ZeRoX- Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 wtv za mene i zeroxa posto ce biti dosta uloga cini mi se :) hehehe znaci zeroxe 500 kinti bo3 ja i ti ti biraj prvi mapu ja human ti elf :))) moze :) skupi pare da mi das na wcg-u :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 moze :) skupi pare da mi das na wcg-u :)) zeroxe ne zaboravlja se war ako ja sa 20 partija u proteklih 2 godine mogu da uzmem elfa i da te polomim znaci polomim koji zadnje 2 godine igras aktivno i imas preko 2000 partija sta onda reci.... :)) naravno skill opada ali imba micro ostaje :) zato sto svaki idiot moze da stavi protektor u bazu i glumi skill, drugo ja smem da stavim elfa na Vladicinog humana i onda da vidimo ko ce da dobije... moze zeroxe po pare bo3 ja human ti elf ti biraj prvu mapu pa da odpikamo :)) wtv za mene i zeroxa posto ce biti dosta uloga cini mi se :) hehehe znaci zeroxe 500 kinti bo3 ja i ti ti biraj prvi mapu ja human ti elf :))) moze :) skupi pare da mi das na wcg-u :)) I love when u guys fight [sword] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 neko ne zna da stavi quote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 a druga stvar je sto sam sad video onu recenicu o partijama, ja imam 1000 partija a ne 2000, a ti Vladice koliko si accova imao . :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 zeroxe po pare :)))pa da mi to resimo :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 elfom na sve e da je tako ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 burzuji razbacuju se sa parama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted August 4, 2006 Author Report Share Posted August 4, 2006 ae burzuji vs mene bo3 vodite 1-0 , vazi za sve :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 ajde ja vs ti igram na tebe :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 ae burzuji vs mene bo3 vodite 1-0 , vazi za sve :) moze, predajem drugu, biram lt trecu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Takodje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted August 4, 2006 Author Report Share Posted August 4, 2006 wcg mape : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 (edited) wcg mape : ) a to je sinonim za? elfovske mape? edit: mislim da bi za ovaj turnir, sobzirom da je wcg za koju nedelju, trebao da se igra -ar Edited August 4, 2006 by spo(ghost) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted August 4, 2006 Author Report Share Posted August 4, 2006 Total abuse mape su maelstorm i LT , a to sto su po vama sve ostale elfovske , to dovoljno govori o vasoj inteligenciji. Ja sam 2 godine sve turnire gubio iskljucivo jer sam kretao od 0-1 (LT) Sad cu da vidim vas uber gosu-e na mojim mapama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Mile, opet pokrecesh pricu o tavernu i nubbunarima. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Ghoste plz upali bar 2 puta war pre bilo koga turnira! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted August 4, 2006 Author Report Share Posted August 4, 2006 totalno nemam nameru da se raspravljam sa tobom ghoste , ja samo hocu da kazem da sam jebene 2 godine gubio na jebenom LT-u vs svakoga , i nikad nisam plakao ... a mapa je TOTAL ABUSE + LUCK (od svih koje se igraju ) i nikada nisam plakao , i sad kad je ugasena svi placu kako su sad ovo elf mape etc ... daj odrastite malo , ja se ne secam koji je poslednji elf osvojio nesto bitno. Npr tod decko prebija echo turtle terenas sve elfove , o sky-u da ne pricam. Al vi uzmite placite na forumu jos malo umesto da uvezbate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 (edited) mozete whinovat al atm mile je n1 u zemlji i retko ko mu moze uzeti mapu na bo3 Edited August 4, 2006 by Bullseye_So Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Mile kad se vidimo sutnucu te u bulju, makar da Bullsu prokrvari nos... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 e jebote zeroxe 5 puta citam post i bas ne kontam kakve veze moj nos ima sa sutanjem mileta u dupe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 Mile kad se vidimo sutnucu te u bulju, makar da Bullsu prokrvari nos... e jebote zeroxe 5 puta citam post i bas ne kontam kakve veze moj nos ima sa sutanjem mileta u dupe Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 e jebote zeroxe 5 puta citam post i bas ne kontam kakve veze moj nos ima sa sutanjem mileta u dupe kad ti se i mozak razvije za koju godinu skontacesh :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 totalno nemam nameru da se raspravljam sa tobom ghoste , ja samo hocu da kazem da sam jebene 2 godine gubio na jebenom LT-u vs svakoga , i nikad nisam plakao ... a mapa je TOTAL ABUSE + LUCK (od svih koje se igraju ) i nikada nisam plakao , i sad kad je ugasena svi placu kako su sad ovo elf mape etc ... daj odrastite malo , ja se ne secam koji je poslednji elf osvojio nesto bitno. Npr tod decko prebija echo turtle terenas sve elfove , o sky-u da ne pricam. Al vi uzmite placite na forumu jos malo umesto da uvezbate. lol pa ja 4 godine trpim LT mapu kao Ud vs Hmna I Orca,ponekad i elfa,i nikada kao ud nisam imao abus mapu,dok vi elfovi imate da birate...Sta ja treba da kazem??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 lol pa ja 4 godine trpim LT mapu kao Ud vs Hmna I Orca,ponekad i elfa,i nikada kao ud nisam imao abus mapu,dok vi elfovi imate da birate...Sta ja treba da kazem??? Nishta, ti si dovoljno plakao, bio si najbolji u tome vishe od godinu dana, i povukao si se na vrhuncu slave, a sad je red da te naslede neke nove nade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted August 5, 2006 Author Report Share Posted August 5, 2006 haha gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts