Kole Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 letnja pauza ftw! =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted July 18, 2006 Author Report Share Posted July 18, 2006 (edited) Pa nama je samo izashao MT, prvi OT i jos 2DPS/OT warriora :))) Ova prva 2 su imala po 2 Conquera a ova 2 DPSera po 4 :) Samo sto su prerano izasli, mogli su i t3 imati o.O Naravno imali su sve naj naj sto tenak/dps moze da ima... ali jbg... Posto su PRICHERS :), bili ceska only gilda, sad kad je postala internacionalna njima se to ne svidja... naravno, main rogue ot'sho da igra u Black Division kao i Class Leader druida /cry /miss. Ali neka neka... Jachi smo nego ikad!!! Maexanna pada veceras, postovacu phat lewt :) Usput... Motion sabio Patchwerka (Ne nije im se zabagovao :P) a naravno Grobbulusa prvi pokushaj :))) Heheh sto volem BliZz... Dali su svima tracak nade da napreduju, kad ono... Patch incoming :P Znao sam i da vi ZDploiters uvek nesto na frku :P [Orcish]: zaga! :)) Usput storme, cecb nije vise taj nego ga je praradio isti gari jer su mu ukrali copyright :)) sad se zove Natur enemyCastingBar, ima ga na Curse Gamming :) aj cya posle :P Edited July 18, 2006 by cRuis3r Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 (edited) Sve guilde koje su sabile patchwerka su koristile "bug"... Black Division, mi, motion (nemoj da te lazu) ... u stvari to nije bug to je feature ! :D elem, dok Blizz to nepopravi nema leba od Patchwerka Edited July 18, 2006 by coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 (edited) Pa nama je samo izashao MT, prvi OT i jos 2DPS/OT warriora :))) Ova prva 2 su imala po 2 Conquera a ova 2 DPSera po 4 :) Samo sto su prerano izasli, mogli su i t3 imati o.O Naravno imali su sve naj naj sto tenak/dps moze da ima... ali jbg... Posto su PRICHERS :), bili ceska only gilda, sad kad je postala internacionalna njima se to ne svidja... naravno, main rogue ot'sho da igra u Black Division kao i Class Leader druida /cry /miss. Ali neka neka... Jachi smo nego ikad!!! Maexanna pada veceras, postovacu phat lewt :) Usput... Motion sabio Patchwerka (Ne nije im se zabagovao :P) a naravno Grobbulusa prvi pokushaj :))) Heheh sto volem BliZz... Dali su svima tracak nade da napreduju, kad ono... Patch incoming :P Znao sam i da vi ZDploiters uvek nesto na frku :P [Orcish]: zaga! :)) Usput storme, cecb nije vise taj nego ga je praradio isti gari jer su mu ukrali copyright :)) sad se zove Natur enemyCastingBar, ima ga na Curse Gamming :) aj cya posle :P ma najgore je kada ode mt , ako se to prebrodi ima da ide josh bolje nego pre ;) smara to sto rade exploit na tom bosu ali dobro ... ja na to gledam kao na exploit buga ... isto koliko i exploit razorgorea sa divine interventionom ... prvi bos moze maltene da se uradi sa 10 ljudi ... i to samo alijansa ... to je exploit a retardirani bliz nece to da sredi , ajde neka bar sredi ovog bosa jer inache smara da se tako downuje bos ... bah :/// ty za naurenemycasting bar sada cu da ga probam ;) Edited July 18, 2006 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted July 18, 2006 Author Report Share Posted July 18, 2006 Pa Colle i da oce nemogu da me lazu :)) Svi znamo ko su Noztra i Jemen (Dzemen ;P)... Pasce danas Maexanna ali kontam da nece Patchwerk... Daj neki "hint" sta da uradimo da ih stignemo pre reseta ove nedelje :P @ Storm - np, isti je kao stari cecb samo sto su dodate ikonice spellova sa strane bara i ima mnogooooo vise opcija... fala za eCastingbar :P a ovaj Cooldown Count... Samo mi pokazuje na spellu countdown, ali ja bih da imam neki bar sa strane da to izdvojim... kao Hammer of Justice, LoH, DI itd... Kao sto Kequin ima za Innervate.. :) Pitaj ga sta koristi :P Ili mozda to samo moze iz taj UI za party interface sto je storm pomenuo... Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 super je ovaj necb ty opet a ovo drugo sto kazesh za cooldown count ako mislish na to da vidish koliko ce da ti traje hammer of jusice kada ga bacish na nekoga ja lichno koristim CCwatch addon zato sto se lako podeshava on pokazuje svakakve stvar npr koliko magu traje ice block divine shield... bukvalno sve moguce .. mada on to ne koristi nego nesta vishe fensi :) mada u principu je isto :)) dakle ccwatch Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted July 18, 2006 Author Report Share Posted July 18, 2006 SPIDER WING = DOWN! Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
detepaladin Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 sada ce ele da postuje...:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted July 18, 2006 Author Report Share Posted July 18, 2006 Maexanna's Fang - Czekman Desecrated Gauntlets - Thoram Desectared Gloves - Evinia Splinter of Atiesh - Izuela Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted July 18, 2006 Author Report Share Posted July 18, 2006 (edited) PeachploiterZ! Patchwerk + Grobbelus down!!!!:))) E eto :)) za 1 dan, tri bossa :) za 6 dana 7 bossova... Drak'Thul progress: Preachers TIED with ZD,BD and Motion :)) kkthxbai! Edited July 18, 2006 by cRuis3r Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 ajde ele poprskao si po ekranu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted July 18, 2006 Author Report Share Posted July 18, 2006 Ne nisam, samo mi je drago da smo natrljali nos idiotima :)) Nisam dobio shoulderse :(((( Uzeo mi class leader /cry bem ti DKP giev /roll :P super je ovaj necb ty opet a ovo drugo sto kazesh za cooldown count ako mislish na to da vidish koliko ce da ti traje hammer of jusice kada ga bacish na nekoga ja lichno koristim CCwatch addon zato sto se lako podeshava on pokazuje svakakve stvar npr koliko magu traje ice block divine shield... bukvalno sve moguce .. mada on to ne koristi nego nesta vishe fensi :) mada u principu je isto :)) dakle ccwatch btw ne zanima me to... nego ocu da imam neko movable bar sa trajanjem cooldowna na LoH na primer... kao sto gore Kequin ima ispod mane i ostalog... za innervate... onaj ljubicasti bar... Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
udjaaa Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 jel bih mogao neko da mi sredi da udjem u Preacherse kad dobijem 60 sa palom ili cime vec posto mi se lvluje neki lik nesto ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted July 18, 2006 Author Report Share Posted July 18, 2006 Moze, ali da imas min 5x t2 i 80% raid attendance :) Jednom recju da si spreman za AQ/Naxx :) Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
udjaaa Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 pa 1-2 runna manje vise bwl/mc is easeh for u ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted July 19, 2006 Author Report Share Posted July 19, 2006 Nah.... BWL je za altove a MC ne radimo (Skoro)... :) Trebaju nam ljudi za Naxx/AQ kao sto rekoh, mada vishe za Naxx naravno, AQ ez mode :P Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
udjaaa Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 pa jel bi mogao ti da me ubacis nekako? :O radi mi se end game ali nikako da mi se posreci :X Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 (edited) [troll]Ja stvarno volim udju, to mi je jedan od omiljenih članova foruma, ali bez zezanja[/troll] Gz na killovima, ali Edited July 19, 2006 by Lurdusami Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 mc / bwl = gold farm place realy ... Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted July 19, 2006 Author Report Share Posted July 19, 2006 Pa da... Jbg sorry... Uskoro se spajamo sa gildom sa kojom radimo naxx, Conciliatrix u full HC gildu sa 60 chlanova... tako da... jbg Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted July 20, 2006 Author Report Share Posted July 20, 2006 Uhh uhh jos nisu patchovali Patcwerka!!! weeeee :)) Idemo sutra po moje shouldere :P Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 tier 3 shoudlers ? ili grand crsuader aka i look like shit but i taste good :) shouldere ? Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 ae beshte show-off spammeri :PP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 (edited) Mi redovno radimo MC/BWL jer stalo imamo nove ljude kojima treba equip :) Ali i to nas nesprecava da pwnujemo sve to kao uber aliance guilde (i pvp i pve) ;p (Juce bio mani gank fest u brm-u sa TTH ... kao skupili se da nekog ubiju ... n00bs ;p) Auuu Concil je po meni best pvp aliance tim, znaci sad cete da budete zajebani igraci ... grtz, da li to osecam da motion gadno pizid? Dobili najzad konkurenciju ... ;p Edited July 20, 2006 by coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan87 Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 jel bih mogao neko da mi sredi da udjem u Preacherse kad dobijem 60 sa palom ili cime vec posto mi se lvluje neki lik nesto ^^ nema nishta od toga...jbg...to je PRO gilda kao shto Elektra kaze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts