Silencer Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 WTB Client version ! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 dajem beta test accove, zauzvrat trazim 2 shvedjanke =P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan2307 Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 Sta je bolje za mage-a, fire ili frost, na pocetku, za levelovanje? pozzzzzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 Frost definitivno,mada moze i sa fireom. Cak je i full frost extra za lvlovanje... Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 14, 2006 Author Report Share Posted October 14, 2006 (edited) jel postoji granica koji standing moras da budes da bi prebacio 13 - 14 , rank naravno ? (ne radi wow site pa ne mogu da pogledam na pvp forumu) Edited October 14, 2006 by killYg0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 (edited) Mislim da standing 1 donosi oko 25% rank progressa kada si 13r.^^ I mislim da moras da budes st 1 ako treba da dingujes 14r... Edited October 15, 2006 by Bob!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 15, 2006 Author Report Share Posted October 15, 2006 nemas ti veze sa zivotom :D prosle nedelje sam bio st3 i dobio sa 36 na 67% u 13om ranku sad cu ove nedelje da budem st2 i sa 67 idem na 97% (wow pvp forum ako ne znate kako se rachuna rank) i onda mi treba -5 standing da bi prebacio na 14. \O/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 u principu rekli su da ce pvp sistem biti retoolovan, dok nije bilo x-server BGova MORAO si da budesh #1 te nedelje kad dingujesh na 14...sada je mozda malo drugachije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 U globalu pvp u wow-u je veliko bacanje vremena r13-14 gear nije ni za kurac u poredjenju sa pve opremom takodje i r14 oruzija nisu nista specijalno.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Ma jok.... -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 btw Killy , ti si verovatno u pvp guildu ? -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 nobina, rank14 oruzja nisu nista posebno za onoga ko ima aq40 na farmu. obzirom na to da 90% ljudi koji igraju wow nije te srece/pameti, rank14 je mnogo dobra oprema... btw, to se odnosi samo na warriora, roguea, shamana i paladina. mozda i za hunta. ostali moraju biti retardi(sto nas kili izuzetno opravdava:):) ako jure rank 14 oruzja... mislim, to je minorni dodatak nekom magu od max +50spelldmga u odnosu na staff of shadowflame ali je zato smrt kada je u pitanju vreme i grupa ljudi koju moras da imas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 15, 2006 Author Report Share Posted October 15, 2006 @vlada92 da , ja sam gm najboljeg pvp guilda na serveru (da to mozda zvuchi glupo ljudima koji me znaju sa haomarusha :>) @nobina samo mi reci sta je bolji osecaj da si grand marshal imas staff koji obasjava ceo iron forge za koji samo 10% ljudi u wow-u moze da se iscima za koji treba da igras 15h dnevno i gubis nerve i trudis se ili da odem u instancu drkam kurac 2h dnevno i dobijem sve bolje epice sto nebi uzeo 14. ako imam vremena za to i savijam honor kad to neko uradi to je nesto bre u wow-u moze neko da ti kaze gratz za nesto mislis da nekog boli kurac kad neko dobije neki epic instance mislis da je isti trud za to ? imam grupu koja ownuje 5 0 svaki ab i wsgove 3 0 i svaki jebeni premade (izuzetak pve nubovima koji dovedu tier3 tenka koji ne umire) znaci uzivam da derem ljude , ne mozes da kazes fazon pvp je govno i gubljenje vremena kad nije tako a sa druge strane sam primljen u guild koji cisti sav naxx sem zadnjeg bossa koji me ceka jos jednu nedelju da uzmem rank i onda cu i tu da lichujem iteme btw ako nekog zanima za moje pitanje koji standing moras imati da bi dingovao na 14 evo da objasnim kako radi rankovanje pre svega morate da imate neki addon koji pokazuje rating poene za tu nedelju ,da nebiste zavisi od retardiranog wow sajta koji kasni nedelju dana , (rank score) primer : imate 50000 rating poena (sto mu dodje 12.rank) taj broj ^ minus - 20% od toga (sto je 10000) znaci 50000-10000 = 40000 , plus + (npr ako ste standing 1 (to daje 13k rating poena (na wow pvp forumu poledajte koliko koji standing daje koliko rating poena) znaci to je 40k + 13 k(ako ste st1) = 53k i to mu dodje fazon 12.30% mislim da to vecina pvp-era koji si bili high rank zna , a da low rank ljude i ne zanima previse ali eto ako se neko jednog dana zapita kako to radi ima na srpskom :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatrac Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 U globalu pvp u wow-u je veliko bacanje vremena r13-14 gear nije ni za kurac u poredjenju sa pve opremom takodje i r14 oruzija nisu nista specijalno.... Mozes da imas tier 2 i 3 i da manekenises u IF i ispred, ako ne znas da igras "DZABA". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 @posmatrac pa znas kako bar 30-40% pvpera zna da igra ostali su ljudi da ne kazem noliferi koji imaju vremena na pretek.I da jednom za sva vremena veci skill je potrebniji u Pve-u nego u pvp-u. Tako da PvE>PvP Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Boli me qratz za to , mene zanima da li ce onaj koji kupi TBC da dobije besplatan mesec ili cemo mozda za novu godinu da dobijemo :) -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatrac Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 Bruka!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 @vlada92 da , ja sam gm najboljeg pvp guilda na serveru (da to mozda zvuchi glupo ljudima koji me znaju sa haomarusha :>) @nobina samo mi reci sta je bolji osecaj da si grand marshal imas staff koji obasjava ceo iron forge za koji samo 10% ljudi u wow-u moze da se iscima za koji treba da igras 15h dnevno i gubis nerve i trudis se ili da odem u instancu drkam kurac 2h dnevno i dobijem sve bolje epice sto nebi uzeo 14. ako imam vremena za to i savijam honor kad to neko uradi to je nesto bre u wow-u moze neko da ti kaze gratz za nesto mislis da nekog boli kurac kad neko dobije neki epic instance mislis da je isti trud za to ? imam grupu koja ownuje 5 0 svaki ab i wsgove 3 0 i svaki jebeni premade (izuzetak pve nubovima koji dovedu tier3 tenka koji ne umire) znaci uzivam da derem ljude , ne mozes da kazes fazon pvp je govno i gubljenje vremena kad nije tako a sa druge strane sam primljen u guild koji cisti sav naxx sem zadnjeg bossa koji me ceka jos jednu nedelju da uzmem rank i onda cu i tu da lichujem iteme btw ako nekog zanima za moje pitanje koji standing moras imati da bi dingovao na 14 evo da objasnim kako radi rankovanje pre svega morate da imate neki addon koji pokazuje rating poene za tu nedelju ,da nebiste zavisi od retardiranog wow sajta koji kasni nedelju dana , (rank score) primer : imate 50000 rating poena (sto mu dodje 12.rank) taj broj ^ minus - 20% od toga (sto je 10000) znaci 50000-10000 = 40000 , plus + (npr ako ste standing 1 (to daje 13k rating poena (na wow pvp forumu poledajte koliko koji standing daje koliko rating poena) znaci to je 40k + 13 k(ako ste st1) = 53k i to mu dodje fazon 12.30% mislim da to vecina pvp-era koji si bili high rank zna , a da low rank ljude i ne zanima previse ali eto ako se neko jednog dana zapita kako to radi ima na srpskom :> Killy ajde gledaj da te danas zgazi kamion, pls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 16, 2006 Author Report Share Posted October 16, 2006 >_< nerf Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 (edited) U globalu pvp u wow-u je veliko bacanje vremena r13-14 gear nije ni za kurac u poredjenju sa pve opremom takodje i r14 oruzija nisu nista specijalno.... to je tuzna istina,ali pvp>pve u svakom smislu. jedini pve koji nalazim zanimljivim su 5man instance...ovo 40ljudi smaranje i ponavljanje istih stvari je uzas i ja ne razumem kako to nekome moze da bude zanimljivo... a cinjenica je da pvp oprema treba da bude na nivou t2.5 (o da) a ne da je loshija od t2,uzimajuci u obzir koliko truda ti treba da dobijesh rank,a kako dobijash pve iteme @killygor imba pvp guild ajoj shto mi je istekla pretplata Edited October 16, 2006 by psy Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 sto se mene tiche zabole me kara ... imam od tier 1 do tier 3 i rank 14 ... gg no re gtfo Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 sto se mene tiche zabole me kara ... imam od tier 1 do tier 3 i rank 14 ... gg no re gtfo Gentlemen we are dealing with someone here who has absolutely no life!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 (edited) sto se mene tiche zabole me kara ... imam od tier 1 do tier 3 i rank 14 ... gg no re gtfo shteta samo shto nemash zivot i lakshe malo sa tim gtfo sranjima nisam ti ja killigor Edited October 16, 2006 by psy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 16, 2006 Author Report Share Posted October 16, 2006 nisam ni ja killygor ja sam picka Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 (edited) *edit* i jesi,kada pushtash svaku budalu da te zajebava Edited October 16, 2006 by psy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts