Jump to content

SD Partizan 2006/07

Lex

Recommended Posts

• Replies 596
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

SRAM DA IH BUDE! BRZO SKUPITE SE NAVIJACI AKO VOLITE PARTIZAN I UDRITE UPRAVU PIONIRA!

ja sutra krecem nazad. ako ne budem mogao da gledam Huventud u normalnom Pioniru ja se spaljujem. :)

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

ja sutra krecem nazad. ako ne budem mogao da gledam Huventud u normalnom Pioniru ja se spaljujem. :)

kad su mogli igrachi zeleznika da budu na klupi u jaknama prekjuche, nece ni meni biti teshko da do terena sedim sa kapom i shalom za joventut, tada ce vec biti hladni januar ;)

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

kad su mogli igrachi zeleznika da budu na klupi u jaknama prekjuche, nece ni meni biti teshko da do terena sedim sa kapom i shalom za joventut, tada ce vec biti hladni januar ;)

zomg net hooligan. :)

prezivecu nekako.... :)

skapirao sam da cu biti tu i za Olimpiju. to mi reci.... samo da se izvucem iz Pariza i eto me. :)

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

da, sada nam ostaje da svi lepo singliramo na maccabi u chetvrtak i opushteno odgledamo tekmu, pa da vidimo gde cemo sa cibonom u nedelju...

goveda su nam za zvezdu zatvorila i press centar, jedino mesto gde se stvarno mozesh maksimalno ugrejati, makar tokom poluvremena :D

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

Ma peglamo Maccabi u gostima provereno! Kad vide stamenog/spretnog/dominantnog/iskusnog/pametnog Kostu Perovitja, predace tekmu i bice 0:20 sluzbeno! Prema tome igram singl na Partizan i gledam tekmu opushteno! :D

Lex: "Pa on je gluplji od tebe!!!"

Cervantes: "Niiije!!!"

Lex: "U pravu si, nije gluplji od tebe!!!"

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22240

Ma peglamo Maccabi u gostima provereno! Kad vide stamenog/spretnog/dominantnog/iskusnog/pametnog Kostu Perovitja, predace tekmu i bice 0:20 sluzbeno! Prema tome igram singl na Partizan i gledam tekmu opushteno! :D

kakvu tekmu kad ce sluzbeno da bude gotova.

@Bartuc

znachi protivu Cibone igramo u Zelezniku?

igraju sigurnije. uglavnom oni fake blokovi Drobnjak - Tripkovic kad Tripkovic krece u blok i vraca se nazad na sut izgledaju lepo.

Zona je nekoliko puta izgledala zaista komicno. Ali na kraju krajeva odlicna utakmica.

Edited by Formica

na kraju krajeva :D se pokazalo da dule bas gresi :D sa onim da uvek partizan ima zadnji napad :D

jer nije isto kad moras da das kos i kad je kraj cetvrtine kada je totalno nebitno da li ces dati ili ne kos :D

a i kamings nije bodiroga ;D

Нема  будућности без истине.

na kraju krajeva :D se pokazalo da dule bas gresi :D sa onim da uvek partizan ima zadnji napad :D

jer nije isto kad moras da das kos i kad je kraj cetvrtine kada je totalno nebitno da li ces dati ili ne kos :D

a i kamings nije bodiroga ;D

Generalno se slazem sa tobom oko chuvene-Vujoshevitj-zadnji napad moram imati po svaku cenu-taktike, ali kod ove utakmice to nije bio primer. On greshi kada to primenjuje pri vodjstvu Partizana, a u ovom sluchaju je bilo vishe nego neophodno zato shto smo gubili!

MRZIM CUMMINGS-A! [}:)]

Lex: "Pa on je gluplji od tebe!!!"

Cervantes: "Niiije!!!"

Lex: "U pravu si, nije gluplji od tebe!!!"

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22240

i posle bjekovica - bjekovic

izgleda cemo mi i sledece sezone pehar da dignemo sa +15

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Partizan 82 - Cibona 71

Dule proslavio 500. tekmu na klupi Partizana iskljuchenjem bez ikakvog razloga u 2/4. Pritom je josh i vukao sudiju za dres, pa su Todoritj i Danilovitj morali da ga izvedu sa parketa.

Kosta, Drobnjak i Tripko se povredili, sva trojica reklo bi se lakshe, pa tje igrati 3. januara.

Pekovitj i Novica najbolji u Partizanu koji je igrao bez Cummingsa, koji je dobio slobodne praznike. :)

Kus dominantan u Ciboni, ali nije mogao sam.

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

veceras AS NLB Lige.

sva tri Partizanova igraca na tom ASu - Drobnjak, Perovic i Tripkovic su se povredili protiv Cibone na isti nacin. i bice zamenjeni Pekovicem, Tepicem i Shuputom.

Interesantna koncidencija....

sva tri Partizanova igraca na tom ASu - Drobnjak, Perovic i Tripkovic su se povredili protiv Cibone na isti nacin.

Interesantna koncidencija....

nemoj tako, jaki su to momci... jesi video samo kako je drobnjak izvrnuo zglob i uspeo da ostane na nogama i otrchi do klupe, dok se tripkovic drzao za stopalo kada je izvrnuo svoj :D

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

nemoj tako, jaki su to momci... jesi video samo kako je drobnjak izvrnuo zglob i uspeo da ostane na nogama i otrchi do klupe, dok se tripkovic drzao za stopalo kada je izvrnuo svoj :D

that's, exactly, my point. :)

znachi deo foruma u kojem imam vise od hiljadu postova. tamo gde sam sve topice procitao. i otvorio x istih.

prodje ovaj topic ovako neopazeno sa moje strane

http://forum.klanrur.rs/index.php?s...=41946&st=0

:(((((

ali Maretov post "Idiote, ko si ti da mi kazesh koliko sam ja utakmica odgledao!!!..." - pao sam sa stolice. :)

Uskoro Huventud, i prava prilika da vidim moj tim uzivo. :)

ali Maretov post "Idiote, ko si ti da mi kazesh koliko sam ja utakmica odgledao!!!..." - pao sam sa stolice. :)

Uskoro Huventud, i prava prilika da vidim moj tim uzivo. :)

rekoh tamo, okrecem jedan novi list - nema vishe komentarisanja na taj nachin, pravicu se da nishta ne znam :D

nego, eto prilike da budesh jedan od svakako par desetina ljudi koji koriste dolazak u srbiju za praznike da pogledaju pravu stvar :)

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby