Lex Posted November 2, 2006 Author Report Share Posted November 2, 2006 Partizan 103 Makabi 91 B-R-A-V-O! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Fantastichan basket...odavno nisam video Partizan da igra tako dobro i raznovrsno. Sjajna tekma! Fuzbal necu ovde da komentarishem... Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 nisam verovao da partizan ove dine moze ovako nesto.alal vera,i igra i navijanje,podseti me na neku 97-8.pogotovo sto je jabadaba opet tu:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 hahaha jabadaba HAHAH ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 O boze video sam gol. Glupi Kralj! Volim ga kao leba, stvarno je postao trademark partizana (bez Kralja na golu kao bez Lava na stolu! xDDD) ali moramo pod hitno da menjamo golmana!!! I to ne onog budjavka Pantica :P. p.s. Kosharkashi BRAVO! :D Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 nije Kralj kriv nego svi zajedno. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 inache, partizan nije igrao uopshte dobro kosharku...samo su ih srale trojke neverovatno...makabi ih je dobio u svim drugim aspektima igre...i shut za 2 i shut za 1, al je partizan imao ~75% za 3 iz igre, a timovi se inache raduju kad imaju 40%.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 @ spils vazi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 pogledaj statistiku sa mecha na euroleague.net , pa onda zbori , o , nemudri dechache Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 lepo je od tebe shto si na osnovu statistike zakljuchio sve... mora da bi bio genijalni kosharkashki trener... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 inache, partizan nije igrao uopshte dobro kosharku...samo su ih srale trojke neverovatno...makabi ih je dobio u svim drugim aspektima igre...i shut za 2 i shut za 1, al je partizan imao ~75% za 3 iz igre, a timovi se inache raduju kad imaju 40%.... pokusaj ovaj post da nekako izbacis iz biografije. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Shto kad je dechko u pravu? Kad god je Makabi spustio, neko je davao trojku, dal Luka, dal Kamings ili neko treci, i partizan nije pao ispod 10. Daleko da je partizan lose igrao, svaka cast momcima, al da su imali sut oko 40% za 3, tesko da bi dobili. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 (edited) Shto kad je dechko u pravu? Kad god je Makabi spustio, neko je davao trojku, dal Luka, dal Kamings ili neko treci, i partizan nije pao ispod 10. Daleko da je partizan lose igrao, svaka cast momcima, al da su imali sut oko 40% za 3, tesko da bi dobili. hajli da li to shto je partizan shutirao znachi da "partizan nije uopste igrao dobru kosarku"? pa zar dobar shut nije char igre isto kao i zakucavanje? jel smo trebali da ih izmajmunisemo svaki napad da bi se neko pojavio i rekao:"E Partizan je zasluzeno dobio" a ne da jedan od uopste retkih komentara bude:"pa to i nije bila kosarka to je bilo ovako ili onako" a reci ti meni ko se pojavio kada je Bullock dao Partizanu trojku u poslednjoj sekundi prvog poluvremena sa pola terena. ili kada je prosle godine dao trojku u poslednjoj sekundi protiv preko Perovicevih podignutih ruku sa 8 metara. dve utakmice koje su odlucene tim shutevima. ili Zelalbal dodje i odigra dve utakmice zivota... da ne pominjem Unikahu koju krene shut u Pioniru i za 2 minuta stignu na +15 sa egal rezultata, dodje mrtva Cibona i dobiju nas, a loptu je #10 (jel Vrankovic bese Bartuce?) izbacio pri padu u poslednjoj sekundi napada, u zakljucnom minutu meca ... i jos mnogo takvih primera. jel se pojavio iko pametan da kaze:"to je bilo zbog toga, dobro su se drzali"? a sada kada se dobilo, kada treba da se kaze:"svaka cast, kakva je takva je - pobeda je" pojavljuju se statisticki strucnjaci i slicno. zaista mi nije blizu pameti... Edited November 5, 2006 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Poenta je, shto se vecina istripovala da posle makabija ulazite u final 4, a cinjenica je da je shut za 3 dobio mech. Odbrana je i dalje nikakva, napad isto traljav (Vontigo uzme loptu, doda dvaput, vrate mu, onda gleda shta ce, i shutne trojku, i tako vishe puta), a shut vas je posluzio jednom, i ovo se nece ponoviti chesto, tj skoro nikada, pa ce opet biti skor od svega par pobeda (nadam se da se varam). Mene smara to shto kad dobiju zvezda ili partizan nekog spolja i u basketu i u fudbalu, odmah ispada da smo bogovi u tom sportu, a niko nece realno da sagleda stvari. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Poenta je, shto se vecina istripovala da posle makabija ulazite u final 4, a cinjenica je da je shut za 3 dobio mech. Odbrana je i dalje nikakva, napad isto traljav (Vontigo uzme loptu, doda dvaput, vrate mu, onda gleda shta ce, i shutne trojku, i tako vishe puta), a shut vas je posluzio jednom, i ovo se nece ponoviti chesto, tj skoro nikada, pa ce opet biti skor od svega par pobeda (nadam se da se varam). Mene smara to shto kad dobiju zvezda ili partizan nekog spolja i u basketu i u fudbalu, odmah ispada da smo bogovi u tom sportu, a niko nece realno da sagleda stvari. istina je da smo euforicni previse ali ipak... na kraju krajeva smaralo te ili ne, ovakvi momenti se ne dozivljavaju svaki dan. posebno ako imas u vidu da mi u prethodne 4 sezone jedva skupimo 10 pobeda. tako da je filozofija - raduj se dok mozes, jer vec od sledeceg meca... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Poenta je, shto se vecina istripovala da posle makabija ulazite u final 4, a cinjenica je da je shut za 3 dobio mech. Odbrana je i dalje nikakva, napad isto traljav (Vontigo uzme loptu, doda dvaput, vrate mu, onda gleda shta ce, i shutne trojku, i tako vishe puta), a shut vas je posluzio jednom, i ovo se nece ponoviti chesto, tj skoro nikada, pa ce opet biti skor od svega par pobeda (nadam se da se varam). Mene smara to shto kad dobiju zvezda ili partizan nekog spolja i u basketu i u fudbalu, odmah ispada da smo bogovi u tom sportu, a niko nece realno da sagleda stvari. ja sam, u principu, hteo ovo da kazhem.Odnosno samo sam hteo da vas spustim na zemlju, ja chak mislim da ce ovo biti jedina pobeda partizanu u evroligi...Mozhda nisam u pravu, al nece ici u drugi krug nema shanse.Lepo je to shto su pobedili, al ne mozhesh reci da su igrali DOBRU kosharku, kad je tim koji je izgubio, imao vishe skokova i u napadu i u odbrani,jednak broj izgubljenih lopti,4 uspesna kontranapada vishe...Jbg, lepo je shto su pobedili, al nemojte se previshe radovati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Poenta je, shto se vecina istripovala da posle makabija ulazite u final 4 jebi ga, debilna smo nacija... isto tako smo '98 posle velike pobede nad nigerijom od 3-0 pre put u francusku vec bili vidjeni za finale sa brazilom, isto tako smo na svakom svetskom takmichenju u kosharci bili sigurni rviali amerikanca u finalu, a tamo shta bude, itd. naravno da su idioti odmah krenuli sa prichama da se "jedan partizan ne moze zadovoljiti plasmanom mejdu 8, f4 je obaveza ovog mladog tima", itd. ali spils je onim postom ushao u drugu gurpu mentola koji imaju dve priche u sluchaju neke pobede protivnichkog tima "ah, pobedili ekipu x, oni su smeshni" i "ah, pobedili ste ekipu y, oni su jaki, ali vas je sralo". dno. Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 5, 2006 Author Report Share Posted November 5, 2006 A ko su ti silni ljudi shto prichaju da idemo na F4? I shto se ne bismo radovali 'toliko' pobedi nad Makabijem u kosharci? Nishta mi nije jasno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 ali spils je onim postom ushao u drugu gurpu mentola koji imaju dve priche u sluchaju neke pobede protivnichkog tima "ah, pobedili ekipu x, oni su smeshni" i "ah, pobedili ste ekipu y, oni su jaki, ali vas je sralo". dno. ti si prvo mnogo bezobrazan za svoju fizichku konstituciju. drugo, ja inache "navijam" za partizan al sam realan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Bartuce, stvarno bi mogao ono malo da promenish nachin postovanja, ipak si moderator.. A spils je dovoljno dugo na ovom forumu, i normalno decko postuje, tako da stvarno, presaberi se na vreme.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Partizan - Be Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 (edited) @ Spils Ovo je previse lako... Osim suta za 3, imali smo i bolji sut za 2 poena, veci broj skokova(30>25), blokada(5>0) i asistencija(15>12). Na koju statistiku si ti mislio? LOL edit: Rekao si da je Makabi nadigrao Partizan u svim aspektima igre. Nabroj mi 3. proveri i sam Edited November 5, 2006 by RedzisteR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 ti si prvo mnogo bezobrazan za svoju fizichku konstituciju. i ti si uzasno dosadan bez obzira na fizichku konstituciju. a i smeshan si i uzivo koliko se secam... beshe si rekao da dobijash milana u basketu 1 na 1 u pare kad hocesh, pa si izvrnuo zglob kada si ishao sam na polaganje... no dobro, dosta vishe offtopica, jednostavnije mi je da ti posle sledeceg fenomenalnog komentara o kosharci pozelim dobrodoshlicu na moj ignore list... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 (edited) A ko su ti silni ljudi shto prichaju da idemo na F4? I shto se ne bismo radovali 'toliko' pobedi nad Makabijem u kosharci? Nishta mi nije jasno... u tri recenice sve receno. inache, i dalje ne smatram da cemo da se plasiramo u Top16, ali da bar nedelju dana uzivam da smo drugi u grupi. :) Edited November 5, 2006 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 6, 2006 Author Report Share Posted November 6, 2006 Moderator ne bi smeo da ima korisnika na ignore listi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts