Sajro Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 NI HAO! CHINA FTW! GIEFF RICE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 koji carevi jebote .... to je moj san idealnog zivota :D bas steta sto se onm klosarima raspala firma :/ velika konkurencija jbg :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nby Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 omg Kha otkrili su ti radnu snagu sad ces morati korejance da angazujes Quote Nobody is perfect i am nobody. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 O M G Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 hehehe kakvi likovi... :D zato svaki nosi naocare....hehe..... vrh samo da imaju lcd monitore atleast...btw dajte sajt neki koji je siguran za kupovinu golda....??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 hehehe kakvi likovi... :D zato svaki nosi naocare....hehe..... vrh samo da imaju lcd monitore atleast...btw dajte sajt neki koji je siguran za kupovinu golda....??? ← Ako si na Drak'Thulu obrati se meni :P Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 china farmer detected gold giefv plx u farm ,give gold me give $ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 16, 2006 Author Report Share Posted July 16, 2006 hehehe kakvi likovi... :D zato svaki nosi naocare....hehe..... vrh samo da imaju lcd monitore atleast...btw dajte sajt neki koji je siguran za kupovinu golda....??? ← Nemash siguran sajt za nas iz ove jadne zemlje.. svaki gold sajt posluje preko PayPala, a ljudi odavde nemaju tu mogutjnost. Jedimo ako znash nekoga sa PayPal accountom i verujesh mu pa da ti on kupi gold a ti njemu pre toga poshaljesh pare. Ili se obrati ovom Loladin farmeru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 (edited) Ahahaha tuga :0 Jos je veca tuga sto oni igraju 24h a bar dobiju neke pare a vi igrate za dzabe ! noobs :) Ahahaa edit : jedan ima pubertetske brcice i lici na sasuketa :) Edited July 17, 2006 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 hehehe kakvi likovi... :D zato svaki nosi naocare....hehe..... vrh samo da imaju lcd monitore atleast...btw dajte sajt neki koji je siguran za kupovinu golda....??? ← ma na magtheridonu sam...ako ima neko tamo da prodaje...? btw zar nema nigdje da se kupuje sa karticom ko sve ostalo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 kakav ti to monolog vodish dechko o_O ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 kakav ti to monolog vodish dechko o_O ? ← Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 lol malisha s kim ti prichash bdw ovi likovi su kraljevi grindaju po ceo dan ja bi umro od smora sve retard do retarda nek ide nek sadi pirinach shta igra igrice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 17, 2006 Author Report Share Posted July 17, 2006 lol malisha s kim ti prichash bdw ovi likovi su kraljevi grindaju po ceo dan ja bi umro od smora sve retard do retarda nek ide nek sadi pirinach shta igra igrice ← rice = gold. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 A jeste, sad zamisli momke u teretani kako grickaju kajle jer im nestalo pirinca! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Ja nisam primetio da je ijedan od njih debeo ili tako nesto...Kad bi snimili nekog Americkog WoW zaludjenika , verovatno bi to bio neki koji se slucajno zaglavio u trosedu dok je radio AQ.... [pepsi] Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 o rly pa normalno da je tako kada su kinezi jadnici koji nemaju za leba pa moraju i bede da igraju wow i jedva skupe cash za hranu a kamoli da je neko od farmera debeo :/ i naravno da su amerikanci debeli :) ,ali nema to veze sa wow-om takvi su 70% njih prorodno rodjenih :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Pa ne kupuju oni hranu vec im kupuje gazda i daje im smestaj , novac za farmovanje... Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts