cali Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 bio je ranije topik o ovome, al reko, shto ne bi malo pokupio svezha mishljenja. meni lichno je zamarajuce chishcenje skeniranih crtezha, a i 'undo' je veoma koristan jedini problem je shto mi je dostupna samo A6 tabla. vot iz ju tinkin? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Jednog dana kupicu ovo: http://www.wacom.com/lcdtablets/index_21UX.cfm do tada, mish u ruci ili crtanje+scan. A6 tabla mi ne radi posao... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 *cough* 2999$ ....*cough* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 *cough* 2999$ ....*cough* Ih sta je to za njega, proda zenu i par vodki i to je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Zavisi shta zhelish. Da li je zhelish da reprodukujesh vec postojecu tehniku (kako) koja zahtreva neki od ovih pomagala ili se freestyle pa se zhelish oprobati u raznoraznim tehnikama koje mozhesh postici sa skenerom tj. tablom. Lichno, oba alata, imaju svoje prednosti i mane, koje si vec chuo ali to nema mnogo veze sa tvojom odlukom (u sluchaju freestyle art). Jer ti si taj koji ce reci ja sam zamislio da sa tablom mogu 99 tehnika da izvedem i realizujem velik broj ideja, dok sa skenerom ne mogu tj. obrnuto. E sad tehnike mozhesh da reprodukujesh, ponavljash postojece ili stvarash svoje. Lichno mislim da cela stvar kmplikovana jer uvek cesh imati situaciju tipa imash skener a i ove linije bi bash mogo dobro da odradish sa tablom strashno and things like that. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 ja bi pre tablu... ne ide mi bash crtanje na papiru(kako god ovo zvucalo) mada i pre toga bi touch screen lcd (video sam na tv-u , i na keca se zaljubio) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AyS^ Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 ja imam ovu : http://www.wacom.com/graphire/6x8_bt.cfm i extra je,vredi svaki evro ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts