaradio samo prodajuci armor kitove jer je jeftin enchant, isplati se ljudima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcanist Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 to sto Vlada kaze. Imam skinning/herb, 350g na 50lvlu, sve skoro od herba, kozu prodajem kod vendora :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 25, 2006 Author Report Share Posted December 25, 2006 55 lvl trollz sa vukom kknp server first mount iz druge rase jos samo 5 :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 KIligore ... Ahn Quiraj guild Requiem ? Usao si u guild ? Sta si radio transfer ? Koji ti je nick budalo . Da igrao sam , i vrlo sam ponosan sto sam igrao u slavna vremena Requiema sa mogu da kazem najskilovanijim likovima za pvp sto poznajem ... takodje su bili i jako kul likovi i zaista to mi je uchinilo samo pvpovanje neverovatno zabavnim . Nazalost posle mog odlaska , odluchili su da odu u pve vode ... i na moje neverovatno iznenadjenje u roku od 2 meseca od pure pvp guilda oni su doshli do cthuna ( to je bilo pre 5 meseci ) ... posle toga jedan jako kul paladin i guild leader pod imenom taotao otishao je iz guilda na odmor na 3 nedelje i za to vreme guild je napustilo pola pve kurvi koji su se joinovali ... sada su nekativni svi ... od starih legendi tu je samo vaoni i cheesus od onih koji znaju da igraju i koji su i dalje pro ... cekaju da krene tbc i onda ide arena madness , vracaju se svi stari cool likovi itd ... bice bolesnog gazenja po arenama , i ja cu im se najverovatnije pridruziti . ovo sto je sada requiem to je smeshno ima krsh nubova koje cu sve da pokikujem kada se vratim ... ali dobro .. /cast resurect ( cooldown 21 days ) . Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 25, 2006 Author Report Share Posted December 25, 2006 Igraju neki iz tog guilda na burning steppesu, gde igram huntera ima ih oko 5 u tom guildu i jos cak je tu i guild dont call me mate mate , isto sa aq-a ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 cheesus lol Ljudi sve sve...Ali od tog nekog Lex-a, pale sa AQ-a, gore govno od choveka niste videli... Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts