StormScion Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 tf = thunder fury = ovaj mach sto imaju ove baje agro = koliko te mob "mrzi" to odredjuje koga ce neprijatelj da napada warriori treba da imaju najveci agro jer su oni najjachi i mogu da prime najvishe udaraca sunder = warriorov potez kojim pravi agro udara time neprijatelja smanjuje my armor i time ga neprijatelj mrzi vishe :) toeph je jedan trinket za magove i ssve spell castere blablabla smorio sam i samog sebe Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 blablabla smorio sam i samog sebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Nego elem shto je ta 4ka legendarna su oprali svakog mogutje ko im se suprostavio? Samo mi nemojte retji da je iz najglupljeg mogutjeg razloga zvanih ti machevi...jer kolko sam skontao sad je WoW pun tih macheva i ne chine ti nishta specijalnim...kao shto je to vetj neko reko zborivshi da i on ima 4oricu sa tim machevima u Guild-u...znachi prosek a ne legendarno... 4-ka jeste legendarna, i ti machevi nisu prosek ni danas. Ako vec nisi imao nista pametno da napises nisi morao nista ni da pises... Nikakav h8 samo me smori kad ljudi koji ne igraju( ili malo igraju) pocnu da pametuju o itemima. Za ova 4 maca je bilo potrebno extra mnogo vremena i jos vise srece sa dropovima bindingsa da bi se napravili, tako da respect za TT... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 (edited) Im 4 teh Horde [evil8] , but I need 2 /bow... gz Edited July 18, 2006 by 47@mission Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted July 18, 2006 Author Report Share Posted July 18, 2006 (edited) 4-ka jeste legendarna, i ti machevi nisu prosek ni danas. Ako vec nisi imao nista pametno da napises nisi morao nista ni da pises... Nikakav h8 samo me smori kad ljudi koji ne igraju( ili malo igraju) pocnu da pametuju o itemima. Za ova 4 maca je bilo potrebno extra mnogo vremena i jos vise srece sa dropovima bindingsa da bi se napravili, tako da respect za TT... Ma trebao sam da nazovem topic "Fantastic 4 !!!" Po filmu :P BTW epilog price kako su se napravili. Anarion je odmah iz La onda uso sa tim macem u TT (ne znam kolko mu je trebalo al predpostavljam da je on prvi Srbin sa tim macem). Legends on je izasao iz Omen-a i usao u TT imaj je jedan binding i onaj drugi deo falio mu je od garra koji je pao u jednom MC-u. Madma On je iz La Onde uso u TT valjda i isto je imao 2 dela falio mu je treci. Tabana on je izasao iz Enigme i uso u TT i bio je isto sa 2 dela a falio mu je teci :) Kako je sve islo: oko 20 MC pao je za legendsa Binding od Garr-a. Sledece nedelje odmah je pdao Binding od Barona i uzo naravno madma a isto u tom ranu je palo i Eye of Sulfaron (2 legendary u jednom run). I opet sledece nedelje Tabana je uzo od Barona legendary poslednji deo :) Edited July 18, 2006 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 TF je rog item bez zajebancije! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 tako je nobina, samo izazivaj =oD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Imam "proverenu" informaciju ,da su neki guild-ovi dali hunteru TF... Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Imam "proverenu" informaciju ,da su neki guild-ovi dali hunteru TF... no shit sherlock ? Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 tako je nobina, samo izazivaj =oD imba provokator primetio sam ... dodje na forum malo bocne baci par provala i onda /vanish posle se vrati i smeje se verovatno kilometarskim posovima nasim :( Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Da, sad je ochekivao odmazdu paladina koji tvre kako je TF sa +30spellpower ultimate pala weapon. Sretja niko se nije javio. Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted July 19, 2006 Author Report Share Posted July 19, 2006 Imamo paladina na frostmane magnesium :) Lik je konza Judgment i taj sword ;) i naravno 30 spell dmg. Predostavljam da se tripujeo u protection / holy i 11 talenata u retribution :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 na da protection sa judmgentom .. lol koliko hpa ima 4.5k ? lol nice tank for uldaman Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 ma kakva chuda ima magnesium samo oO neki zuti shtit iz naxxa valjda ili koj qrac, uleti u ABu medju nas 5 (svi eqip tier1-plavo-manje-vishe), ne moze se ubije chovek, ubedjivo najsmarach koji postoji, a prot je 100% poshto ima holy shield :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 takve paladine ubijash na spell dmg protection paladinu treba stamine uglavnom ... ne znam koja si klasa ali on nema nista vs spellova sem aura za + 60 spell dmg i to naravno moze da stavi samo jednu auru u jednom trenutku rogueovi warriori i hunteri mu ne nanose dmg ... sve ostalo bi trebalo da ga otrsi ;) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 takve paladine ubijash na spell dmg protection paladinu treba stamine uglavnom ... ne znam koja si klasa ali on nema nista vs spellova sem aura za + 60 spell dmg i to naravno moze da stavi samo jednu auru u jednom trenutku rogueovi warriori i hunteri mu ne nanose dmg ... sve ostalo bi trebalo da ga otrsi ;) Slazem se sa tobom storme po tom pitanju ja iskreno takvim paladinima nemogu nista!Uglavno posle par minuta fighta vanishujem sapujem ga i spamujem /rofl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 I on upali divine shield i sabije te ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 I on upali divine shield i sabije te ... Da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 hej mohi josh igras ? :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 ja sam hunter, rerollovao sam druida pre 5 dana na dunemaulu :P a inache autoshotovao sam ga za 200plafon 350 crit, a dmg mi je bio 416-480 :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 kakve to ima veze sa topicom :D? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 E shto sam jeo danas knedle sa shljivamaaaaa....odvalio sam se. On topic: Da se ja pitam, ja bi postavio killy-a za Temp-Moderatora na WoW podforum. Garantovano bi suzbio spam za 3 dana. Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 i want some pie, yes... pie , mmmm.. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 E shto sam jeo danas knedle sa shljivamaaaaa....odvalio sam se. On topic: Da se ja pitam, ja bi postavio killy-a za Temp-Moderatora na WoW podforum. Garantovano bi suzbio spam za 3 dana. to i ja svaki dan predlazem ali me niko ne svata ozbiljno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Klidzo ae pogledaj 3 posta unazad, noobaro, ti mu dodjes spamer ondak :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts