Crno-Sunce Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 u neseseru? u pederusi? u akt tasni? u rancu? u dzepu od kosulje? nemoj sad da se izvlacis imenjace :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 omg nabijesh chetkicu u dupe pa odma imash i pastu kad izvadish !!!11 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 pa realno najlepse ce vam mirisati iz usta ako povrmeno operete zube, stoga pasta za zube > zvake :) Pasta je kita, ja uvek posle pranja zuba stuchem jedan orbit iako koristim Kolgejt... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 omg nabijesh chetkicu u dupe pa odma imash i pastu kad izvadish !!!11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Orbit bombone ftw! U svakom sluchaju sve je to hemija i to kancerogena Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 ja vise ne zvacem zvake.... pocele da mi smetaju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 (edited) fisherman's friends keva.......besje orbit....... Edited July 18, 2006 by pilauda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 ivan se napio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 nub on ne može da se napije on je admin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 nub on ne može da se napije on je admin moze nije kul ako ne moze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Hehe ja i dan danas,kad kod nadjem,zvacem zvake paracinka-paracin,one roze,debele.Nema nishta ukusnije...dodushe jeste da taj ukus ispari sa pravim sazvakajem,ali nebitno opet je to bio najbolji ukus!! :))) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 da, to je zato shto niko nece da ti da dve zvake kao na reklami, realno:) e ova fora je zakon... tako u skoli uvek bude: A: "jel imas zvaku?" B: "cek samo da izvadim iz dzepa" dzep zvaka extracting process started B: "izvoli" A: "sto mi dade jednu?" B: "pa jednu si trazio/la" A: "a daj mi dve ko na reklami" B: -.-' Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 ^ jako zanimljivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 (edited) ^htedoh nesto slicno da kazem al reko ispascu skrnav al kad ti to kazes ispadnes kul Edited July 20, 2006 by daki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 nije važno kako padaš, važno je prizemljenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 ILI JOŠ BOLJE DA MU JE REKAO,DAM TI 2 BANA KO NA REKLAMI OLOLOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 small note - pakovanje od 5 stickova, iste velichine kao ono sa 10 drazheja je 10-30 centi skuplje, zavisno od marke zhvake...unfortunado nisam nahsao big red sa cimetom =o(( L'important c'est pas la chute. C'est la terrisage. ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 ja srecan sto se te u listicima ne prodaju, svaki put kad krenem da skidam onu "brasnastu" ambalazu sa njih - najezim se, ALI svaki put ... mORBID pakovanje za moj pojam :( @off mada se rado secam recimo softy od jagode i koka kole :) ono sa dva komada u ustima vec ne moze da se prica i baloni ko rode !! :))) Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Ja sam strashno gotivila one Hollywood zvake, al jebiga sa shetjerom su. Orbit bash gotivim al nikako da zapamtim koji tachno, valjda svetloplavi. I poshto imam ruzhnu naviku da grizem obraze, unutrashnjost usana i jezik sa leve strane dok ne osetim krv, koristim zvake chesto da to suzbijem. Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 haha dzi se pojede :D inache ja imam traume iz mladosti, kad sam bio klinac (pih dal beshe 8 godina) dala mi keva tamno plavi orbit, i izurlao sam se koliko je gorko bilo :) posle sam bezao od orbita neko vreme, a sad najjakiji je svetlo zeleni, bedak sho nema vishe pljosnatih :(( ae neko da proshvercuje par kila iz inostranstva pa da distribuira zavisnoj bagri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 ma brate zvaci svoje jaje i bice ti cool... ne trebaju ti zvake... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Ma gde je gorak tamno plavi orbit, on je taman kako treba, gorak je mozda malo vishe tamno zeleni, al da li si ikad probao fisherman's friend? To je tek jako Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Ohohoh idemo kome je vetji penis ko je probao jache zvake/bombone ohoho Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 dz ima najveci. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 To ti iz iskustva? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts