Dule_smor Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 u potpunosti se slazem sa grujom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 bull-sima NHF Baj d vej, i je slazhem sa grujom. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Grujo majstore i ja se slazem sa tobom ! Francuzi stvarno igraju lep fudbal,e sada to sto se desilo to je vec nesto drugo , a sto se tiche italijana mogu svi da mi sisaju ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 @XT3X[C]ha0s zar se zidan nije deklarisao kao katolik? Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Jbg ne mogu da ti crtam ovde na forumu. Ali ajde da pokusam da ti pojasnim. U svakoj sampionskoj ekipi u svakom sportu, postoje igraci koji obavljaju prljav posao. Materaci je jedan od takvih. Roy Keane je jedan od najboljih defanzivnih veznih igraca u istoriji fudbala a svi znaju kako je prljavo igrao. Bas takva njegova igra je donela manUTD-u tolike titule. Kao sto je i Savic u kosarci ili Rodman u bull-sima. Zakljuci sam ostalo... Tifozi Nerazzurri ← Savic nije bio prljav. grub, mozda. prljav nikako... Ma ko ce znati sta mu je reko sem njih dvoje a to nece izneti u javnost ← kazu da su citaci sa usana protumacili da mu je spominjao sestru. mozda mu je Ivan_ drzao casove. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 I JA SE SLAZEM SA GRUJOM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 a ja se slazem sa spilsom koji se slaze sa grujom... :) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fukkatsu Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 ja se slazhem chim zinem! Quote - Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th. - That's a long name. - Ed made up that name for Ed, isn't it cool? - If you made it up, how can you be the 4th? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 hellfire, saha je imao 2 zuta, i nije mogao da igra. A to kao, bio je isprovociran, pogledajte npr shta rade ronaldinju, lome ga u svakoj utakmici po ko zna koliko puta, pljuju,psuju pa opet dechko igra i ne pravi sranja. Zidan je ispao magarac. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 ja se slazem sa Hajlijem. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 a i da dodam da je zidanu to posao, ko shto postoje doktori, taxisti, ucitelji, prodavci etc i mnogi drugi ljudi. I svi oni na svojim poslovima dozivljavaju neprijatnosti a za mnogo manje pare, pa opet obavljaju svoj posao najbolje sto znaju (sad nemojte ovde da dajete primere kod nas). Tako je i zidanu posao da igra fudbal, da obavi svoju ulogu na terenu (materacijeva je bila da nekog isprovocira, i da igra odbranu, zidanova da kreira napad), i on je pogresio. Traziti krivca u materaciju je po meni bezveze, covek je obavio svoj posao. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 da , sve je to ok,al kad ga je vec udario shto ga nije izgazio ...znao je da ce biti iskljuchen, trebao ga ja i malko izgaziti kramponchicima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 da brate, materaci je bash kul njemu posao nije samo da igra fudbal nego da psuje masi kevu rispekt al zidan je shupak jer je njemu posao samo da igra fudbal Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 ne radi se o tome, Lag. moras prosto da budes iznad provokacija. provokacije se kaznjavaju kad se uoce. psovanje, pljuvanje, itd. je crveni. uvek sam mrzeo gnjide koje se koriste takvim metodima, ali oni koji nasednu mi deluju retardirani. pa ne znas sta je gore... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 ako sam ja dobro primetio zidan je izbegao glavnog sudiju... na zalost video ga je pomocni... da je znao da ce dobiti crveni karton verovatno bi ga u trenutku besa UBIO... a ako je tacno da mu je prikenjao nesto tipa ti si terorista potomak alzirske kurvetine... hm... mislim da bih i ja otisao u prevremenu penziju (jos 10 minuta fudbala me ne bi sprecilo da mu olupam onu pacovsku facu... jos kad pomislim koliko ga je tukao u toku tekme)... ja stvarno nisam u fazonu cilj opravdava sredstvo... tako da mislim da u jebenim medjuljudskim odnosima mora da postoji minimum postovanja koji ne bi trebao da se gazi... iako sam svestan da je to utopija, smatram da nikada necu moci da uradim toliko niske stvari... samim tim ni da ih opravdam... i da... postenije mi je da nekoga nabodes pred milijardu gledalaca... nego da posle utakmice kazes: provocirao sam ga, ali ne zelim da vam kazem sta sam mu rekao... kakav jadnik... zna da bi popio global ban... zbog rasizma... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 ok, materaci je jadan kao osoba, zidan je jadan kao profesionalac. chemu vishe priche? a i svi znamo koliko je fudbal prljav sport - simuliranje, vuchenje dresova, pljuvanje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 ne radi se o tome, Lag. moras prosto da budes iznad provokacija. provokacije se kaznjavaju kad se uoce. psovanje, pljuvanje, itd. je crveni. uvek sam mrzeo gnjide koje se koriste takvim metodima, ali oni koji nasednu mi deluju retardirani. pa ne znas sta je gore... ← sve je to lepo ali hajli kazhe da je to shto je ovaj psovao liku kevu - to je njegov posao i to je kul a zidanu je posao sam da igra fudbal obojici je posao da igraju fudbal i obojica su seljaci stim shto je onaj shto je psovao veci seljak Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 (edited) EDIT: i da, shto se tiche "italijanskih" foliranja, ja iskreno nisam zapamtio nijedan iscenirani pad u shesnaestercu francuza, dok je samo malouda 3 puta pao bezveze posle prvog penala u 6 minutu... ← true, true a posle jos produzeci, to je smor u najavi. koliko sam gledao do sad SP, svaka utakmica koja je otisla u produzetke, nastavila je na penale ... ← Argentina je izbacila Meksiko u produzhecima, retko uzbudljivi produzheci uz josh onaj fantastichan gol Maxi Rodrigeza hybaa,Jul 10 2006, 18:18]Kralj. Zauvek ce da se pamti ko je 4 zvezdicu stavio na dres Italije. Tifozi Nerazzurri ← Jeste zauvek ce da se pamti da je bash Materaci prishio 4. zvezdicu na italijanski dres Edited July 11, 2006 by epicAdrian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 sve je to lepo ali hajli kazhe da je to shto je ovaj psovao liku kevu - to je njegov posao i to je kul a zidanu je posao sam da igra fudbal obojici je posao da igraju fudbal i obojica su seljaci stim shto je onaj shto je psovao veci seljak ← lazhe obojici je posao fudbal,ali imaju razlichite uloge, materaci je svoju ulogu odradio, a zizu je zakazao kod svoje. Ne odobravam potez Materacija, ali je pomogao svojoj reprezentaciji i odradio posao. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 onda kul jer sam iz onog uspeo da zakljuchim da si u fazonu "materaci je car" izvinjavam se Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 ok, materaci je jadan kao osoba, zidan je jadan kao profesionalac. chemu vishe priche? ← i objasni Kali! sve je to lepo ali hajli kazhe da je to shto je ovaj psovao liku kevu - to je njegov posao i to je kul a zidanu je posao sam da igra fudbal obojici je posao da igraju fudbal i obojica su seljaci stim shto je onaj shto je psovao veci seljak ← nije Zidan seljak. Zidan je Batica!!! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fukkatsu Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 btw lepo je rekao anri za neke novine - kad su vec ubacili kamere kojima se raportiraju sudijama prekrshaji koje su prevideli, onda neka lepo uvedu i mikrofone koji mogu da pokupe sve shto se chuje, pa ako je ovaj zidanu jebao 'teroristicvhku alzhirsku mamu' onda ce lepo da popije suspenziju. ako nije dozvoljeno ovako da shirish mrzhnju, zashto bi ti bilo dozvoljeno na terenu. btw svako ko se ozbiljno bavio sportom zna za poshtovanje medju igrachima, i stvarno su veoma retki sluchajevi gde je ovako teshka prozivka o kojoj shpekulishu novinari. Quote - Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th. - That's a long name. - Ed made up that name for Ed, isn't it cool? - If you made it up, how can you be the 4th? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 poshtovanje medju sportistima ?!?!?!?!? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 materaci je jedna velika slina. ovo mu nije prvi niti poslednji ispad.. ok je kada startuje sa dve noge na protivnika, pa makar to i bilo namerno, ali ovako da se ponasa i da provocira.. to ne mogu da opravdam.. pogotovo sto se sada zna sta je rekao. zidanu svaka cast, covek je imao idealnu karijeru, mozda jedino je baci mrlju na sebe kada je zgazio namerno onog saudijca. za ovo mu ne zameram, uopste. mozda je jedino negativno to sto je na ovaj nacin zavrsio karijeru, mislim na to sto je poslednju utakmicu zavrsio crvenim. svaka cas zi na svemu sto si uradio za fudbal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fukkatsu Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 danas u osam zidan ce drzhati koferenciju za shtampu. Quote - Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th. - That's a long name. - Ed made up that name for Ed, isn't it cool? - If you made it up, how can you be the 4th? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts