Jump to content

.

unknwn

Recommended Posts

igrao sam ja gorki, a osecaj mi je prilikom igranja iste bio identican nazivu :)

JA2 igra, pufff kakva je to 'ebena legenda :(

xcom mi je bio extra jer je nekako imao pravu tu atmosferu sa sve hidden movement sreecnom, kako je do jaja bilo nesto se mrda a ti samo vidis delic gde je alien pobegao ... i zika je bila skroz u tom tripu... ovo sada sve neki crtaci... ne mozes da se uzivis...

kako je sranje kad imas 25 godina a igraju ti se jos uvek igre :P

fallout_table.gif

xcom ftw, a koja je trojka beshe?

pored incubationa i jagged allianca, ufo je jedina u tom zanru koja valja. eee, nema za zadnjih 10 godina 20 igara koje su u tom fazonu a valjaju, jebem mu seme!

x-com:apocalypse

pricha i setting su malo ziljavi ali su zato borbe na povrshini mnogo bolje razradjene, borbe u vazduhu du daleko zanimljivije mnogo je veca kompleksnost i sloboda igracha. secam se kako sam fitovao male hoverbajkove lanserima raketa da popunim rupe u odbrani - stavim ih na evasive na malim visinama i ne mogu ih alieni skinuti [^]

i naravno konstantni rejdovi na baze onih sektasha. dobar trening za rukije i zarada od zaplenjene opreme [;)]

definitivno je 2gi deo najbolji. moja lista alltime favourites bi izgledala ovako:

1. II

2. I

3. III - V

10. IV

(IV - aftershock, V - aftermath)

ako to sve mozhemo sabiti pod jedno.

apokalipsa je definitivno najveca misterija .. pricha i borbe letelicama su extra bile odradjene, al zato squad base je uzasan, sa uzhasnim pljosnatim ejlijenima i uzhasnim oruzhijem.

dvojka je po meni zakon svih zakona, jednostavno ta atmosfera je tamo neprevazidjena, grafika kartunolika al totalno je odgovarala, oruzhija balansirana, misije su bile dovoljno raznolike da ne smaraju, ni previshe duga ni previshe kratka. milina. jedino shto mozhda smori je shto si mogao lika da budzish u beskonachnost i na kraju postane rambo fazon .. al dobro imalo je i to svojih pluseva :))

shto je najcrnje poslednji put kad sam pikao V i to me je kupilo. samo shto mi je zbog sjebanog harda ili mozhda igre prsli sejvovi, a bio sam skoro na kraju i kapiram da sad nikad necu zavrshiti igru :(

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

cisto infoa radi, IV i V nisu zvanicni nastavci igre vec igre inspirisana starim ufo-om... developeri tvrde da su pokazali ufo onakvim kakav se njima svidja , bez ideje da se njihove igre ozvanice kao nastavci legende :)

fallout_table.gif

Dvojka je beshe ono kad smo pod vodom - ako je taj, onda je definitivno najbolji koji sam ja igrao! Samo kad se setim onih tripova na prekookeanskom brodu ili onih alien baza na Antarktidi, odmah zazelim da ga igram ponovo!

А в чем сила, брат?

dvojka je definitivno najbolja, jer je za prelazak prvog dela potrebno max osam sati playtime. znam da sam jedan dan seo na burazerovoj kanti od kompa, i istog dana polupao onaj glavni mozak/kompjuter na sajdoniji.

drugi deo je ipak zahtevao da hvatash zhive razne komandante, pa da nalazish gradove, kurac-palac..

- Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th.

- That's a long name.

- Ed made up that name for Ed, isn't it cool?

- If you made it up, how can you be the 4th?

secam se da je ufo bio bugovit extra,pa ja bio patch, pa naci patch u eri disketa pa ovo ono... xcom sa druge strane mnooogo u boljem secanju... sa drugom na kompu smo igrali po osam sati non stop... hah.. apokalipsa mi je bila njesra totalno... uzasno razocarenje kada sam prvi put osetio da nastavci igara mogu da budu govnavi...

fallout_table.gif

• unknwn changed the title to .