Swiper Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Odgledah tek sada film i bas mi se dopao.. Onaj hebrejski je do yaya :) Gluma isto tako.. Samo imam jednu misterioznu licnost koju nikako da izvalim a to je ona u crnom, sa kapuljacom koja se pojavljuje kroz ceo film.. Sta predstavlja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 aramejski zhena u crnom je djavo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Meni je veliki plus to shto je film na aramejskom, to je valjda prvi film koji je ishao tako daleko? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Meni je veliki plus to shto je film na aramejskom, to je valjda prvi film koji je ishao tako daleko? STAAAA? Hrist nije znao engleski? Lol...noob... :D Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiper Posted July 28, 2006 Author Report Share Posted July 28, 2006 (edited) aramejski zhena u crnom je djavo hvala na ispravci :) a za djavola sam pretpostavljao nego nisam hteo da lupam, nisam bio siguran :) Edited July 28, 2006 by Swiper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 meni je film bezveze. preterashe, sve vreme gledam neko muchenje mislim uzhas Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Meni se film nije svideo - trebali su da ga nazovu "2 Hour Torture of the Christ"... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 STAAAA? Hrist nije znao engleski? Lol...noob... :D Gde je LaG? Meni se film nije svideo - trebali su da ga nazovu "2 Hour Torture of the Christ"... Pa nashi su ga valjda i preveli "Stradanje Isusovo"... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 http://www.answers.com/passion&r=67 STAAAA? Hrist nije znao engleski? Lol...noob... :D IM JESUS LOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 http://www.answers.com/passion&r=67 IM JESUS LOL A mozhesh i tako :) Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 ma film gubi poentu, pravljen je da sadisti gledaju ... uopste gubi smisao patnja bez poente ... pogotovo Gospodova :( Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 napljuvala ga i crkva, i jevrejska zajednica, a glavnog glumca je chak i grom pogodio na snimanju (dal je sluchajnost) Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 bio je na brdu privezan za krst, na najizdignutijoj poziciji u bližoj okolini, tako da nije slučajnost već zakoni fizike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 E to je realizam, za razliku kada to prikazuju kao neshto chisto onako lik skonta da ce se zhrtvovati za grehe ljudske i to je bezbolno i fino i chasno i sve to al' niko tu ne spominje da se pri bichevanju tj. muchenu pojavi i krv i meso i tako. Upshte danashnji filmovi tipa danas spartak (novije izdanje), lik prevali ko zna koliki put kao i ostali likovi u filmu a niti je prljav niti izmoren, nishta. Kao da je cela stvar malo nabudzenija reklama za ariel. A crkva se uzjebala jer im "dira" marketing, jer posle imaju frku na veronauku kada deca pochnu sa pitanjima. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Odlichna scena je kada ga shibaju... Bash kada sam gledao premijeru filma uchio sam brojeve iz latinskog... Tako da sam skontao i bez prevoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 ^sadisto ... e vi maloverni ;) Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 nisam gledao film niti imam neku veliku zelju alo mislim ljudi, oni hoce da prikazu smrt isusovu? koja je poenta prikazivanja dva sata mucenja i bicevanja jednog coveka? nema je... po njima film treba da prikaze muke koje je isus pretrpeo umesto nas... e pa o mocni svemocni dzibuse hvala ti... Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 nisam gledao film niti imam neku veliku zelju alo mislim ljudi, oni hoce da prikazu smrt isusovu? koja je poenta prikazivanja dva sata mucenja i bicevanja jednog coveka? nema je... po njima film treba da prikaze muke koje je isus pretrpeo umesto nas... e pa o mocni svemocni dzibuse hvala ti... Pa ne, i crkva ga prikazuje kao muchenje, jedino po njihovom predanju, koje je vecina ljudi chula, pojedinac ima osecaj kao da je (Isus) shetao parkom i onda se chisto reda radi odluchio baciti na krst 'cuz thats the noble thing to do. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 E to je realizam, za razliku kada to prikazuju kao neshto chisto onako lik skonta da ce se zhrtvovati za grehe ljudske i to je bezbolno i fino i chasno i sve to al' niko tu ne spominje da se pri bichevanju tj. muchenu pojavi i krv i meso i tako. Upshte danashnji filmovi tipa danas spartak (novije izdanje), lik prevali ko zna koliki put kao i ostali likovi u filmu a niti je prljav niti izmoren, nishta. Kao da je cela stvar malo nabudzenija reklama za ariel. A crkva se uzjebala jer im "dira" marketing, jer posle imaju frku na veronauku kada deca pochnu sa pitanjima. Ma i svi ostali filmovi prikazuju Isusovo stradanje, al ovo je stvarno bolesno shto je CEO film samo o muchenju. Chemu? Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 banman > o cemu za ime boga ti pricas?! Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts